Tuncay Özkan'dan Mektup Var

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

1675czn.jpg

Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alınan Tuncay Özkan, 27 Eylül'de tutuklandı.

Bizkaçkişiyiz'ci BİR KAÇ KİŞİNİN protestosu sonrası, kimsenin sesi çıkmaz oldu. Tuncay Özkan da cezaevinde unutuldu derken, kendini yeniden hatırlattı. Özkan BİZKAÇKİŞİYİZ'e cezaevinden mektup yolladı. Özkan performansından hiçbir şey kaybetmiş görünmüyor: TUNCAY ÖZKAN ZİNDANDA AMA ÖZGÜR Çıkar çıkmaz YOBAZ İKTİDARI DEVİRECEĞİM...

İŞTE ÖZKAN'IN MEKTUBU
Dostlarım...
Yurttaşlarım...
Vatan, Namus, Ahde Vefa diye diye karanlığın yüreğinden aydınlığı çıkarmaya and içmiş mücadele arkadaşlarım.

Yeniden merhaba.
Mektuplarınızın bir kısmını okuyabildim. Hepinizi ne kadar çok sevdiğimi tekrarlamak istedim.

ULUSUMUZU YOBAZ DİKTATÖRLÜKTEN KURTARACAĞIZ
Şu anki esaretim biter bitmez, kaldığımız yerden, Türkiye’yi mahalle mahalle gezerek, ulusumuzun yobaz diktatörlükten kurtuluşunu sağlayacağız.

Yeni bir Türkiye’yi, Mustafa Kemal’in aydınlığıyla yıkanmış bir yeni yüzyılı mutlaka kucaklayacağız.

ATATÜRK'ÜN BIRAKTIĞI YERDEN DEVAM EDECEĞİZ
Emperyalizmi yeneceğiz. Anadolu devrimini birlikte gerçekleştireceğiz. Atatürk’ün bıraktığı yerden devam edeceğiz.

Türkiye’nin emperyalizmle dışarıdan ve içerden kuşatılmasına son vereceğiz. Emperyalizmin yobaz, faşist ittifakını parçalayıp atacağız.

Bunu başaracak birikimimiz de gücümüz de var. Bir ve bütün olacağız. Sağımızı, solumuzu bir araya getirip, tek bir yumruk olarak Türkiye’nin önündeki yobaz, işbirlikçi bloğu parçalayacağız.

ÇOCUKLARIMIZA ANLATIN
Çocuklarımıza, gençlerimize, Türkiye’ye anlatınız:
Anadolu; Edirne’den Ardahan’a bağımsız, özgür yaşamaya yeminlidir ve Atatürk devrimini tamamlamak üzere ayaktadır.

Gelincikler ayaktadır.
21. yüzyılı Türkiye’nin, ulusumuzun insanlığa armağanı olarak yepyeni bir başlangıç olacaktır.

KORKMAYIN
Sizi yolunuzdan döndürmek isteyenler olacak, aldırmayın.
İşsizliğin, açlığın, yoksulluğun, yolsuzluğun olmadığı bir Türkiye, Dünya’nın önderi bir Türkiye, emperyalizme son vermiş, barışın ve refahın kalesi bir Türkiye yaratacağız. Korkmayın.

Aşkımızla...

Aklımızla...

Azmimizle...

Cehaletin cüretini, yobazların zulmünü, katiller demokrasisini, hırsızlar düzenini yıkacağız.

TERÖRÜ BİTİRECEĞİZ
Terörü bitireceğiz.
Vatan,
Namus,
Ahde Vefa için;
Varız!
Haklıyız!
Kazanacağız. Korkmayın...

Umut gönüllülerimizle, umut dağıtacağız. Çalışacağız. Yeni bir Türkiye, yeni bir Dünya kuracağız. Karanlığın yüreğinden aydınlık geleceğimizi söküp alacağız.

Bunu ne zulümleri, ne zindanları ne korkudan beslenen seçilmiş kralları engelleyebilir.

“BİZ”, karanlığı, korkunun krallığını yıkacağız.

HEP KAZANDIK KAZANACAĞIZ
Hep kazandık, kazanacağız.
Türkiye’yi haraca, hırsızlığa, din ve ırk sömürüsüne boğan bu siyasal yapı değişecek.

Çocuklarımıza anlatın...
Gençlerimize anlatın...
Komşularımıza anlatın...

“Tuncay Özkan zindan da ama özgür” deyin. “Haydi” diyor, “artık Türkiye’yi Mustafa Kemal’in aydınlığıyla buluşturmanın vakti geldi” diyor deyin.

Kapı kapı dolaşalım. Anlatalım.

Türkiye’nin korkularından başka kaybedecek hiçbir şeyi yoktur.

Karanlığın üstüne güneş gibi doğmanın vakti geldi.

Yobaz zorbalığı yıkacağız.

Geleceği; mutlu insanların, umutlu insanların, huzurlu insanların, Dünya’ya barışı, kardeşliği yayacağız. İnsanların Türkiye’sini kurmanın vakti geldi.

