Uğur Dündar d.bakır forması giydi

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
s6txds.jpg

Canlı yayında forma giydi

Murat VAROL/İSTANBUL, (DHA)

BURSA'da, geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor ile Diyarbakırspor arasındaki karşılaşmada çıkan olaylardan sonra Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Çetin Sümer'in “Bu tür olayların devam etmesi halinde takımı ligden çekeceğim” şeklindeki açıklaması büyük yankı bulmuştu. Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar, dün akşam sunduğu Star Ana Haber Bülteni'nin bir bölümünde Diyarbakırspor forması giyerek çıkan olaylar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Uğur Dündar, “Diyarbakırsporlulara PKK'lıdır, demek bölgedeki kürt kardeşlerimi PKK'lı görmek, insafsızlık olduğu kadar inanın bölücü terör örgütünün ekmeğine de yağ süren bir davranıştır'dedi

‘40 YILDIR BÖLGENİN SORUNLARINI ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM’

Star Ana Haber Bülteni'nin son bölümlerinde, Diyarbakırspor forması giyen Uğur Dündar, “Ben 40 yıldır Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin büyük sorunları ve bunları çözmesi gerekenleri anlatmaya çalışıyorum. Karış karış dolaştığım bu güzel topraklarda işsizliğin, gelir dağılımı dengesizliğinin, yoksulluğun, geri kalmışlığın, eğitimde fırsat eşitsizliğini ve bunların beslediği terörün en acı örneklerini gördüm. Bölgenin kalkınması için aktarılan paraların işsizlere iş ve aş sağlayacak yatırımlara dönüşmek yerine siyasetçilerin eliyle hortumcuların cebine naasıl gittiğni , kamu bankalarının yine yandaşlar tarafından nasıl yağmalandığını tehlikesine rağmen gözler önüne sermeye çalıştım” dedi.

‘TERÖR EN BÜYÜK ACIYI BÖLGEDE BAYRAĞINA SAHİP ÇIKAN KÜRT KARDEŞLERİMİZE DE YAŞATTI’

Bölücü terör örgütünün yakıp yıktığı mezralarda evlatlarının cansız bedenlerine kapaklanmış anaların çığlıkları kulaklarında aylarca çınladığını söyleyen Uğur Dündar, “Üç aylık bir bebeğin bileğinden kopmuş minicik ayağının görüntüsü, uykusuz gecelerimin kabusu oldu. İnanıyorum ki, acımasız terör, en büyük acıyı şehitlerimizin yakınlarıyla birlikte bu bölgede vatana bayrağına sahip çıkan kürt kardeşlerimize yaşattı. Ateş düştüğü yeri yaktı” dedi.

‘KÜRT KARDEŞLERİMİZİ PKK'LI GÖRMEK TERÖRÜN EKMEĞİNE YAĞ SÜRER’

Uğur Dündar, “Diyarbakırsporlular, PKK'lıdır’ demek, bölgedeki kürt kardeşlerimizin tümünü PKK'lı görmek insafsızlık olduğu kadar inanın bölücü terör örgütünün ekmeğine de yağ süren bir davranışıtır. Onların emellerine hizmet eden bu tür davranıştır. Üstelik spor birbirine düşman milletleri bile dostuluk, barış, sevgi ve kardeşlik köprüsünde buluştururken bizi niye birbirimize düşürsün. Niçin Diyarbakır'ın Bursa'nın veya bir başka kentimizin güzel insanları birbirlerine düşman olsun?” dedi.

‘ÜZERİMDEKİ FORMAYI KRİTİK DÖNEMDE KARDEŞLİĞİN SİMGESİ OLARAK GİYDİM’

Uğur Dündar, “Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olmama rağmen Diyarbakırspor formasını bu inançla giydim. Bu formayı Bursaspor ya da Süper Lig'deki herhangi bir takımımızın forması olarak da görebilirsiniz. Hiç farketmez. Çünkü üzerimdeki formayı içinden geçtiğimiz şu kritik süreçte, birlik ve beraberliğin, barış ve sevginin, kardeşliğin simgesi olarak giydim. Diyarbakırspor yarın Adana'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynuyor. Çok istememe rağmen üzerinde çalıştığım bir haber nedeniyle bu maça gidemeyeceğim. Buradan her iki takıma da başarılar diliyorum. ‘Yaşasın ebedi dostluk, yaşayın barış ve kardeşlik, yaşasın büyük önder Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ diyorum. Bursa'nın güzel insanlarına da sevgiler saygılar gönderiyorum. Terör şehitlerimizin aziz hatırası önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum.'dedi.

