İhaleyi Digitürk kazandı!

icemen

New member
Reaction score
0
fft1mm844769.jpg

2010-14 TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig medya hakları ihalesinde Paket A için 321 milyon Dolar teklif veren Dijital Platform İletişim Hizmetleri A.Ş ihaleyi kazandı. Saat 11.00'de başlayan ve 3.5 saat süren ihalede, Çukurova Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Karamehmet ve Digitürk Genel Müdürü Ertan Özerdem de hazır bulunurken, Türk Telekom 7 kez mola aldı.

KAYNAK

Ekli dosyalar

• fft1mm844769.jpg
    fft1mm844769.jpg
    23.5 KB · Görüntüleme: 16,430
Belliydi Zaten.Digiturk İhaleyi Alamasaydı Hem Prestij Olarak Hem De Maddi Anlamda Büyük Sarsıntıya Uğrardı...

TELEKOM 7. MOLASINI ALDI

-Telekom heyeti kısa bir mola aldı
-Telekom heyeti salona döndü ve ihaleden çekildiğini açıkladı. İhaleyi 321 milyon dolar ile Digiturk kazandı.

- İhale komisyonu B Paket için TRT'ni teklifini açtı. 40 milyon 210 bin dolarlık teklif geldiğini açıkladı.
-Teklif uygun bulundu.
-Özet görüntülerin yayını TRT'den yapılacak.
-C Paket için teklif zarfı açılıyor.
-C paketi için Türk Telekom 13 milyon 500 bin dolar önerdi.
-Telekom 4 yıl boyunca futbol yayınların mobil haklarını satın aldı.

e tabi bu kadar yüksek tekLif,tüketiciye yansıyacaktır..
ama B ve C paketLerine teker tekLif geLmesi ve anında kazanıLması da,arka odada bi anLaşma yapıLdığını düşündürttü beni.. =)

tüh be trt'de bedava mac izlenemeyecek mi simdi? :(

Nerede yandaş ve acizz muhalefet hadiii koşun danıştaya peşkeş çektiler diyin hadi durmayın
çamur atın ... izi kalsın

Danışıklı Dövüş Olmuş,
Aynı 3G Olayında Olduğu Gibi,

trt'nin bu meblağı vermesi zaten imkansız bir durumdu ve digitürk'ün alması prestiji açısından önemliydi

ama şaşırdığım şey şu ;
d-smart ilk çıktığında doğan anlaşma feshedilsin yeniden ihaleye çıkılsın dememiş miydi ?
yoksa yemedi mi o vergi cezalarından sonra ...

dıgıturk zaten favorıydı vede kazandı trt ye uzuldum acıkcası en azından bank asya lıgını aldı oda guzel bısı

Digitürkü tebrik ediyorum,stadyumda maç seyreden biri olarak olması gereken oldu..Kulüplerimizin iyi yönetilip bu pastayı büyütmek gerekir..

işin gerçeği digi fatura... nasıl yansıyacak dersiniz...

Geri