UçanKuş HackHeLL

lazzuri53

"LazigoL"
Altın Üye
Reaction score
0
genco.jpg

ATV'de yayınLanan Boran-SıLa arasındaki aşk konuşuLurken dizide gündem bi anda değişti.Boran Ağa (Boran Genco),HackHeLL'de supermoderatorLük görevi gören Genco'yu arıyor.Mardin'de yaşayan Boran Ağa ve tayfası,HH'Li Genco'nun yıLLar önce kaybettikLeri kardeşLeri oLduğuna inanıyor.HH'Li Genco'nun G.Antep'de yaşadığı biLiniyor.Ve Boran'ın adamLarı G.Antep'in aLtını üstüne getiriyor.

billl_gates.jpg

HackHeLL için gece gündüz çaLışan ve son oLarak GoLd Edition'ı sunma hazırLığında oLan Dark_Angel,BiLL Gates engeLine takıLdı ve GoLd Edition yayınLanması erteLendi.BiLL Gates,Dark_Angel'a kendisiyLe çaLışma tekLifi yapmasına rağmen reddediLmesi üzerine Dark_Angel'ın çaLışmaLarına engeL oLma savaşı veriyor.Genç ve YetenekLi Dark_Angel ise,HH'i bırakmayacağını ve HH'in diğer forumLarı geride bıraktığı gibi,kendisinin de BiLL Gates'i geride bırakacağını savundu.

qapris.jpg

PopStar aLaturka yarışmasına katıLan qapris de diğer yarışmacıLar gibi BüLent Ersoy'dan haftaLık fırçasını yedi.BüLent Hanım qapris'in ritmLere ayak uyduramadığını sert bir diLLe söyLemişti..

sercinho7.jpg

Yeni bir yarışma oLan ProfesyoneL'de ise HH'i Sercinho7 temsiL ediyor.Fakat o da iLk hafta geçersiz not aLdı.Jüride MüsLüm Gürses kendisinden bir soList değiL de orkesrtacı oLacağını savundu.Bu arada Sercinho7'nin aynı yarışmadan Eda'yLa arasındaki yakınLaşma gözLerden kaçmadı.

HoCuSPoCuS.jpg

Bir gösteri için üLkemize geLen dünyaca ünLü sihirbaz David CopperfieLd,kendisine HoCuSPoCuS'un soruLması üzerine medya mensupLarına çok sert çıktı.Daha önce yerLi-yabancı basın tarafından arası kızıştırıLan ikiLi karşıLıkLı sert demeçLeriyLe ve meydan okumaLarıyLa dünya gündemine oturmuşLardı.

react0r.jpg

Kendine ait müLkte Çay buLunduran Rize'Li react0r dünyada bir iLke imza attı.Çay iLe uyku süresini minimuma indiren Rize'Li react0r sırrını HH TV'ye açıkLadı.AyrıntıLar HH TV Ana Haber BüLteninde..

raan.jpg

Daha önce evLeneceği haberi çıkan PaSaKLI'nın düğününün Çırağan Sarayı'nda yapıLacağı beLirtiLdi.Şu an Avrupa'da geLin aLışverişinde oLan PaSaKLI'nın zengin koca buLup evLenmesi diğer genç kızLarın iştahını kabarttı.

chamur-maje.jpg

MiLLi takım kadrosu açıkLandıktan sonra Chamur kadrodan çıkartıLmasına sinirLendi ve bir röportajında Fatih Terim hakkında sert açıkLamaLarda buLundu.Fatih Terim ise bu açıkLamaLardan sonra bir basın topLantısı düzenLeyerek Chamur'un henüz genç oLduğunu ve çok çaLışması gerektiğini söyLedi.Majesties'in daha formda oLması sebebiyLe onun yerine aLındığını tekrarLayan Terim,kendisi bu takımın başındayken Chamur'un kuLübün kapısının önünden biLe geçemeyeceğini de beLirtti.

jayjay.jpg

Daha önce Jay Jay Okocha'yı Türkiye'ye getirerek büyük süke yapan HH'Li Jay Jay(ANTU) şimdi ise Okocha'yı jübiLe için tekrar Fenerbahçe'ye getireceği açıkLandı.

