Turkiye'nin En Buyuk Forumuna Merhaba.

Matem

Banned
Reaction score
0
Turkiye'de forum sitelerinin yogunlugu ortada. Genelde hepsi icinde aynı seyleri barındıran siteler. Ama gercekten bi tanesi var ki aradıgım sey kesin orada vardır diyebiliyorsunuz. Uzun zamandır hackhell kullanıcısıyım. Hatta bi ara giremedigim icin uyeligim silinmis sanirim. Online surem cok fazla olmadıgı icin sadece anlık göz atış yapabiliyordum. Fakat bundan sonra daha fazla burada olucam. Eh topluluk olunca mutlaka iyi niyetli insanların yanında kötü niyetli insanlarda olacaktır. Birilerine laf sokmaya calısan insanlar, programı kullandıgı halde hic güzel degilmis diyen insanlar da var olacak tabi. tek üzüldügüm konu ise film ve oyun paylasımının sınırlanması. Heryerde korsan olarak satılan filmler,mp3ler devam ederken malesef devletimiz interneti engellemeye calısıyor. Hackhell'den en azından bir link belirtmesini bekliyorum. Umarım moderator ve admin arkadaslar bunu dikkate alırlar. Siteye katabilecegimi katmaya calısacagıma and iciyorum :)
Herkese saygılar,selamlar..

dostum aramıza hoşgeldin ama korsanın heryerde korsan bunun internet sokak ayrımı yapılmıyor biliyosun ve bizim sitemizdede illegal mp3 vb yayınlar yasak biliyosun.
iyi paylaşımlar...

bizlere birşeyler katabileceksen yardıma açığız sürekli =)
aramıza hoşgeldin
blink.gif

hoşgeldin kardeş bu arada react şu smile ını çaldım söliim :)
blink.gif

hoşgeldin...iyi forumlar...

Aramıza Hoş Geldin

hoşgeldn kardesm...

hoş geldin iyi forumlar.

Hosgeldn dostum ii bi merhaba olmus :)

evet bi hafta olmadi geldim ama hemen 100 mesaja ulastim aferin bana. daha cok calismaliyim :p

hosgeldin dostum

Geri