hemenyardim
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar ya birazdan bu bilgisayar yüzünden intahar :vur edeceğim ya da bunu balkondan caddenin ortasına atıp rahatlayacağım :biggrin . 3 gün önce bilgisayar mavi ekrana düşüp açılmamaya başladı. Bende format atıp yeniden kurayım dedim. Sorunsuz olan XP pro SP2 cd den formata başladım. Format başlangıcında " INF dosyası txtsetup.sif bozuk ya da eksik, durum 4096. Kur devam edemiyor. Çıkmak için bir tuşa basın." yazıyor. Acaba kurulum cd simi çizildi dedim. Yeni bir cd yazdım. Ondada aynı yazı. O cd ile başka bir bilgisayarı kurmayı denedim. Sorunsuz kurdu. DVD sürücü mü okumuyor diye onu değiştirdim. Olmayınca IDE kablosunu değiştirdim. Ondan sonra sorun ram mi dedim ve 512 DDR2 667 Kingston yeni bir ram aldım. Sorun devam. 160 GB yeni bir sata HDD aldım. Yine aynı. Araştırdım şöyle bi. USB leri biostan kapatın falan diyorlardı. 8 tanesinide kapattım sonuç malum. Ekran kartını değiştirdim. Hala format attırmıyor. Neredeyse yeni bir bilgisayar düzdüm. Arkadaşlar bana acil yardım. Yoksa mahalleli 4 kattan düşen bir bilgisayar görecekler az sonra ha . Konu hakkında bilgisi ve fikri olan arkadaşlara paylaşımlarından dolayı şimdiden teşekkürler...