Turan Hayal Değil Gerçek!

Börteçine9

New member
Reaction score
0
Hayal kurmak istiyorum!
İnsanın, hayal ettiği kadar var olduğunu ve hayale güç yetmeyeceğini de biliyorum! Hayal kurmak ve hayallerimi duyan-okuyan bütün gönül dostlarımla paylaşmak istiyorum! Hayallerim; en az benim kadar duyanlara da heyecan verirse hep beraber gerçekleşsin diye duaya davet etmek istiyorum!
Tabi en güçlü ve etkili duanın çalışmak olduğunu hemen hatırlatarak!...
Siyâseten çaresizliğe mahkûm edilmiş Türk Milleti’nin, artık çareyi kendisinin ürettiğini hayal ediyorum. Bütün ülkücülerin, silkinerek ayağa kalktıklarını hayal ediyorum.
Tamamının, kendi aralarında; Allah’ı, vicdanlarını ve tarihi tanık tutarak rütbelerini soyunduklarını, “Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için.” inanç ve heyecanıyla altı kollu, üç yürekli, üç kucaklı hale gelmiş kucakları tekleştirdiklerini hayal ediyorum! Yeniden Üç Hilal’li parti sancağını, bozkurtlu teşkilat sancağını dalgalandırdıklarını hayal ediyorum!
Allah ile aldatanlardan Allahçılığı, Atatürkçülük ile satanlardan Atatürk’ü, şucu-bucu sıfatlı cemaatçilerden dini, ülkücülükten geçinenlerden Başbuğ Türkeş’i; liberalllerden, kapitalistlerden, sosyal demokrat veya demokratik solculardan Milliyetçi Toplumculuğu çekip alarak millete hür aklını iade ettiklerini hayal ediyorum!
Bu sıcak dünya atmosferinde, dünyanın en güçlü ve donanımlı ordusunu kışlasına ve sınırlardaki tarihi görevlerine; Allah’ın güzel ahlâkı tamamlamak için indirdiği dini anlatmaktan başka işi olmayan İmam Efendileri, camilere aslî görevlerine döndürdiklerini hayal ediyorum! Ordu mensuplarının kahramanlaşmaktan, din adamlarının Allah’ın rızasını kazanmaktan başka işlerinin olmadığı günleri hayal ediyorum!
Muhteşem Türk Atatürk ve Cumhuriyetin kazanımlarından olan millî bayramlarımızı, kandilleri, kutsal ve dinî günleri hep birlikte hûşû içinde yaşadığımızı hayal ediyorum!
Yakın hedefi “Yüz Milyonluk Milliyetçi Türkiye”, uzak ve nihaî hedefi “Turan” olan inanmış kadroların, yeniden dağlara taşlara düşerek propoganda yaptıklarını hayal ediyorum! Camilerde ’Müslüman Türk’çe, düşman karşısında îmanlı Alparslanca, öfkeli ama âdil Yavuzca, Kimsesizler Kimsesi’ne sığınabilecek kadar ulu Fatihçe, dinle milleti barıştırdıktan sonra bu barışı hukuka-cumhura emanet eden Atatürkçe duracağını söyleyebilen yiğit Türk Siyâset adamlarının millete sunulduğunu hayal ediyorum!
Türkçe konuşan, Türkçe düşünen, Türkçe uygulayan, dostunun ve düşmanının karşısına Türkçe çıkan yiğit devlet adamlarının propogandasını yaptığımızı hayal ediyorum!
İlk olarak daha fazla ezilmemenin, sonrasında siyâseten-ticareten kazanmanın başka yolunun kalmadığının ehil ağızlardan açıkça söylendiğini hayal ediyorum!
AB’ye “Hadi güle güle!”; IMF, Dünya Bankası ve benzerlerine “Hadi defoool!”, yabancı sermayeye “Yatırım yapacaksan gel.” diyebilecek yiğitlerin konuştuklarını hayal ediyorum!
Hayal ettiğim sadece milletçilik! Bilge Kağanca, Timurca, Atatürkçe, Türkeşçe...
Hayal ettiğim sadece Türkleri türkçülükten geçinenlerden, Kürtleri kürtçülükten geçinenlerden, Dinimizi dincilikten geçinen iman tâcirlerinden, sokak hakimiyetini mafya bozuntularından, akıllılığı kurnazların tahakkümünden, demokrasiyi demokrat maskeli çıkarcılardan veeee, ve bütün partileri genel başkanların diktatoryasından kurtarmak!
Oluru olmazı eş değerde ama keşke olsa değil mi?
Hayale güç yetmiyor ve hayalim bir türlü karamsarlaşmıyor! Türklüğümden değilde neyimden dersiniz?

Mustafa ASLAN-YENİÇAĞ

Turan Hayal Arkadasım Bizim İlk Önce İçimizdeki Hainleri Temizlememiz Lazım...

Okudum Çok Beğendimde.Ama Şu Anda IMF ye Defol ABye Hadi Güle Güle Yabancı Sermayeye Yatırım Yapcaksan Gel Diyecek Adam Şu Anda Yok Hükümette...Haa Ne Var Biliomusun....

AB'ye Nolur Bizide Al IMF'ye Borç Ver söz Ödücem Yabancı Sermayeye Satılığa Çıkardık Gel Diyen Adamlar Şu Anda TBMM de Hükümetteler

Okudum Çok Beğendimde.Ama Şu Anda IMF ye Defol ABye Hadi Güle Güle Yabancı Sermayeye Yatırım Yapcaksan Gel Diyecek Adam Şu Anda Yok Hükümette...Haa Ne Var Biliomusun....

AB'ye Nolur Bizide Al IMF'ye Borç Ver söz Ödücem Yabancı Sermayeye Satılığa Çıkardık Gel Diyen Adamlar Şu Anda TBMM de Hükümetteler

çok doğru söyledin.bizde o günleri bekliyoruz Allah'ın izniyle zaten.

gerçekten de hayal...

cf1e189e35290db641b5b257810c408d.gif

arkadaşlar ben inanıyorum birgün elbet ama birgün bu millet gene adaleti dünyaya barışı insanlığa getirecektir... biz görürmüyüz bilemem şuna bi dikkat edin
orta çağ avrupası diniyle bütünleşikti dünyaya zararı yoktu kendilerine zararı vardı bizde dinimizlebütünleşiktik dünyaya barışı getirdik huzuru yaydık
şimdi tamtersi avrupa kiliseden uzaklaştıkça gelişio ve dünyaya zarar veriyor bizde islamdan uzaklaştıkça hem kendimize zararımız oluyor hemde insanlığı huzurdan mahrum bırakıyoruz huzuru sağlayacak din islamdır bekçiside türk milletidir.....

Avatarına Atatürk'ün resmini koymaktan utanman lazım çünkü aziz Atatürk'ün ''Türk Birliğine inanıyor ve onu görüyorum'' diye sözü vardır!

arabın sentezleriylemi Türk Birliğine inanıyor?

arabın sentezleriyle Türk Birliği kurulacağına değil Atatürk sarı çizmeli memmet ağa bile inanmaz

Türk Birliğinine arabın ümmetçi sentezleriye kurulacağına inananlar ancak kendini kandırarak tatmin ederler

kardeş sen şiir oku ne bilem tekbir felan getir böyle daha iyi oluyor moralimiz yerine geliyor

cf1e189e35290db641b5b257810c408d.gif

arabın sentezleriylemi Türk Birliğine inanıyor?

arabın sentezleriyle Türk Birliği kurulacağına değil Atatürk sarı çizmeli memmet ağa bile inanmaz

Türk Birliğinine arabın ümmetçi sentezleriye kurulacağına inananlar ancak kendini kandırarak tatmin ederler

kardeş sen şiir oku ne bilem tekbir felan getir böyle daha iyi oluyor moralimiz yerine geliyor

senin moraline göre ben haraket etmem birader sen rahat ol!!

Türk-İslam ülküsünü okudun mu nerden biliyorsun ne olduğunu?

arabın sentezi dediğim adamın yazılarını oku senden 5 kat daha milliyetçi olduğunu anlayacaksın!

yav en büyük sorun sentez işde.. Bakın kendi içimizde bile ayrılıklara düşüyoruz.

Halbuki sentezi öne çıkarmasak çok daha iyi olacak.. Zaten hepimiz Müslümanız ama sentez bizi bozar .

yav en büyük sorun sentez işde.. Bakın kendi içimizde bile ayrılıklara düşüyoruz.

Halbuki sentezi öne çıkarmasak çok daha iyi olacak.. Zaten hepimiz Müslümanız ama sentez bizi bozar .

işine gelmeyen arkadaşlar bunu anlamak istemiyor.elbetteki ilk amaç Turandır.

arabın ümmetçisi diye hocalarımıza alçak ifadelerde bulunamaz.araplar kendi birliğini kurmuş paşa paşa her ay toplanıyorlar bile ben ne yapayım onları daha?

mekanın cennet olsun arvasi hoca!

Batıyor doğmuş günler, kim demiş gün doğacak ?
Yarın bugünden beter, dün bugünden iyiyken.
Bir damla kan sel olup, bu milleti boğacak
Kurtlar böcekler onu, içten kemirir iken.
Ama çıkar bir Başbuğ bu zilleti boğacak
Yapılmış olur emri, daha emir verirken
O zaman başlar dimdik, kalpler iman dolacak.
Her adım mutluluğu, huzuru müjdelerken
Çöplükte açan güller yavaş yavaş solacak.
El değmemiş bahçeden ırkım ahlak dererken
Vatan aşkı imanla gönülde sulanacak.
Kendini kaybetmiş Türk, kendisini ararken
Ve ufuktan Türk-İslam güneşi parlayacak
Kızıllar ve karalar karanlığa kaçarken
Kanı coşup, atları göğe kanat açacak.
Engelleri aşarken, ufukları yararken
Ölümüne susamış, her önüne çıkacak
O sağlam adımlarla, Ülküsüne koşarken
Cihanın kanser olmuş yarasını saracak.
Bir ab-ı hayat gibi gönüllere dolarken
Dünya durdukça, bu ruh Türk ve İslam kalacak
Diğerleri ya olsun, veya olmasın derken.
S. AHMED ARVASİ ( Ruhu Şad Olsun )

insallah. o günü dört gözle bekliyorum

hayal :D sacma ndn birlessinlerki bizle :D

başlıbaşına turancılığı savunan ülkücüler ve alperenler mi ne onların kendi mafya ve ya diğer tabirle çete :) o zaman önce kendinizi temizleyin biz temizlenmeye hazırız.gereksiz bilgiler :p

Geri