TURKCELL-lutfen bakin!!!!

vinsinity

New member
Reaction score
0
ya hhciler ya TURKCELL de galba bi sorun var bnm 70kontorumu yedi once 250kntr yuklemedn verilen 2saat konusmayı btrmıstım sra bi baktım 10dk sra 120knturden 56kntr kalmıs:mad: sra bi msj cektim 10kntr dha gitti :ter:

ya bi bilginiz varmı bu konuda varsa yazın ltfn

ya bilmiorum -19 ama turkcellde yanlış bi olay olduysa telafisini yapıolar sen yarın bi şikayette bulun düzelmezse ;) kesin telafi ediolar:)

abi telifisi derken bnm 70kontorumu geri verirmi:D:D

eğer gerçekten haksızlık yapıldıysa kesinlikle verirler

benim başıma geldi 1dkkada turkcellden telsimi aradım 138 knt düştü

dedim napıonuz kayıtlara baktılar sonra geri veriler kntlerimi :)

hem yaw ben sevgilimde konuscaktım ya onla:( gitti kntrler aricam lem yarn gorcek onlr:Sopa ama bni takarlarmı:)

daha onceden bır boc konturun varsa ordan dusmudlerdın yoksada kesınlıkle musterı hızmetlerını ara onlar gerek heerseyi yaparlar haklıysan hakkını alırsın onların ıcın onemlıı olan musterı memnunıyeti :goz:

reklam yapmayalım ama turkcell diğerlerinde iyi kontör konusunda daha şimdiye kadar bir hata görmedim tabi şuda var kullanıcı ne yaptığını bazen unutuyor mesela çalarken dinlet var her ay belli bi kontör düşüyor çoğu kimse bir seferlik algılıyor veya sevgilisiyle çok konuşuyor diye tek numara indirimi alıyor 50 kontör gidiyor vs..................

böğğüğüğğüüğü : (((((((((( benim de 10 kontörüm gidio msj atarken.. telefona elim gitmiyo artıq :D düzeltmezlerse ben düzelticem onları ztn.............qwlı4yuvcbıteurmyxşoqıwyxmştevuı

yaf me|2w!sh!m aplamla msjlaşıoduk demekki ondan bitti hemen kntrlerim lem 20 kntrm vardı bea :D:D sora mermiş aplam 10 kntr attı lem oda bi anda gitti kntrlerimi istiyorum acın pankartları hade taksime :D:D:D:D

bunu müşteri hizmetlerine bildirebilir eger böle bişey olduysa kontrol edip kontürünü geri alabilirsin tel 444 0 535

walla bana her ay bilgilendirme mesajı atıp konturumu yiyo g.t kalan kontur 29 cakkıdı yaz 3004 e gönder cebine melodisi gelsin gibilerinden mesajlar geliyo hemde aynı mesajı 2 kere atıyo

StrikeMan' Alıntı:
yaf me|2w!sh!m aplamla msjlaşıoduk demekki ondan bitti hemen kntrlerim lem 20 kntrm vardı bea :D:D sora mermiş aplam 10 kntr attı lem oda bi anda gitti kntrlerimi istiyorum acın pankartları hade taksime :D:D:D:D

harbi kardeshim yaws geliorum ben taqsime doğru sende çiq ewden..ne bu yaa ocağımıza incir ağacı diqtiler juhahaha : ))))))))))) apla kardesh el ele hep beraber turkcelle = Pp isteyen warsa mağdur arkadashlardan taqılabilirsinis bize :D

Geri