Tuncay özkan; ismet berkan köpektir

SENAT0R

Banned
Reaction score
0
Tuncay Özkan canlı yayında ağzını bozdu!
"Fiyatın kaç para köpek. Artık çok param var. Ben sana göndereyim"

Tuncay Özcan ve Kerimcan Kamal, Kanaltürk’ün ana haber bülteninde televizyon kanalının satış nedenlerini açıkladı. Özkan, Kanaltürk’ü ekonomik nedenlerle sattıklarını ve satışın 25 milyon dolara gerçekleştirildiğini kaydetti. Özkan, “Eğer kanalı satmasaydık haraç mezat satılacaktı” dedi. Kerimcan Kamal'ın ise konuşurken sesinin titrediği görüldü.

www.bizkackisiyiz.com” ile gazetelerde kendisine yönelik eleştirilere de “Atatürkçü mücadelesine devam edeceği”ni söyleyerek yanıt veren Özkan, yeni bir televizyon ve gazete çıkartarak yoluna devam edeceğini belirtti.

Özkan, satış haberini "www.bizkaçlirayız.com" başlığıyla veren Radikal Gazetesi Yönetmeni İsmet Berkan'a yönelik ağır ifadeler kullandı.

"İsmet Berkan, fiyatın kaç para köpek. Öyle plazalarda oturup, orada patron yalakalığıyla, topladığın paralarla göbek büyütüp, genel yayın yönetmenliğini yapmak kolay. Biz kaç lirayız değil, bizim namusumuz satılık değil. Sen hiçbir şey satın alamazsın alçak. Kaç paraysa maaşın söyle bana ben sana göndereyim. Çok param var bugün. Sattım Kanaltürk'ü çok param var artık.

V

KOZA'YA TEŞEKKÜR

Kanaltürk’ü satın almasından dolayı Koza Davetiye’ye de teşekkür eden Özkan, “Bize yardım ettiler ve aldılar. 25 milyon dolara sattık. 20 milyon doların üzerinde borucumuz var. bunun 10 milyon dolarından fazlası vergi ve SSK borçları” dedi.

Özkan, kanalı neden Koza Davetiye’ye sattığı şeklindeki eleştirilere de “Sosyal Demokrat arkadaşlar geldi de onlara vermedik mi?” karşılığını verdi.

Özkan Kanaltürk'ün satış fiyatını da 25 milyon dolar açıkladı. Koza Grubu'nun 20 milyon dolar civarında da borç üstlendiğini söyledi.

iste o video izleyin

Adama helel olsun Atatürkçülüğü kısa zamanda bukadar çok nakite dönüştüren başka adam görmedim

Biz herzaman söylüyoruz bunların Atatürk sevgisi paranın miktarına bağlıdır diye

alın işte ispatı

Eee bu ülkeyi yönetsin diye seçtiğiniz adamlar din tizcareti yaparken vede kendilerine oy veren vermeyen herkesi soyarken gıkınız çıkmıyor ama bir Tuncay Özkana gelince diliniz ağzınıza sığmaz oldu.Biz Atatürk e inanırız vede severiz onun ticaret aracı yapılmasına aslamüsaade etmeyiz.Siz asıl kendi kutsal dininizi siyasete alet eden din tüccarlarına bakın.

Pes yani ;

Eee bu ülkeyi yönetsin diye seçtiğiniz adamlar din tizcareti yaparken vede kendilerine oy veren vermeyen herkesi soyarken gıkınız çıkmıyor ama bir Tuncay Özkana gelince diliniz ağzınıza sığmaz oldu.Biz Atatürk e inanırız vede severiz onun ticaret aracı yapılmasına aslamüsaade etmeyiz.Siz asıl kendi kutsal dininizi siyasete alet eden din tüccarlarına bakın.

Valla avcı kardeş hiç kimsenin benim dinimle ticaret yapabileceğine inanmıyorum ama sana daha acı birşey söyleyeyim bu ülkede köşeye sıkışan ne kadar şerefsiz varsa biz Atatürk'çüyüz diye bu zamana kadar alacakları cezalardan kurtuldular ben başımdan geçen bir olayı anlatmak isterdim ama burası az gelir benim anlatacaklarıma sana sadece şunu hatırlatmak isterim şayet o değerli insan yüce komutan M.Kemal ATATÜRK hayatta olsaydı biz atatürk'çüyüz diyen bir sürü insandan utanır hatta verilebilecek en ağır cezayı verdirene kadar bunlarla mücadele ederdi kaç yaşındasın ve neler biliyorsun bilmiyorum ama hiç bir şey bilmediğin muhakkak :)

Neyse küfür etmeyeyim şimdi adama...
8 aydır maaş veremiyorsan ssk yatıramıyorsan, vergini veremiyorsan
ne halt yemeye satmadın daha önce...
Adamları aç bırak maaş verme, sonra da ekranda ağlayıp arkadaşlarım için sattım de...

Hadi lan dunkof.....

Not: Hiç bir siyasi görüş için yazmadım...
Bu benim insani görüşümdür... Önce insan olacaksın, insanların hakkını vereceksin ondan sonra ne olacaksan ol,
bunun yararıda zararıda kendinedir... Kendi hırsın için kimseye zulüm etme.....!

şu yorum diye yazılan rezilliklere bakıp bu kadarmı düştünüz dememek elde değil. birincisi babanızın malımı satıldı yoksa devletemi ait kanaltürk. kimden neyin hesabını soruyorsunuz. ikincisi Atatürk üzerinden kar elde ediliyorsa niye etmedilerde satılıyor. üçüncüsü dertleri para olsaydı AKP köpekliği ile bu işi çok güzel kotarırlardı, artı birazda din sömürüsü köşeyi döndürürdü. haklısınız çünkü siz onların eriştiği onur ve mücadele şerefine ulaşamadınız. sizmi verdiniz o kanalın parasını. cebinizden paramı aldılar. ben hakkımı helal ediyorum. sizin ne hakkınız varda konuşuyorsunuz AB_D kulları. hadi önünüzdeki kaptan yiyin. sattıysa kendi malını sattı adamlar. çalıp çırpıp sömürseydi bu gün bu kadar rahat saldıramazdınız. ikiyüzlü iğrençliklerinizle gidin kulu olduklarınızın kapısına. bu arada yakışıyor size , ne olduğunuzu güzel sergiliyorsunuz.saygılarımla...

devlet reklam veren kuruluşların üzerine giderek baskı yaptığı malum..

devlet siyasi hükümetlerin kapıcısı olmuştur devlet haysiyeti hükümetlerle orantılı olmuştur.

iktidar olanın şerefi kadar şerefli bir devlet namusu kadar namuslu bir devlet olmuştur..

devletin iki organı (yargı,ordu) iktidar ın oyuncağı olmamak için direnmektedir...

devlet kanaltürk ün reklam aldığı firmaların üzerine giderek baskı yapmıştır ve bu baskılar sonucu kanalın gelir kaynakları baltalanmıştır.kanaltürke reklam vermek demek devlete karşı gelmek le aynı anlamı taşır olmuştur...

siyasilerin oyuncağına dönüşmüş bir devlet bizim devletimiz olamaz gerekirse devrim yapılır ihanet içinde olanlara çabuk hesap sorulur

Geri