Turk Hard Yardimmm

deniz_25

New member
Reaction score
0
SEVGILI TURK HARD BEN KAZAKISTAN ALMA ATADAYIM.BURDA RUSLARIN CHAT SITESINDE KI BAZI KISILERIN SIFRELERINI BRUTE FORCE AE2 PROGRAMI ILE BULMAYA CALISIYORUM.3 AYDIR UGRASIYORUM AMA PROGRAMI BIR TURLU AYARLIYAMADIM.CHAT SITESINE BENDE UYEYIM.KENDI HAZIRLADIGIM WORLD LIST ILE KENDI USTUMDE DENEDIM AMA WORLD LISTE KENDI SIFREM OLDUGU HALDE BULAMADI.HTTP FORUM FORUMU OGRENE GIRDIM.HTTP BESIC TE ISE DENEDIGI BUTUN SIFRELERI GECERLI SIFRE GIBI GOSTERIYO.3 AY DIR UGRASIYORUM.YARDIM ET LUTFEN.TANRI DAGLARINDAN SEVGILERLE
CHAT SITESININ SIFRE GIRIS ADRESI
http://tips.mamba.ru/?tip=Login&sold=MMqSlYEwgXWd5iDiPnFqLl6Kd36_R.uF

Turk_Hard şu anda çok yoğun ben asistanıyım nasıl yardımcı olabilirim :p

Yardim Edin Lutfen 3 Ay Dir Sabahtan Aksama Kadar Oturuyorum Cozumu Bulamadim

arkadaslar lutfen su chat sitesindeki loginini bildigimiz kisilerin sifrelerini nasil bulacamizi soyleyin 3 aydir sabahtan aksama kadar oturuyorum denemedigim yol kalmadi.lutfen yardim edin

turk hard nerdesin seni bulamiyorum yardim etmek istemiyorsun herhalde

turk hard ......................... tekidir ya aramayin ben yaardimcmi olacam!

ciboluhack;

Yakında banlanırsın Korkma..

Ayrıca kendi özelliklerini TuRK_HaRD için söyleme;)

kendin nasılsan başkasını da öyle görüyorsun, acıyorum sana. ezik.

işimiz gücümüz yok bir de bu psikopat dingillerle uğraşıyoruz:)

günlük yeni üyelik alıp bana sövmeye foruma gelen bir hayranım var.. dün de pm'den

erkeksen gel şu maile dedi.. en son msn'den onun mailini açtım bana yalvarıyordu noolur

şu kişiden mail gelirse cvp atma diye:) ama arkadaş harbi mal, dediği lafı yutup oturmayı

da bilmiyor.. neyse hayırlısı olsun;)

bu arada deniz, ben bu brute işini pek anlamadım.. brute programları ile bir mail server'a

veya ftp'ye brute çekebilirsin ama chat login sayfasına nasıl atılır, araştırmam lazım bu

konuyu bakacağım..

bu tur chat sitelerinde ip korumasi vardir arkadaslar hotmail de oldugu gibi 9 denemeden son
bulamazsin bisi onun için proxy destekli bu burte programi kullanacaksin :)) bunuda adult bölümde sifre kırma ile ugrasan arkadaslara soracaksin ama kullandigin programi yazarsan yada söylersen ben sana yardimci olmaya calisirim kolay gele dostum

sevgili turk hard mesajlari okurken sana hakaret edildigini gordum.cok uzuldum.senden ve hackhell ailesi olarak sizden istegim yolunuzdan sasmamaniz.unutma ki meyva veren agac taslanirmis.
cevabini bekliyorum

Geri