turkcell yardım

hasanbo

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bana turkcell 3055 den sürekli mesaj geliyor.ve hep kontor düşüyor.bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardım.nasıl iptal ederim:Sopa

öncelikle 4440532 yi arıyorsun sonra 3055 servisinin kime ait olduğunu öğreniyorsun ondan sonra onlar sana taşeron şirketin tlf larını veriyor arayıp ..çıp sıvıyorsun ağızlarına birdaha msg gelmiyor (. nereden biliyosun dersen banada aynısı oldu benimkisi29lu bişidi ) biraz yükses sesle konuşmazsan kesinlikle kaale almaz taşeron şirket mahkemeden falan bahset...

O firmanın telefonu 0 216 542 40 00 mış mesai saatlerinde arayabiliyormuşsun...

Bana da bi kaç numaradan msj gelip kontor gidiyodu.telsimde.
402'ar 50 şer kontor gidip dutuyodu.
Aradım müşteri hizmetlerini ne kadar servise aboneysem hepsini iptal edin diye bağırdım...
Sonra bilmemne aboneliğiniz iptal olmuştur diye msj geldi bi daha da kontor gitmedi.
Trukcell de aynıdır.

dostum sen musterı hızmetlerını ara onlar sana ne yapman gerektıgını soyluyorlar...

dostum sen musterı hızmetlerını ara onlar sana ne yapman gerektıgını soyluyorlar...

bnde bır sıteye uyeyım galıba tam bılmıorum arkadsalar surkelı ayda 1 veya 2 kere msj gelıor kontorlerımı yıyor bu dertten nasıl kurtulabılırım acaba

Geri