Kaynak

Bence'de O Taraflarda Yaşayan Herkes pkk'lı Değil.Sırf Onların Yüzünden Kurunun Yanında Yaş'ta Yanıyor...

yanıyor mu burak yoksa yakıyorLar mı?
orada sıradan haLk dışında herkes memnun durumdan
herkesin kendine göree rantı var=)

yanıyor mu burak yoksa yakıyorLar mı?
orada sıradan haLk dışında herkes memnun durumdan
herkesin kendine göree rantı var=)
Tabiki Dediğin Doğru,Orada 10 Kişi Dağa Çıkıyorsa 1000 Kişi Destekliyor.İlk Önce Desteklerini Çekmeleri Lazım

Gizli tasvipci adam. Demokratik açılıma karşı çıkar ama diyarbakır forması giyer. Ben bunun yaptıklarına inanmıyorum göz boyamaktan başka bişey değil..

evet hepsi değil sadece %90 nı pkklı. hangi eğitimde fırsat eşitliği. doğuda görev yapan bir öğretmen olarak doğudaki eğitim yatırımın haddi hesabı olmadığını biliyorum. benim şuan çalıştığım köyde lise var. normalde izmirde yaşıyorum. İzmirde hiçbir köyde lise görmedim. 60 kişi için lise yapılmış. ama adam başına 1 lise bile yapsan okumaları çok zor. çünkü çocuk kaçakcı olcam, okuyupta ne yapiyim diyor. çocuğun babası kaçakçılıkdan ayda 30.000 - 40.000 kazanıyor. kim 1600 ytl maaş almak için yıllarca okurki.

evet hepsi değil sadece %90 nı pkklı. hangi eğitimde fırsat eşitliği. doğuda görev yapan bir öğretmen olarak doğudaki eğitim yatırımın haddi hesabı olmadığını biliyorum. benim şuan çalıştığım köyde lise var. normalde izmirde yaşıyorum. İzmirde hiçbir köyde lise görmedim. 60 kişi için lise yapılmış. ama adam başına 1 lise bile yapsan okumaları çok zor. çünkü çocuk kaçakcı olcam, okuyupta ne yapiyim diyor. çocuğun babası kaçakçılıkdan ayda 30.000 - 40.000 kazanıyor. kim 1600 ytl maaş almak için yıllarca okurki.

Tebrik Ederim Öğretmenim.Bende Onu Anlatmaya Çalışıyorum.Bu İnsanların Kafa Yapılarının Değişmesi Lazım Yoksa Dağa Çıkmasalar Bile Çıkanlara Destek Oluyorlar.Oradakilerin %90'ı pkklı Demişsiniz Doğru Bir Tespit.Kalan %10'u da Yerli Halk Oluşturuyor.Zaten Hepsi Köyden Kente Göç Sonucu Türedi.Oraların Yerli Halkları Bu Kadar Cahil Değildiler.Mesela Bi C.Sıtkı Tarancı,Ziya Gökalp Ve Daha Bir Çok İsim.Yani O Bölgeye Ne Olduysa Köyden Gelenler Yüzünden Oldu.

Ben diyecektim zaten %90 pkk lı diye bi arakdaş demiş. dağa çıkmasada şehirde destekliyenler de bu köpeklerden farkı yok. uğur efendi de çıkmış falan filan yapıyo göz görüyo kardeşim. hala ne kardeşliğinden bahsediyosun

ben tam olarakta sucsuz olduklarını dusunmuyorum....
EGER LE İSE CIKIP BASKAN SOLEYECEK BIZIM PKKILE ISIMIS OLMAZ ONLARDA BISIM USERIMISDEN PRIM YAPMASIN....FALAN DIYE...PKK YA KARSI OLDUGUNU CIKIP HAYKIRACAK....HATTA DIYECEKKI ONLARI DESTEKLEYENLER BIZIM TARAFTARIMIS DIILDIR....
O SAMAN BEN DE DIYARBAKIRSPORA SAYGI DUYAYIM....

Spora bu siyaset karıştıkça Türkiye'de spor yapılmaz .

Örnek : İ.Melih Gökçek ve Oğlu & Ankaraspor ve Ankaragücü
Diyarbakırspor taraftarı ve yönetimi & TFF ve Başbakan + Siyaset

Bir kanal ana haber bülteninde bir futbol takımının formasını giyermi yaaa,Bizim Bursaspor tvde bile sunucular forma giymezken,taraflı yayıncılık yapmak bizim kitabımızda yok..Hep diyarbakıra bağlanın siz insan bir Bursayada bağlanır,izlemediğin maçın yorumunu nasıl yaparsın sen,yaşlandıkça bunuyosun..Bu adam benim için bitmiştir,reyting için kanalın borçlarından kurtulması için böyle yollara gerek yok..
Son olarak şunu diyorum Adanadaki Diyarbakır -İstanbul Belediye karşılaşmasında İstiklal marşında siyah mendil sallamışlar onlara bir tebrik gönder....Yazık yazık araştırmacı gazeteci,yaranmacı gazeteci olmuş...Bu hareketimiz tarihte bir dönümdür haberiniz olsun...

Geri