Tuncay Güney’e ‘meczup’ diyeceğinize, cevap verin! __

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Tuncay Güney’e ‘meczup’ diyeceğinize, cevap verin!

Ergenekon davasının kilit ismi olarak tanıtılan Tuncay Güney’in TRT 2’deki konuşması sonrasında, malûm kesimler, hep birlikte saldırıya geçtiler..
CHP’sinden tutun, emekli generallerine kadar.. Kartel yazarlarından tutun, emekli savcılarına kadar hepsi, tek noktadan atış yapıyorlar: “Bu adam delidir!”
Suçlamaların tek merkezden yönetildiği anlaşılmasın diye, bazıları ifadeyi biraz değiştiriyor: “Bu adam meczuptur!”
Biraz daha değiştirme ihtiyacı hissedenler de çıkıyor: “Bu anlatılanlar hokkabazlık!”
Genelkurmay Başkanlığı da yapmış emekli bir generalin değerlendirmesi ise, tam evlere şenlik: “Bu adam bunamış!”
Sanki adamla kırk yıllık arkadaşmış da, şimdiki halini yorumluyor: “Bunamış!”
Niye bu tek taraflı suçlamalar?
Adam çıkmış, sizler hakkında bazı somut iddialarda bulunuyor.. Siz de çıkın, o somut iddialara karşı somut cevaplar verin..
Somut cevaplar verin ki; halk da bu iddia ve cevapları karşılaştırarak değerlendirmesini yapsın: “Bu adam delidir” diye.. Veya “Bu adam meczuptur” diye..
Adamın isnatlarına tek cevap yok..
Karalama ise dört koldan..
Adam diyor ki; “Ertuğrul Özkök, solcu marjinal dergilerden Halkın Kurtuluşu dergisinin, Ilıcakların matbaasında basılması için aracı oldu. Kâğıt tedariki sağladı..”
Ertuğrul Bey de çıkıp, açıklama yapması lazım.. “Ben bu dergiyi bilmiyorum. Kimseye kâğıt tedariki de yapmadım, aracı da olmadım.. Ilıcaklarda dergi baskısı işinden, haberim yoktur!”
Buyursun, söylesin Sayın Özkök..
Bu cevabı veremiyor, hemen karalama yapıyor: “Bu adam meczup!”
Sen iddiaya cevap versene be adam..
Tuncay Güney, iddialarına devam ediyor, Aydın Doğan’ın da içinde bulunduğunu imâ ettiği işadamlarının, Veli Küçük’e brifing verdiklerini söylüyor..
Böyle bir iddia karşısında ne yapılmalı?
Aydın Doğan mı çıkar açıklar, damadı mı, yoksa kızları mı bilemem.. Ama birisi çıkar ve “Biz Veli Küçük ile hiçbir ortamda bir araya gelmedik.Telefonda da konuşmadık. Brifingde de bulunmadık” der, ondan sonra da biz iddia sahibinin “deli”liği konusunda kendi kararımızı veririz.
Başka ne diyor, Tuncay Güney?
“Sabancı suikastını, Çatlı organize etti. Çatlı, İETT garajından eylemi yönetti. Fehriye Erdal, Susurluk kazasında Çatlı ile birlikte ölen Emniyet Müdürü HüseyinKocadağ’ın referansı ile Sabancı’da işe başladı. Dolayısı ile eylem, Susurluk kazasında ölen iki kişinin organizesi idi!”
Bu iddiaya karşı “Bu adam bunamış” diye mi cevap verilir?
Çıkar Sabancı ailesinden birisi, “Hayır, iddia doğru değil. Biz, eylemi kimin yönettiğini bilemeyiz. Ama, Fehriye Erdal’ın işe girmesinde, HüseyinKocadağ’ın bir etkisi olmamıştır. Çünkü Fehriye Erdal, şu imtihanı kazanarak / şu referansla işe girmiştir. Aileden hiç kimse de, Hüseyin Kocadağ’ı tanımaz zaten!”
Söylersiniz, ondan sonra da halk kararını verir: “Tuncay Güney meczuptur!”
Ama adamın söylediklerini, somut cevaplarla karşılaşamıyorsanız, oturduğunuz yerden niye suçluyorsunuz?
Adam diyor ki; “MahirKaynak, MİT’te çalıştığı deşifre olmasaydı, şimdi bir sol partinin başında olacaktı.. Kaynak deşifre oldu.. Şimdi siyasi parti başkanlığı yapamıyor.Ama başkaları, devlette çalıştığı halde deşifre olmadıkları için, şimdi siyasi parti başkanlığı yapıyor.”
Buyurun cevap verin.
Mahir Kaynak benzetmesi yanlış mı? Kaynak, bir sol grubun içine sızmış, devlet görevlisi değil miydi?
Bugün çarşaf açılımı ile düne kadar izlediği politikayı tümüyle reddeden siyasi parti genel başkanının hareketini, “muamma” olarak gören, bu konuda yorumda bulunup, “açılım”ın arka planının tam olarak aydınlatılmadığını söyleyen birçok gazeteci yok mu bugün?
Birçok gazeteci “Devletten istek geldi, açılım yapıldı” yorumunda bulunmuyor mu?
Dolayısıyla, TuncayGüney’in açıklamalarının da, bu pencereden bir daha derinlemesine analiz edilmesi gerekirken, niye hemen saldırıya geçiliyor?
Verin cevabınızı.. Bilelim kimdir meczup..
Bilelim, kimlerdir derin ilişkilerde olanlar?

