Uç güvenlikte son nokta

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Check Point, endüstrinin en beğenilen güvenlik duvarı ile ağ erişim denetimi (NAC), program denetimi, antivirüs, anti-spyware, veri güvenliği ve VPN özelliklerini tek programda bir araya getiren ilk ve tek uç nokta güvenliği çözümü Check Point Endpoint Security’yi pazara sundu.
Yeni çözüm üstün güvenlik özellikleri ile bilgisayarları korurken, birden fazla program kurma ihtiyacını ortadan kaldırarak toplam sahip olma maliyetini de düşürüyor.

Kurum bilgisayarlarını malware (virüs ve spyware), veri kaybı, veri hırsızlığı ve diğer tehditlere karşı korurken aynı zamanda kurum ağına güvenli uzaktan erişim de sağlamak üzere tasarlanan Check Point Endpoint Security, tek yönetici tarafından, tek konsoldan kolayca kurulup yönetilebilen bir tek yazılım uygulaması olması nedeniyle güvenliği son derece kolaylaştırıyor.

Check Point Endpoint Security, alanının en iyisi teknolojileri bir araya getiriyor: Pazar lideri güvenlik duvarı; ödüllü ZoneAlarm temelli anti-malware; halen 14 milyondan fazla bilgisayarı koruyan ve Gartner Mobile Data Protection Magic Quadrant lideri Pointsec veri güvenliği; ve 150 milyondan fazla kullanıcısı bulunan pazar lideri güvenli uzaktan erişim (VPN) teknolojisi. Bu özellikler Check Point’in yönetim teknolojileri ile birleştiğinde bugün sadece Check Point tarafından sunulabilen yeni nesil kapsamlı uç nokta güvenliği çözümünü oluşturuyor.

Bu lider güvenlik teknolojilerinin, merkezi olarak yönetilen bir tek program altında birleştirilmesi, kurumlara sadece maksimum güvenlik sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda karmaşıklığı azaltıyor ve kurulum, yönetim ve denetim maliyetlerini düşürüyor. Yöneticiler, Check Point Endpoint Security’nin SmartDefense Program Advisor servisi sayesinde, bilinen yüz binlerce iyi ve kötü programdan oluşan dinamik veritabanından faydalanarak, kurum bilgisayarlarında hangi programların çalıştırılabileceğini etkin bir biçimde denetleyebiliyor, politika kararlarını otomatize edebiliyor ve istenmeyen programları sonlandırabiliyorlar.

paylaşımın ve bilgilerin için teşekkürler, gayet güzel bir açıklama.

Geri