Turkiyeli usta hacker kardeslerim

terazi

New member
Reaction score
0
arkadaslar chatte yabanci rolu yaparak isvecli bi kizla tanistim kendisi sonradan kurdistan diye olmayan bi ulkeden oldugunu iddaa edip benim turk oldugumu bilmeden turkler hakkinda atip tutmaya ve kufurler etmeye basladi ben de dayanamayip cevap verdim ama beni sildi orospu
simdi buraya onun msn adresini veriyorum inanmayan kendisiyle turk oldugunu caktirmadan konusup bu soylediklerimi gorebilir
ben bu hackerlik olayinda hic bisey bilmiyorum
sizden ricam bu kizin msn mail hatta bilgisayarina kadar tabi yapabilirseniz hackleyin cokertin yapabildiginizi yapin
kürt arkadaslarda yanlis anlamasin benim bana ve yasadığı ülkeye saygısı olan herkese saygım var ama bu kiz gercekten bunu hak ediyor

kizin msn adresi

[email protected]

bu milli bir gorevdir arkadaslar
islemi bitirince burdan soyliyinki benimde icim sogusun
emegi gececek olan hacker arkadasima simdiden tesekkur ederim

Arkadaşım böyle olayları büyütmene gerek yok sen her önüne gelenle chat yapmayı wer sorun kalmaz yanılmıyorsam bu forumda hack istekleri yasak ...

arkadaşım bu işler öle siparişle olmuo
ayriyetten mail vermek yasak

arkadasım yasak oldugundan haberim yok bu bir,
ikincisi bu forumda birakin, bu forumu tum turkiyede chat yapmayan insan var mi bana tesaduf bu kiz denk geldi benim elimden gelse bu hack isleri burda sormazdim zaten ben bitirirdim isini ayrica olayi buyutmuyoruz ama o kizin hakettigi seyi almasi lazim bence
senin fikrinede saygiliyim
iyiaksamlar

yasaksa kaldirir zaten yonetici arkadaslar

Geri