Uğur Boral Sezonu kapattı

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Uğur Boral Sezonu kapattı

UĞUR BORAL SEZONU KAPATTI

Sarı-lacivertli takımın sol kanat oyuncusu Uğur Boral sezonu kapattı.

Karşılaşmada aldığı darbe sonrasında sakatlanarak oyundan çıkan Uğur'un ön çapraz bağlarının koptuğu ve bu sezon forma giyemeyeceği öğrenildi.

Kaynak

Tam sol kanat aradığı adamı buldu dedik, 2 maçlıkmış :(

Oha yaa adam formaya kavuştu hepsi hepsi 2 maç oynadı.

Ne bu sakatlık tufanı anlamadımki.

tam sivas maçında açılmıştı geri taklaya geldi :)

Vah Gariban Sivaslı futbolcuların bedduasınamı geldi nazarınamı geldi.Vah vah çok üzüldüm.

kuyruk acısı olan yine insanlık dışı yorumunu yapmış o adamın aynı zamanda Türk milli takımı içinde faydalı olabilceğini unutmuş olmalı belkide. ya da o kadar geniş düşünemiyodur. böle düşünenlerde bi çeşit insan doğal karşılamak lazım.

Geçmiş olsun uğur boral

kuyruk acısı olan yine insanlık dışı yorumunu yapmış o adamın aynı zamanda Türk milli takımı içinde faydalı olabilceğini unutmuş olmalı belkide. ya da o kadar geniş düşünemiyodur. böle düşünenlerde bi çeşit insan doğal karşılamak lazım.

Geçmiş olsun uğur boral

Onda onu düşünecek kafa varmı sor bi dai :lol:

Neyse uğurun yerine koyacak çok adamımız var öyle bir adamımız sakatlanınca g.te gelip maç kaybetmiyoruz :closedeyes:

Çok büyük geçmiş oLsun,daha iki gün önce Audi'siyLe yoL vermemişti bize arkasından küfretmiştim.. ÜzüLdüm şimdi ama bi futboLcunun başına geLebiLecek en kötü şeyLerden biri..

Geçmiş olsun uğur boral

Kardeş senin kalbin kötü şu an uğur boral için üzülüyorum.

Güzel gören güzel düşünür.

Güzel düşünen Hayatından Lezzet alır.

Kardeş senin kalbin kötü şu an uğur boral için üzülüyorum.

Güzel gören güzel düşünür.

Güzel düşünen Hayatından Lezzet alır.

Senin diğer yorumLarını gören acaba fenerbahçeLi
bir futboLcu için iyi bir şey söyLeyeceğini düşünür mü ?
( ki düşünmediğinide adım gibi biLiorm)

Saçma sapan keLime oyunLarıyLa cocuk mu kandırıosun. .

Geri