Turkcell Kamu Tarifesini Değiştirdi

TuğяuL

Banned
Reaction score
0
Ne gülüyorsun bu anlattığım senin hikayen!
Turkcell Her Yöne 1200 dakika her şey dahil 35 TL olan kampanyasında değişiklik yaptı.Yaptığı değişikliği kullanıcılara mesajı çekerek haber vermektedir

Turkcell Her Yöne 1200 dakika her şey dahil 35 TL olan kampanyasında değişiklik yaptı.Yaptığı değişikliği kullanıcılara mesajı çekerek haber vermektedir.Mevcut kullanıcılar bundan sonra aşağıdaki tarifede görüşebilecek.

Turkcell’in yaptığı değişiklik şöyle. 35 TL’ye 1200 dk her yöne sınırsız olan tarifesi artık 35 TL'ye 1500 dk. olacak ama her yöne sınırsız değil.Turkcell’den Turkcell’e 500 dk, Turkcell’den diğer GSM operatörlerine 500 dk ve sabit hatlara 500 dk olarak kullanılacak. Yeni tarife ilk fatura kesiminizden itibaren değiştirilecektir.

Kaynak

Bunlara normal hitap etmek saygısızlık olur
ulan diyeceksinki anlasınlar
sen benimle sözleşme yapıyorsun, ben senin şartlarını kabul edip sözleşmeyi imzalıyorum
sen kafana göre değiştiriyorsun ben sana uymak zorundayım
ama ben senin olmaz dediğini değiştiremiyorum, allah belanızı versin sadece

Eee Türksel Bu Kaşıkla Verir Kepçe Ile Alır
Geçmiş Olsun Trcelliler..

ya bu turkcell varya adi herifler kafalarına gore sanmıyorum nasıl degistirebilirler ya serefsizler Tüketiciler Birliğine mail atacam kafalarına gore at koşturmak neymiş görsünler tazminat davaları patlar ins. ardarda

yaw kardeşim bu bizbize kamu 1500 de neden uygulanmıyor da bizbize 1200 de uygulanıyor madem adil ücretlendirme diye fasa fiso uygulama yapıyon da neden eşit davranmıyon

Sözleşmede tarifeyi değiştirme hakkı mahfuz diyor. Yani mahkeme hiçbir halt yapmaz.

Ben 2002'de bir illallah edip bıraktım türkseli o gün bugündür telsim kullanıyorum. Tabii TMSF'ye geçtikten sonra. Yoksa cem uzan beter çalıyordu.

Bu arada küçük bir bilgi: geçen yıl GSM şirketlerinden sadece türkselin karı azaldı. Yani soygunun sebebi belli açık kapatacaklar

İyikide GSM. Türkiye de Turkcelin Tek elinde deyil..
Rakip firmalar olmasa bizi çoktan soyup soğana çevirirdi bu adiler

vadafona geçin 150 kontür ile her yöne 3 dakika konuşun rahat ve net ben numaramıda alıp geçtim

Vodofonede böyle sınırsız tarife yokmu bilen var mı?

Geri