turkcellden bedava 100 kontör

dark007

New member
Reaction score
0
Turkcell'den bedava 100 dakika, acele edin.
Turkcell'den 100 kontör veya 100 dakika kazanmak için yapmanız gereken sadece Turkcell hattınızla ve e-posta adresinizle Turkcell e-bültene ücretsiz üye olmak. Turkcell e-bültene üye olanlar bilgilerini güncelleyerek kampanyaya katılabilir. Kayıt işleminiz tamamlandığında hemen Hazır Kart abonesi iseniz 100 kontör, faturalı hat kullanıcısı iseniz 100 dakika kazanacaksınız.
E-Posta adresinizle e-bültene üye olmak için:

http://www.turkcell.com.tr/forms/haber2.html?banner=anasayfaikon_haberdaret

bu bölüm ile ne alakasi var arkadasim ? biraz dikkat lütfen

Serbest Kürsü derken yanLış AnLamışsın dostum =)

Konunun yeri burası mı. Kimin reklamını yapıyorsun sen?

gerçek mi bu ????

Gerçek olduğunu sanmıyorum bence virüs olabilir...

Denıyorum arkadasLar :melek

kontör verdiğine dair herhangi bir ibare göremedim????

burada kontör verilecek gibi bir olay yok..maksat ratıng+rep BANLAYIN ŞUNU.....

AÇIKLAMA YAP... yapacak kadar erkeksen..

arkadaşlar ben denedim 100 kontor ve dakikadan bahs ediyordu şimdi ben hepsini tamamladım cevap bekliyom sizde denerseniz size cevap gelirse yazın

niye türkselle uğraşıyorsunuzki arkadaşlar , bir çok sitede 100 kontör veren reklamlar var. hakikaten veriyorlar. ama üyelik haftada 48 kontör felan götürüyordu. ben 1 kere yaptım. üyeliği iptal edemedim hattı kapatmak zorunda kalıdım. düşmeyin arkadaşlar. müllet birbirini soyuyor dikkatli olun

yha ben denedımde super sıfreyı gecenlerde aLdım ve kullandıktan sonra msj ı sıldım.Tekrar kntr yuklmem gerek sıfer ıcın.O yuzden yarım kaLdı.

Ω€яэмΩ;3778423' Alıntı:
yha ben denedımde super sıfreyı gecenlerde aLdım ve kullandıktan sonra msj ı sıldım.Tekrar kntr yuklmem gerek sıfer ıcın.O yuzden yarım kaLdı.

süper şifreyi bulmak için :::::sıfre yazıp 2222 goderiyorsun

Geri