http://www.habervaktim.com/yazar/10830/tuncay_guneye_meczup_diyeceginize_cevap_verin.html

Tuncay Güney üslubu bozuk akıllı uslu bi adam olsa çok iş çıkardı ama adamın üslubunda bi arıza var dalgacı gibi saçmalar gibi ama bildiği şeyler var kesin .

hepsi güzel, peki niye ordaki tuncay güneyin ifadelerini eksik veriyorsun namuslu kardeş.
fetullahçı hareket ergenekonun bir alt kanadıdır ve adnan hoca namı diğer harun yahyanın yahudi ajanı olduğunu ve yahudilerce finanse edildiğinide söylüyor. hayırdır unuttunmu işinemi gelmedi. dürüst olun dürüst. hala devekuşuna özeniyorsunuz. bu adamın her sözü doğruysa doğrusu şu ortada olmayan( ne hikmetse) ifadesinin kayıp? kısımlarında neler var bilmeyi çok isterdim. iş çamur atmaksa kolay, yanılmıyorsa fetullahçı hareketle ilgili bölümler kesilmiş. ortadaki söylenti bu. ne dersiniz. artık komik bile değilsiniz. ne olduğunuza kendiniz karar verin. saygılarımla...

hepsi güzel, peki niye ordaki tuncay güneyin ifadelerini eksik veriyorsun namuslu kardeş.
fetullahçı hareket ergenekonun bir alt kanadıdır ve adnan hoca namı diğer harun yahyanın yahudi ajanı olduğunu ve yahudilerce finanse edildiğinide söylüyor. hayırdır unuttunmu işinemi gelmedi. dürüst olun dürüst. hala devekuşuna özeniyorsunuz. bu adamın her sözü doğruysa doğrusu şu ortada olmayan( ne hikmetse) ifadesinin kayıp? kısımlarında neler var bilmeyi çok isterdim. iş çamur atmaksa kolay, yanılmıyorsa fetullahçı hareketle ilgili bölümler kesilmiş. ortadaki söylenti bu. ne dersiniz. artık komik bile değilsiniz. ne olduğunuza kendiniz karar verin. saygılarımla...

konuyla lakalı bir yorumunu göremedim kardeş..sadece saldırı ve itham var. yazılana sözün karalama mı? konuda harun yahyamı anlatılıyor.. senin göremediğini savcı hakim medya nasıl görüyor ,yada senin çok dahiyane olarak gördüklerini diğerleri neden göremiyor acaba. öyle basit sözcüklerle yorum katıyor görüntüleri konuyu vuzuha kavuşturmuyor malesef.

Tuncay Güney üslubu bozuk akıllı uslu bi adam olsa çok iş çıkardı ama adamın üslubunda bi arıza var dalgacı gibi saçmalar gibi ama bildiği şeyler var kesin .

