Twitter da Kılıçdaroğlu Geyikleri :)

o_Z_y

New member
Reaction score
0
İşte Twitter'daki Kılıçdaroğlu geyiklerinden bazıları

- BDP'denson dakika açıklaması: Kılıçdaroğlu'na oy kullanmaması yönünde herhangi bir baskıda bulunmadık!!!

- BDP'den yeni açıklama: Kılıçdaroğlu'nun boykot edeceğini bilseydik seçim ittifakı yapardık.

-CHP referandumun iptali için Anayasa Mahkemesi'ne gidecekmiş. "Bizim başkan oy veremedi sayılmaz" diyolarmış..

- Kemalin dediğini yap yaptığını yapma

- Şimdi Recep Bey demez mi, "daha oy kullanmayı bile beceremeyen adam ülke yönetimine talip oluyo" diye... haksız mı yani?

- Sayın Kılıçdaroğlu ne yapıp yapın sandığa gidin deyip de, kendin sandığa gidemeyişini hangi mizah dergisine havale edeceksin?

- Kılıçdaroğlu'nun oy kullanamamasını CHP Hayır diyerek yalanladı,Kemal Kılıçdaroğlu ise "bu konuyu arkadaşlarım araştırıyor rapor hazırlanacak, çözeriz" dedi.

- Acaba Kemal Kılıçdaroğlu dünkü maçtan çok etkilenip son salisede oy kullanarak kahraman olacağını mı sanıyor?

* Kemal Kılıçdaroğlu'na gelsin bu şarkı: oy oy oy oy oyyy oyy aman!

* Kılıçdaroğlu hayırsız çıktı! Madem oy kullanmayacaktın niye meydanlarda nutuk attın o zaman?

* Oyuna sahıp çıkamayan Kılıçdaroğlu, bir ülkeye nasil sahip çıkabilir Allah aşkına!

* İyi güzel de bu Kılıçdaroğlu oy kullanamadığını bugün mü keşfetti? Nerde benim seçmen kağıdım demedi mi?

açıkcası bu tür muhabbetleri bekliyordum da bu kadar çabuk beklemiyordum..esprili bi milletiz vesselam..=)

İşin Esas Komik olanı 6 Ağustos da Zaman gazetesi Kılıçdaroğlunun Seçmen Listesinde Adı yok, Oy Kullanması Tehlikede diye haber yaptı.Bu durumu Muhaberiler Kılıçdaroğlu na Canlı olarak sordular Kılıçdaroğlu Yok öyle bişe uydurma bi haber Yalan ve Maksatlı bir haber diye yalanladı. Bence Şimdi o muhabirden özür dilemesi lazım adam 1 ay 6 gün önce uyardı ama :)

kendi oyuna dahi sahip çıkamayan bir partim ve genel başkanım olmadığı içni ne kadar şükretsem azdır:)

Geri