->Gündemden Diğer BaşLıkLar

-Daha önce Dhipfreeze nickini kuLLanan üyemiz DeeP, Dhipfreeze adLı kurum tarafından mahkemeye veriLdi ve takLitçiLik gerekçesiyLe suçLu buLundu.
-MetaLLica Grubu şok haberLerLe sarsıLıyor.Daha önce Unforgiven adLı şarkının söz-müzik sahibinin J@CK@L oLduğu ortaya çıkmıştı.AsıL şok ise dün yaşandı.MetaLLica'nın 2003 yıLında piyasaya çıkardığı St.Anger aLbümünün tüm hakLarının HH'Li St.AnGeR'a ait oLduğu iddiası atıLdı.
-Maximus & Şirine ikiLisinin düğünLerinin yaz ayLarında su aLtında yapıLacağı biLdiriLdi.Ege Denizi'nin sessiz koyLarından biriyLe ve HackHeLL TV'den canLı yayınLanacak törenin Avrupa'da büyük yankı uyandırması bekLeniyor.
-TaLihsiz bir kazayLa kısa bir süre de oLsa kadro dışı kaLan Aktuğ'un yeniden takıma dönmesi takım arkadaşLarını sevindirdi.
-HH'in gececisi JeweL kendisi gibi gececiLeri düşünerek bir cafe açaçağı ve adını da 'HackHeLL GeceLeri' koyacağı öğrendiLdi,cafe de gece 4'e kadar buLunanLara "ÇayLar şirketten" kampanyası uyguLanacağı da açıkLandı..

-Canım sıkıLınca bir şeyLer saLLıyım dedim,isim hakkı isteyen varsa pm atsın siLeyim..:p

abi süper olmuş be DARK_ANGEL bil gates' e kafa tutmaso ve react0r' ın çayla uykuyu azaltamsı süper o çaydan bi pakette bana gönderirmisiniz

:) süpersin...

hahahhhha koptum yahu devamini bekliyoruz :)

Kendine ait müLkte Çay buLunduran Rize'Li react0r dünyada bir iLke imza attı.Çay iLe uyku süresini minimuma indiren Rize'Li react0r sırrını HH TV'ye açıkLadı.AyrıntıLar HH TV Ana Haber BüLteninde..

bu dğru olabilir :) :)...baya takılıo reactor forumda acaba ort kaç sat uyuyo :vur

zuhaha Lazİsh elıne saglık bomba olmus haberler =) 3 saat kadar uyuyorum ki sıkarsanız gercekten yeterli oldugunun farkına varacaksınız

ne 3 saatmi :D doğru aslında bi kitap duymuştum "sadece aptallar 8 saat uyur" diye ve arka kapaındada "hiç bir akıllı insan ömrünün 20 yılını yastıa bağışlamaz" yazıodu çok doğru bir söz...bravo walla reactor ..geri kalan zamanda forumdamısın acaba :S

react0r' Alıntı:
zuhaha Lazİsh elıne saglık bomba olmus haberler =) 3 saat kadar uyuyorum ki sıkarsanız gercekten yeterli oldugunun farkına varacaksınız
şu sıraLar ort.2-3 saat uykuyLa idare ediyorum ben de ama 2.dönem bi başLasın 3'ü dersLerde oLmak üzre topLam 11 saat faLan uyurum heraLde günde:)

Lazısh süper olmuş hemşo =)
devamını bekleriz =)

eheheheh :D güzeL olmuş emeğine sağLık..

sen sıkıldıkça yazmaya devam et =)

eline sağlık cok güzel olmus :D

yalnız bir şeye adım geçtiği için açıklık getirmek istiyorum :D

her ne kadar istatistik ve halk arasındaki söylentilerde çayın uyku kaçırdığı söylensede esas gercek şudurki çay vücuttaki anlık demirin % sinde ani düşüş yaşandığından esnemelere ve demirin karşılanması için uyku ihtiyacına sebebiyet verir.

saygılarımla Pσѕєт¢αу

edit :Biliyorum cok uzun bir mesaj oldu ama gercekler bunlardır :D ee yok mu cay isteyen :p

Geri