Penguen'e göre Üzmez olayı (YORUMSUZ)

manashan

New member
Reaction score
0
...................YORUMSUZ.......................

KAYNAK

her nekadar resimi göremesemde az çok tahmin edebiliyorum

peki şimdi bu CHP nin kadrolu yayın organ Penguen e seslen mek istiyorum

Ey penguen dergisi

tamam hoş güzel de

Bir de CHP nin çankayasında ki YAMYAM ların Belediyeyi nasıl hamudu ile götürüp sövüşlediklerini

Yada CHP li RTÜK üyesinin Naşayı "HUKUKİ YARDIM DA BULUNDUM "ayağına becerip de parasını cebinden ödemek yerine Devlete nasıl ödettiğini karikatrize etsene

Ha pardon unuttum CHP nin yolszulukarı kadını becerip parasını devlete ödetmesi sizin ilgi alanınıza girmiyor

peki şimdi bu CHP nin kadrolu yayın organına seslen mek istiyorum

Ey penguen dergisi

tamam hoş güzel de

Bir de CHP nin çankayasında ki YAMYAM ların Belediyeyi nasıl hamudu ile götürüp sövüşlediklerini

Yada CHP li RTÜK üyesinin Naşayı "HUKİ YARDIM DA BULUNDUM "ayağına becerip de parasını cebinden ödemek yerine Devlete nasıl ödettiğini karikatrize etsene

Ha pardon unuttum CHP nin yolszulukarı kadını becerip parasını devlete ödetmesi sizin ilgi alanınıza girmiyor

O olmaz zaten penguende bunların silahıkendi askerine kurşun sıkarmı sence....arada clon nick açıp bendemi küfür yazsam

klon nick e ihtiyacınız yokki siz akp liler alenen memleketi söğüşlemeye devam edin.

üzmez denen sahsiyetsiz ipsiz donsuz herifi bile
chp ye saldırmak için kullanıyorsunuzya
neden zorunuza gidiyorki
düne kadar alıntı yapıp kaynak gösterdiğiniz köşe yazarıydı işte
biliyorum zor ama kabullenin işte

Saygılarımla...

Ey penguen dergisi

tamam hoş güzel de

Yada CHP li RTÜK üyesinin Naşayı "HUKUKİ YARDIM DA BULUNDUM "ayağına becerip de parasını cebinden ödemek yerine Devlete nasıl ödettiğini karikatrize etsene

:clap:clap:clap

Penguen Leman vb.

seninde dediğin gibi CHP nin kadrolu yayın organı

mesela CHP nin telefon kullanma özürlü sekreteri Önder SAV ın bu komedisini bile iredelemeyn bu dergiler sözüm ona espri yapıyor mış da haerimiz yok mş

akp nin yayın organlarındaki haberleri eminim çok beğeniyosunuzdur...
diğer kuruluşların hatta tarafsız olabilecek potansiyeldeki yayın organları bile akp ye ters düşüyo sebebi de açık...

çünkü AKP ve AKP liler MEDYA İSTEMİYO "MED-YAĞ" istiyo da ondan

olayı döndürdünüz dolaştırdınız baykalı tacizci duruma getirdiniz helal olsun, üzmezi desteklemek asıl sapıklıktır ayıp ya

walla bravo size bu adami bile yaniniza alip chp ye saldiriyorsunuz yaa iki gram siyaset bilmeden yok o bunu yapmis bu bunu yapmis ewet penguen sol kesimin mizah dergisidir yanli yayim yapip yapmamak onlara kalmistir sizler hic gormediniz mi haber7.com stv de cikan haberleri milletin yoksulluktan anasi aglamisken 2 saat boyunca hukumetin icraatlarindan agzi kulaklarinda bi sekilde bahsettigini bu tarafsiz yayinmidir hayir tarafli yayindir ve malesef tarafli yayin ve yayim yapmak suc degildir o zaman akp cilerde az yesinler kendilerine bi mizah dergisi kursunlar ordan saldirsinlar saga sola ama o olmaz cunkulum akp denen zihniyet bi mizah dergisini bile mahkemeye verecek kadar mizah anlayisindan yoksuldur

nasıl insansınız bee taciz tecavüz vs. iğrenç miğde bulandırıcı durumlarda bile yok akp yok chp... bugünde haberlerde bi öküz daha vardı toplum nereye gidiyor nasıl bu hale geldi cezalar mı yetersiz lanet edeceğinize politika yapıyorsunuz

bu sapıkları nasıl durdururuz ve madurları nasıl korumalıyız...olan kıza oldu sizin aklınız partinizde

başlatmayın akp'den chp'den:Sopa

Ey penguen dergisi

tamam hoş güzel de

:clap:clap:clap
senin bu dediğin iki olay varya

dünyadaki en sıradan en basit mizah dergilerine haftalarca konu olabilecek ken

CHP nin besleme mizahcıları bunları göremez

Deniz Baykal onların kulağını çeker sonra

Ne demiş bir düşünür

Bir ülkenin nsaıl yönetildiğini bilmek istiyorsanız o ülkenin mizahına bakın

Ey penguen dergisi

tamam hoş güzel de

sana kötü bir haber o nataşanın parsını devlet ödememiş. bi araştır oku öğren

pislik ya bu adam.allah belasını versinnnnnnn...

Geri