Dogruya dogru Kıvrıkoglu açıklama yaptı;Ben onlarca yıl istikbaratın içinde boguştum,dört yıl genelkurmay başkanlıgı yaptım ama bu homoseksüel ajan kadar daldan dala istikbarata sahip olamadım dedi.Adam resmen Fetullah çetesinin para karşılıgı öten bülbülü ve zaten mesajını verdi param bitti yoksa hükümet bile düşebilir para gönderin demedigi kaldı. Şaka bir yana Mossat ajanı bu herif resmen el altından hükümete bile mesaj veriyor.

konuyla alakasız bulan sadece sensin, dur daha açık olayım, sen daha iyi algıla, . konu nedir? tuncay güneyin iddaları. ve iddialara dayanarak insanların tuncay güneye deli, meczup v.b. yaklaşımları. ve diyorki konumuzun yazarı bırakın diyeni denileni ciddiye alın. buraya kadar tamammı. bende soruyorum, iddaları ciddiye alıyorum ve neden eksik alıyorsun bu iddaları diyorum, ekle fetullahçılar ergenekonun alt kanadıdır ve adnan hoca yahudi ajanıdır kısmınıda, dürüst ol ve şimdi sor. bu adama meczup diyeceğinize iddiaları cevaplayın. ama işinize geleni değil. yada konuyla alakasız saçmalıklarıyla değil. dürüst ol demekle çokmu şey istedim yoksa. öyleyse özür dilerim. neysen o ol. saygılarımla...

her iddia atana cevap vermek gibi bir zorunluluk mu var?

ve adam kendiyle de uyuşmuyor. diyor işte

"Adam diyor ki; “MahirKaynak, MİT’te çalıştığı deşifre olmasaydı, şimdi bir sol partinin başında olacaktı.. Kaynak deşifre oldu.. Şimdi siyasi parti başkanlığı yapamıyor.Ama başkaları, devlette çalıştığı halde deşifre olmadıkları için, şimdi siyasi parti başkanlığı yapıyor.” deniz baykalın da ismini veriyor. herkes görevini yapıyor diyor.

ergenekonun hepsi ve bu adamın dedikleri doğru olsa bile deniz baykal ismini vermek yanlış bir itham. çünkü ergenekon davasından tutuklu bulunan doğu perinçek de sol bir partinin başkanı.

bu kadar da saçma sallanmaz. bu kadar saçma sallanmış iddiaya da böyle atlanılmaz yahu..

ilginctir ya baska zaman yahudi bir homoseksüel hamam Allah birdir dese inanmayacak insanlar simdi adamin her atisini gökten inmis emir gibi kabul ediyorlar.

Denize düsen yahudiye sarilir durumumu.

adam yahudi yada haham yada ajan..hepsine eyvallah da desek,2001 de ergenekonmu vardı..o gün bu adamı dinleyip kayda alanda bir ergenekon sanığı olan emniyetçi polis..niye o günlerde bu adamın dediklerini kaale alıp kayda değer görmüş..yeni dediklerinden hadi vazgeçtik..2001 dekileri kayda alan fetoşcu olmayan -çeteci ergenekoncu polisimiz neden gerekli yerlere bildirmemişte bu adamı konuşturmuş... siz bunlara bir cevap verin,ondan sonra sağ sola hakaret edin. sulnadırmalar bitmedi sanırım hala.. sağır sultanlar kör köstebekler duydu olanı biteni. nedense bir tek bizim ulusalcı solcularımız duymak istemiyor.

ilginctir ya baska zaman yahudi bir homoseksüel hamam Allah birdir dese inanmayacak insanlar simdi adamin her atisini gökten inmis emir gibi kabul ediyorlar.

Denize düsen yahudiye sarilir durumumu.

Al işte bu arkadaş ta daynı seriden

iddialara cevap vermek yerine yok yahudiymiş yok eşcinsel miş falan filan

Madem bu adam bunamış ta neden kanal D daha önce bu adamla canlı yayına bağlandı

neden bütün kanallar 2001 deki ifadelerini kesintisiz saatlerce yayınladı

ozaman meczup değilmiydi

TRT ye çıkınca mı meczup oldu

Geri