Turkcell Platinium iphone aldım ve Sonrası...Alinti

Kaçan Aşık

Yönetmen
Reaction score
0
28.10.2010 tarihinde turkcell platiniumdan siparişim üzerine 2 adet iphone 4g 16 gb getirdiler ve 3.200.00 tl karşılığında satın aldım. micro sim kartları verdiler vs vs.. hizmette o ana kadar kusur kesinlikle yoktur.

fakat; cihazın faturasını her nedense vermediler. sonra adresime gönderileceğini söylediler. 1-2 gün bekledik ne gelen var ne giden. abimde daha önce aynı şekilde iphone aldı ve 15 gün geçmesine rağmen onada faturası hala ulaşmamıştı. baktım olacak gibi değil başladım platinium müşteri hizmetlerini aramaya. en az 20 kere görüştüm. hiç bir zaman doyurucu cevaplar veremediler. gönderilecek, adresinize gelecek, çözüm merkezimize ilettim, size geri dönüş yapıalcak vs.... bir sürü sallama cevaplar. 2 3 gün boyunca bu diyaloglar dewam etti en son benimde sinirim bozuldu ve arayıp sert konuşmaya başladım. dedim ki kart çektiniz kredi kartı slipleri elimde nasıl fatura kesmezsiniz. maliyeye şikayet edicem. telefonu kapattıktan sonra sürekli platiniumdan aramaya başladılar. 08.10.2010 tarihinde platinium müşteri hizmetlerinin bizzat kapıma kadar gelip faturalrımı bana teslim edeceklerini söylediler. o tarihte gelip gelmediğini size bu başlık altından bildireceğim.

Faturalrınızı mutlaka alınız... KDv'sini ödüyorsunuzda neden turkcelle hediye ediyorsunuz. bu inşallah bir çok kişiye emsal oluşturur.

Saygılar

Söylediklerinin aynısı benim başıma da geldi ve ben de senin yazını okuyana kadar faturayı hiç düşünmemiştim ama bu yazından sonra bizzat telefon açıp isteyeceğim.

Not: Altıntı yaptığın arkadaşla aynı şey başıma geldi yeni farkettim Alıntı olduğunu :)

Geri