Tupac Amaru Shakur Yaşıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coolrap

New member
Reaction score
0
Belki burdada hayranları vardır diye söyliyim dedim.Tupac 96 da öldü denildi.otopsi fotoğrafıda çıkmıştı ama ölmemiş kanıt olarak yeni çekilmiş bir video....

http://www.tupacfans.com/alive_video.php

Burda seveni yokmuş :D

İzledin mi doğrumuymuş zaten ölmedi diyolardı hakkaten ölmemiş.Adam ihbar etmiş sesiz olun falan diyor heralde.kamerayla gizlice çekiolar.

Nasıl yoq!Biraz bekle siyah ekranda çıkıcak

yok dogru diildir ya en azından bu kadar rahat olamaz..

yaw yalan haber işte a.q adam ne dio siz ne dionus kım dıo orda sus die şişko durmadan caktırmadan kameraya bakıo otekı zencide mother fucker diyor :D

adamı resmen çekmişler.ölümünün üstünden zaten 11-12 sene geçmiş en sonunda çekmişlerdir.

şişkonun yanındaki 2pac resmen

ben de resmini görmüştüm . kadavra incelemesinde vücut önce göğüs kısmında V şeklinde parçalıyodu . aynen o şekilde öldürmüşler 2pac ı ama video da çıkınca şimdi bilmiyom ki . 10 sene geçmiş aradan hem arkadaşları kamerayı görüyor ve bişey de yapmıyor . ilginç valla

Side' Alıntı:
yaw yalan haber işte a.q adam ne dio siz ne dionus kım dıo orda sus die şişko durmadan caktırmadan kameraya bakıo otekı zencide mother fucker diyor :D

az terbiyeli ol burada bayan üyeler de var....

Adam biraz daha saklanırsa yaşlılıktan ölücek. :)

dostum bi insan bu kadar süre saklanamazz;)emin ol mutlaka birileri resimlerini videolarını çekip çoktan yayınlardı bence bu ya fake dir yada daha önceden çekilmiş bi filmdirr..

2pac rahmetli oldu bro ya :)

çok severim kendisini, aciyim bi SMoke Weed All day :D

bu video da fake ya merak etme 2pac ın sesini aynen taklit edebilen dunyada 2 sanatçı bile bulunmakta :D

tam 1 sene oldu bu videoyu izleyeli zamanı belirsiz gecen sene izlemistim

Lamagro' Alıntı:
wildboy burda olsa cwp yazardı kesin.. yorumsuz..

hehehe kendisi kankamdır cocukluk arkadaşımdır, zaten ilk o izletmişti fake 2pac diye :D heuehe

adamlar bu kadar rahat olamazlardı zaten

Bence ölmedi.Sesini aynen taklit eden kimmiş?

arkadaşlar mağradamı yaşicak bu adam. ölmese ne b.k yicek yani. elbet görülür görüntülenir 96 da öldü 10 senede gün yüzüne çıkmazmı bu. kalbimizde yaşatırız.
Hit em Up lol :)

Edit: Video yu izledim tupac okadar sıska deil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri