Tuncay Şanlı Bir Dünya Yıldızı Oldu

tuncay bu gune kadar hırsıyla bı yerlere geldı... belkı cok yetenekli değil fakat sarfettiği çabadan dolayı bulundugu noktayı hakedıyor olabılır... olaya bıreysel yetenekten cok takımına sagladıgı katkıdan ruhtanda bahsedebılırız... unutmayınki middle'da cesur yurek ingilterede kahraman lakabı takıldı kendısıne(ki) ingiltere gunumuz futbolunun en iyi ligi(bence ispanya.."belirtmek istedim :cool:" )

ℓσя∂;4421149' Alıntı:

sıralamayı biz yapmadık için rahat olsun :hhmanD

belirtmek istiyorum tuncay hakediyor :goz:

Sen yaptın demedim zaten dai. .
Kim yaptıysa ona dedim. . .

ya bıraksınlar bu işleri, tuncay ikinci ligte top oynamıyo mu, kokakola liginde :D ben fenerbahçeliyim tuncay değil orda sağda solda laf olmasın die baştan belirteyim dedim

Bu Sıralama Yanlış Yapılmış UsTa. Tuncay Çok iyi Bir Futbolcu ama Del piero dan fln Robinho dan iyi Değil. Hem Arda Ondan Daha iyi Sıralamada Tıncay ı Geçmemi$se Yanlış YapılmıştıR. Tuncay Bende Türkiye Milli Takımı ' nın En iyi 2. Oyuncusu. Ama Geçtiği İsimler Biraz SAçma.Xabi Alonsa Fln..

Listede geride bıraktıkLarının bazıLarı çeLişkiLi

Xabi
DeL piero
Robinho
Bastian :S

43- Xabi Alonso
44- Alessandro Del Piero
45-Juan Roman Riquelme
46-Julio Cesar
47-Dario Srna
48-Bastian Schweinsteiger
49-Filippo Inzaghi
50-Robinho

bu oyuncuları geride burakmasu imkansız :saskin:

Geride bıraktıgı adamLarın cogu tuncaydan daha iyi. . .

ÖzeLLikLe Srna !!!

Bu adam barcada oynayacak seviyede bir adam!!
MükemmeL bir kanat!!

Cok sacma bir sıraLama oLmus!!

evet saçma bir sıralama olmuş tuncayın fanatiğide olsam riquelme diyoruz del piero diyoruz srna diyoruz ve birçok kişi listeye dahi girememiş diyoruz

tuncay sanlı'yı ta sakarya'dan istanbul'a getiren
şimendiferin tekerlegine edilen küfür içinde
yatan şiddet kültürü ne kadar acımasız ve
ne kadar zavallı olursa olsun, bunu futbol ile
bagdastırmak da o kadar acımasız ve ve
zavallıcadır.

Geri