Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar turkojanda bilgisayarımı çökerticek kadar virüs var mıdır?Msn den İp yi en kolay (discovery veya d-msn dışında) nerden bulabilirim. Lütfen bir bildiği olanlar yorum yazsın.
soru net deil ama
Türkojan 3 PE kullanıcısı olarak eger trojanı yediysen trojanı yediren kişi senin bütün konuşmalarını kaydeder
camdan resmini çeker ne kadar şifre varsa hepsine ulaşır isterse ekran kartını yakar
isterse pcni çökertir
dosya download veya upload eder yani herşeyi yapabilir eger trojanı yediysen tavsiyem format atmandır
turkojan şöyle silinir
belki anti-virüsden memnun değilsindir ama olsun
ben turkojanı çok kullanımdım önce bir nasıl olduğunu tanıman lazım dostum
sisteme o kadar fena yayılıyo bilgisayarın sistemi açıkken virüslü dosyaları silemiyosun yani süper enjecte oluyo 2 tanen dll uzantılı dosya var silinmyenler onlar
ama çaresi var awast professional var indir kur bilgisayar açılışında taramam yapıyor "açılışta taramasına izin vereceksin" ondan sonra turkojanda olsa dinlemiyo sana tavsiyem tarama yapmadan önce güncelle hadi kolay gele...