arkadaslar chatte yabanci rolu yaparak isvecli bi kizla tanistim kendisi sonradan kurdistan diye olmayan bi ulkeden oldugunu iddaa edip benim turk oldugumu bilmeden turkler hakkinda atip tutmaya ve kufurler etmeye basladi ben de dayanamayip cevap verdim ama beni sildi orospu
simdi buraya onun msn adresini veriyorum inanmayan kendisiyle turk oldugunu caktirmadan konusup bu soylediklerimi gorebilir
ben bu hackerlik olayinda hic bisey bilmiyorum
sizden ricam bu kizin msn mail hatta bilgisayarina kadar tabi yapabilirseniz hackleyin cokertin yapabildiginizi yapin
kürt arkadaslarda yanlis anlamasin benim bana ve yasadığı ülkeye saygısı olan herkese saygım var ama bu kiz gercekten bunu hak ediyor
kizin msn adresi
[email protected]
bu milli bir gorevdir arkadaslar
islemi bitirince burdan soyliyinki benimde icim sogusun
emegi gececek olan hacker arkadasima simdiden tesekkur ederim
simdi buraya onun msn adresini veriyorum inanmayan kendisiyle turk oldugunu caktirmadan konusup bu soylediklerimi gorebilir
ben bu hackerlik olayinda hic bisey bilmiyorum
sizden ricam bu kizin msn mail hatta bilgisayarina kadar tabi yapabilirseniz hackleyin cokertin yapabildiginizi yapin
kürt arkadaslarda yanlis anlamasin benim bana ve yasadığı ülkeye saygısı olan herkese saygım var ama bu kiz gercekten bunu hak ediyor
kizin msn adresi
[email protected]
bu milli bir gorevdir arkadaslar
islemi bitirince burdan soyliyinki benimde icim sogusun
emegi gececek olan hacker arkadasima simdiden tesekkur ederim