Turkcell Superonline 1000 Mbps hızında fiber internet hizmetini duyurdu

T-Bag

Theodore
Reaction score
0

Ülkemizin önde gelen internet sağlayıcılarından Superonline ve Türkiye'nin GSM operatörlerinden Turkcell, bugün yaptıkları basın toplantısında teknoloji ve iletişim dünyasını yakından ilgilendiren duyurular yaptı.

Basın toplantısında öncelikli olarak Superonline markasının bugünden itibaren Turkcell Superonline olarak hizmet vereceği açıklandı. Yapılan bu yenilik eş zamanlı olarak Superonline'ın web sitesine de yansıtıldı.

Kurumsal olarak oldukça ciddi olan bu hamlenin yanı sıra, basın toplantısında Turkcell Superonline'ın yeni fiber internet hizmeti de tanıtıldı.

Turkcell Superonline, bugün itibariyle Türkiye'nin en hızlı internet paketi olan 1000 Mbps'lik paketin tercih edilebilir durumda olduğunu duyurdu. 1000 Mbps'lik fiber internet paketi hakkında verilen bilgilerde bu hız ortamında HD kalitedeki 90 dakikalık bir filmin yaklaşık 3.5 dakikada, 700 MB boyutlu bir VCD filmin yaklaşık 5,6 saniyede indirilebileceği belirtildi.

Basın toplantısında duyuru ve konuşmaları yapan, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ve Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, soru-cevap kısmında adil kullanım şartları altında 1000 Mbps'lik internet tarifesinin ne kadar limit vereceği hakkında sormuş olduğumuz soruyu, "4 TB" olarak yanıtladı.

Murat Erkan ve Süreyya Ciliv

Süreyya Ciliv, Turkcell Superonline'ın duyurmuş olduğu 1000 Mbps'lik fiber internet tarifesinin ilk 3 ay için 499 TL, sonraki dönemlerde ise 999 TL olacağını belirtirken, bugün itibariyle Turkcell Superonline'ın sağlayacağı en düşük internet hızının 20 Mbps olacağını belirtti.

Turkcell Superonline : Fiber İnternet

bin Lira ne arkadaş ya

999 TL :saskin:

20 mbps kaç paraki ttnetin 8 mbps sinden ucuzsa alırım aga. zaten tam 8 kullanamıyorum kazık yiyoruz.

1000 lira tarifesini genelde büyük sirketler vs kullanıyor. genis agı olanlar yani. ama bende bugün gördüm biraz arastırıcam. kisi bazında işlem yapıyolarsa gecmeyi düsünüyorum.

Türkiyede interneti kapatırlarken bu haber iyi oldu.
Ayrıca Turkcellin 3 G sini kullnanlar bilir DÖKÜLÜYOR.

Herşey iyi güzelde Superonline sadece sitelere hizmet veriyor ne anladık bu işten.(Sitede oturanlar hariç)
Fiyatlarda şöyle;

10Mbps 4GB 29,00 TL
10Mbps Limitsiz 49,00 TL
20Mbps 1GB 20,90 TL
20Mbps 2GB 24,90 TL
20Mbps 4GB 34,00 TL
20Mbps 8GB 39,00 TL
20Mbps Limitsiz 69,00 TL
50Mbps 12GB 59,00 TL
50Mbps Limitsiz 99,00 TL
100Mbps 16GB 89,00 TL
100Mbps Limitsiz 199,00 TL
1000Mbps Limitsiz 999,00 TL
Kullandığın Kadar Öde 4,99 TL

bu arada evinize koydukları rooterin gerçek yönetici şifresini vermiyorlar.
Ev ağınıza kimin girip kimin çıktığından asla emin olamıyorsunuz ama hızı güzel epey güzel 10 Mb paketinde.
Tabii o cat 5 kablolarla ve vardikleri rooter ile 100 mbit bile veremezler ama sanırım 1000Mbit için farklı sistemler kuruyorlardır.
Ama yine de uyarmak istedim. güvenlik konusunda Super online de içi insanın rahat olmuyor.
Ha yeni internete sansür düzenlemesi ile kimsenin içi rahat olamayacak o da ayrı mevzu.

10 mb sınırsız kullanıyorum 49 tl download hızım 1500kb da seyrediyor 6 aydır hiç sıkıntım olmadı bence süper tavsiye ederim

яєℓαχℓιƒє;5342869' Alıntı:
10 mb sınırsız kullanıyorum 49 tl download hızım 1500kb da seyrediyor 6 aydır hiç sıkıntım olmadı bence süper tavsiye ederim
Hız açısından gerçekten iyiler.
Ancak güvanlik konusunda ürkütüyor.
Bu arada müşteri hizmetleri de izin verildikleri konularda gerçekten yardım ediyor ki bu çok hoş.

Geri