tw izleyen war mi?

ifrit

RuHaNi WaRliK
Reaction score
0
merak ettim yaw, tw izleyen war mi, yada ne siklikla tw izliyonuz?

uzun zamandir ben izlemiyorum daha dogrusu aciyorum izlicek bisi bulamiyorum oyle acik acik duruyo bi kenarida

eskiden ne guzeldi yaw, starda parlement sinema klubu wardi hafta sonlari super filmler izlerdik, batmani filan ilk izleyisim orasidir

heralde bu vcdlerin yayilmasi olayi bu isi bu hale getirdi, twler film wermeyii birakip aptal diziler baslattilar

benimde izledigim bi kac dizi war ama duzenli izleyemiyorum cunku hic birine o kadar ilgi duymuyorum.

bide yaz geldi offff ya saglam dizilerin hepsi yayindan kalkti :(

tw izleyen birileri warsa bana ne zaman ne izledigini soylesin bisiler tawsiye etsin de bende izliimm...

ne sinema, ne vcd, ne dvd hiçbirinin tadı yok tv ler kadar, tv de filmler canlı yayınmış gibi geliyor bana, net yokken izlerdim çok....
:)):):))

Benim ark var divx manyağı indirdiği filmlerde hep gerilim kalite :) daha bugün "Karabasanı" alıp izledim. Ondan önce "Garezi" ve "saw" testereyi izlemiştim. 3 de çok süperdi. Niye yalan söyleyim baya tırstım yani izlerken. Tvde ise sadece Avrupa yakasını seyrediyorum. Oda denk gelirsem.

cnbc-e ve cnnturk değişilmez kanallarım hergün saatlerce tv izlerim

çoK FiLm izLeRim ifRit biDe haBerLeRe BakaRım AraDa Bir.

tvde bişeyy yok izlenmez Herşey hackhell dee

tv de gunduz kusagı dıye bısı yok tamamen ıbne kıl tuy ne kadar adam varsa
gunduzde

hep belgesel ve cızgı fılm ızlerım daha eylencelı

aksam cnbs e bayılırım hatta bıterım

ama hayatta program vs ızlemem evlendır benı, kocamı aldattım programlarını mumkun olsa tv basıp kursun yagmuruna tutarım

ifrit, tv de film bulmak zor iştir... sabır, zeka, zaman ve şans ister :D
yani ayda bir bulursan bulursun film, o da 2:00-04:00...
:)))

abi ben izlersem DİSCOVERY izlerim! Abi artık öle bildiiniz gibi hep hayvan belgeseli yok! Çoook nadir var! Mesela araba yapımı, yeni teknolojilerin tanıtımı, 0 dan deiişik araba uçak vb yapıp farklı şekilde yarıştırılan bi yarışma war, hurdalık savaşları var, efsane avcıları vaarr bu ara AİRBUS A380 in yapılışı ve özellikleri ile bi belgesel war ama tam bilmiom ne zmn?? Güzel yaw tavsiye ederim! Şuan da bi program war DEDEKTİFLİK programı! Bir cinayet adam kaçırma fln oluo FBI fln baştan sona araştırıyo detaylı olarak anlatılıyo fln metodlar bilmemne sonunda çözülüyo! Ben çok şey kaptım bu DİSCOVERY den!! Tawsiye ederim!

ifrit' Alıntı:
yaw nerde nasıl ızlıyosun hangı kanal fılm werıyo
kafayı yıcem bı ben bulamıyom ızlıcek bısı

Cd sini aLsAna olm. Bu araLaR manyaQ fiLmleR fAr baQ kaçIrma. çeVirmen i aL izLe Fena diiL. koLay geLe.

İzlerim tabi . . Boş vakitlerde az önce bir belgesel izliyordum Stv de adamlar anakondanın bir kapibarayı yutuşunu göstermedi . İ..lere ne küfür saydım anlatamam .
Sonra bandı kesip tayyipin ulusa seslenişini koydular dahada küfür ettim .
Şimdi burdayım .
:)

açarım moviemaxi ne film çıkarsa izlerim bi yandanda nette takılırım

gece 12 'den sonra pLayboy varsa cine5 tavsiye ederim :D

bu telvizyon sahibi medya patronlarının mide bulandırıcı gerçeklerini ve taraflılığını gördükçe aslında pek izlemez oldum en iyisi digital uydu dedim bir tane aldım genelde müzik kanalları olmak üzere bir çok kanalı izliyorum favori kanalım animal planet ve discovery ama bazı gecelerde multivizyonlar heyecanı artırıyor hani olmazsa olmazlardan bence her erkeğe lazım olan kanallardan biri hafta da bir izlenmeli şöyle kalite li olanlarından türk kanallarından habertürk favorim hiçbir zaman tv listeme girmeyecek ve misafirlikte dahi izlemediğim tek kanal ise atv ve grubu yayınlar
türk toplumunun yegane düşmanı bence bu medya kuruluşu!!!

sen benden de dertli ciktin yaw, bu isin sonu dedigin gibi uyduda biticek, biyer buldum surekli yeni sifreleri filanda weriyolar uyduya yukluyosun parali kanallari catir catir izliyosun

ama once borclari bitirmem lazim :(((

Geri