Uçan türkiye

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

"Anayasa Paketi Referandumu'nda evet oyu ver, Türkiye uçsun!"
Böyle diyor iktidar.
*
Kim uçar...
Kuşlar!
Türkiye kuş mu?
Demek ki Anayasa'ya evet denirse olacak!
Yani Anayasanın sonucunu...
"Civciv çıkacak kuş çıkacak" diye diye bekleyeceğiz!
*
Peki, kuşların hepsi uçar mı?
Tavuk, horoz, hindi...
Deve kuşu da bir kuştur...
O uçar mı?
Kim bilir?
Belki kafasını kuma gömdükten sonra kanatlarını çırpıyordur...
Uçtuğunu sanıyordur!
*
Ne var ki bu anayasa paketinde Türkiye'yi uçursun!
Bir şikâyetle meslekten ihraç edilmesi kanunlaştırılmaya çalışılan memurun zaten var olan sendikal hakkı ve grevsiz sözleşme...
Bu memuru uçurmaz ki, Türkiye'yi uçursun...
TBMM'nde ikinci dönem için seçilen Başkanının görev süresinin o yasama döneminin sonuna kadar devam etmesi...
Silahlı kuvvetlerden ilişiği kesilenlere yargı yolunun açılması...
Memurun uyarma ve kınama cezalarına da yargı yolunun açılması...
Zaten zaman aşımına uğramış olan 12 Eylül darbesinin sorumlularının yargılanamayacağı maddesinin uygulamadan kaldırılması...
Türkiye'yi nasıl uçurur ki?
*
Ama Türkiye'yi uçuracak iki madde var...
Birisi Anayasaya Mahkemesi'nin görev ve kuruluşunu değiştiren...
Diğeri Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu kanunu...
Bu iki maddeyi değiştirdin mi...
Türkiye uçar!
Diktaya meraklı iktidarların önündeki iki engel...
Anayasa Mahkemesi, Yüksek Mahkemeler...
Ve Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu!
Bu ikisinin yapısını da yandaşlaştırırsan...
Oooooo!
Türkiye uçar elbet!
Ama paraşütsüz...
Kanatsız...
Saatte 500 kilometre hızla...
Zemine doğru!
Burnunun üzerine!
Hepimize hayırlı uçuşlar!

kaynak

aynı uçma hikayesini, akp aleyhine açılan kapatma davası sürecinde de duymuştuk. akp kapatılmazsa türkiye uçacak diye. o günden günümüze geçen süreyi uçmak olarak kastediyorlarsa aman sakın ha uçmayı bir daha denemesinler. en iyi uçan türk hazarfen ahmet çelebi gerisi hikaye,

aynı uçma hikayesini, akp aleyhine açılan kapatma davası sürecinde de duymuştuk. akp kapatılmazsa türkiye uçacak diye. o günden günümüze geçen süreyi uçmak olarak kastediyorlarsa aman sakın ha uçmayı bir daha denemesinler. en iyi uçan türk hazarfen ahmet çelebi gerisi hikaye,

Sanırım akpliler çok fazla red bull içiyor..:lol:

Gece gece iyi geldi bunlar yüzüm güldü yahu :lol::lol::lol:

O zaman sizie bir ramiz dayı geyiği döndüreyim.

Mesele uçmak değil yeğen, mesele konmak!

uçarsa şu an devletin başındakilerin cukkaya indirdiği para uçar.anca onlar uçuşa geçer.

TC vatandaşı olan herkesde bakın kürt türk ayrımı yapmıyorum onlarda anca arkasından ve aşağıdan bakmakla yetinir.

türkiyenin uçtuğuna inananlar ülkeyi şu an yönetenlerin zeka seviyesine düşen insanlardır.

Lütfen burada oy vermeye başlayalım.
Ben red oyuı vericem.

eskiden çocukları kandırırlardı uçtu uçtu kuş uçtu diye

artık büyükleri kandırıyorlar
uçtu uçtu Türkiye uçtu

kesinlikle hayır diyeceğim , zaten nasıl bir zihniyet 25 soruya birden evet diyebilir ki

Her uçuşun bir konuşu olur allah bunların hepsini k...z..ğa kondursun :))

Kesinlikle Hayırrrrrrrrrr

Her uçuşun bir konuşu olur allah bunların hepsini k...z..ğa kondursun :))

Kesinlikle Hayırrrrrrrrrr

sadece hayir diyebilirdin k..z..ga nedemek ? bizler hakaret edersek onlar hakaret ederse bu isler cozumlenmez.. aksine millet birbirine girer... seviye duser... bence yanlis bir yaklasim olmus seninki....

anayasa paketinden o 3 madde ciksin yani vatana ihanet yasalari cikarilsin... ben evet oyu veririm.. ama yok cikarilmazsa tabikide hayir oyu vericem

sadece hayir diyebilirdin k..z..ga nedemek ? bizler hakaret edersek onlar hakaret ederse bu isler cozumlenmez.. aksine millet birbirine girer... seviye duser... bence yanlis bir yaklasim olmus seninki....

anayasa paketinden o 3 madde ciksin yani vatana ihanet yasalari cikarilsin... ben evet oyu veririm.. ama yok cikarilmazsa tabikide hayir oyu vericem

Hayır kullandığım oy içindi..

Kazık ise ülkeyi bölmeye cemaatlerin eline teslim etmeye dini sömürerek oy toplayıp ülkenin bütün kazanç kaynaklarını satıp kendi ceplerini dolduranlara halk esnaf işçi kredi kartı batağında iken %1.5 zam yapıp 8.5 bin tl olan maaşına yetmiyor diye %30 zam yapana söyle şimdi seviye düşüklüğünü benmi yapıyorum başımızdakilermi ??

Hayır kullandığım oy içindi..

Kazık ise ülkeyi bölmeye cemaatlerin eline teslim etmeye dini sömürerek oy toplayıp ülkenin bütün kazanç kaynaklarını satıp kendi ceplerini dolduranlara halk esnaf işçi kredi kartı batağında iken %1.5 zam yapıp 8.5 bin tl olan maaşına yetmiyor diye %30 zam yapana söyle şimdi seviye düşüklüğünü benmi yapıyorum başımızdakilermi ??

benim demek istedigim forum seviyesiydi... yani biz kazik deriz onlar baska sey der..vs vs.. seviye duser...hem bazilarinin seviyesi dusuk diye bizimde seviyemiz dusecek degil ya :goz: yani bos ver... biz edebimizle adamligimizla ovunelim :goz:

benim demek istedigim forum seviyesiydi... yani biz kazik deriz onlar baska sey der..vs vs.. seviye duser...hem bazilarinin seviyesi dusuk diye bizimde seviyemiz dusecek degil ya :goz: yani bos ver... biz edebimizle adamligimizla ovunelim :goz:

Yani seviyeyi korumak iyide yaşananları görünce birde saçma sapan savunulunca ister istemez tepkiyi dışa vurmak gerekiyor vayvado hesabı :)

Geri