AKP'Yİ DEVİRECEĞİZ
Yolumuz açıktır.
Yaşasın Türkiye’nin barışı, kardeşliği, birliği, beraberliği.
Çoğu gitti azı kaldı. Yakında yeni bir şafakta buluşacağız.
O güne kadar benimle beraber bir söz vermenizi istiyorum:

"Biz asla bölünmeyeceğiz. 70 milyon hep beraber ve birlikte emperyalizme ve işbirlikçilerine karşı kardeşliğimizi yücelteceğiz. Camimizi, okullarımızı işbirlikçilere karşı koruyacağız. Birbirimize güveneceğiz. İnanacağız. Seveceğiz. Dili, dini, ırkı, rengi ne olursa olsun kucaklayacağız. Türkiye’yi refahın ve barışın kalesi yapacağız. Karanlığın üzerine bir güneş gibi doğacağız. Söz veriyoruz."

AKP’yi ve geleceğimizi tehdit eden politikaları sonlandıracağız.

Korkutmalarına ve korkuyla esir almalarına asla izin vermeyiz. Asla.

İyi ki varsınız.
Var olun.
Varlığım, varlığınıza, Türkiye’ye armağan olsun.

Tuncay Özkan
4 no.lu Silivri Cezaevi
F7 Tutuklusu

Kaynak

noldu tuncay sana. benide içeri alın diyordun. zor mu geldi?
bi daha çıkamazsın inş. :D

noldu tuncay sana. benide içeri alın diyordun. zor mu geldi?
bi daha çıkamazsın inş. :D

iyi de bu mektupta içerinin zor geldiği felan konu edilmemiş

sadece çıkar çıkamaz her Türk insanı gibi doğruları söyliyeceğini, bunları anlamayan bazı insanları gerekirse mahalle mahalle dolaşarak uyaracağını söylemiş

beni içeri alın diye konuşan adam şimdi neden çıkmak istiyor? :D

allah allah aynı konuyumu okuyoruz arkadaşım

çıkmak istemiyor

çıkınca diyor,

çıkınca deyince çıkmak istemiş olmuyor mu?

Türkçe dersi:

tuvaletim gelince tuvalete gidiyorum

şimdi burda ben tuvaletimin gelmesinimi istiyorum yoksa,
normal olasılıklı bir olayın gerçekleştikten sonra ne yapmam gerektiğinimi açıklıyorum??

bak canım kardeşim adam dışardayken artistlik yaparak benide içeri alın demiyor muydu? demekki içerde kalmak istiyor.
ama şimdi neden vay çıkınca şöyle yapacağız vay böyle yapacağız diyor. belli içeri zor gelmiş. bana bu adamı savunmayın. savunulacak neyi kalmışsa.

bak canım kardeşim adam dışardayken artistlik yaparak benide içeri alın demiyor muydu? demekki içerde kalmak istiyor.
ama şimdi neden vay çıkınca şöyle yapacağız vay böyle yapacağız diyor. belli içeri zor gelmiş. bana bu adamı savunmayın. savunulacak neyi kalmışsa.

Bi empati yap bakalım.Herkes inandıkları üzerine yorumunu yapıyor.Ortada dava süreci devam eden bir insan var.Millette ona inanarak yorum yapıyor.Sen nasıl Tarafın yalan haberlerine inanarak yorum yapıyorsan...

Dava sürüyor.İçeri girdikten 1,5 yıl sonra mahkemeye çıkan,çıkamadan vefat eden insanlar var.Tabi ki içinde suçlular da var ama Kapatma davası,Deniz Feneri haberleri geldikçe birileri içeri alındı.Millet kendi gazetesini bombalamakla suçlanıyor..Teröre karşı üstün hizmet madalyası alanlar yargılanıyor.Neden Akp karşıtı oldukları için..Sinan Aygün halleri gezdi Akp nin ipliklerini pazara döktü.Adamın ofisine silah bile koydular be ayagını kaydırmak için.Kemal Kerinçsiz ne yaptı?Tayyip için 3 kuruşluk tazminat davasını açtı ve kazandı.Daha bunun gibi çok insan var.

Davaya insanları hapsederken verilen önem verilirse ki şu anda eziyetten başka birşeye benzemiyor,herşey açığa çıkacaktır.Ölen insanların,suçsuz yere 1yıldan fazla süre mahkemeye çıkmamış insanların hakkını kim verecek...Ben söyleyeyim devletin lafı yine PARDON olacak galiba...

tuncay özkan'a,sinan aygün'e çok inanıyor ve beraat edeceği günleri sabırsızlıkla bekliyorum...

itiraf ediyorum

tuncay'ın haline acıyıp ona destek olmak için bende mektup yazdım

ne yazdığımıda açıklıyorum

"Çekirge bir zıplar iki zıplar üçüncüde kodese tıkarlar adamı

evet işte bunu yazdım :)

Tuncay Özkan açıkça beni tutuklayın diyerek belli çevrelere davetiye göndermiştir ve de bunun doğal
sonucu olarak şu an cezaevinde bulunmaktadır suçlumudur suçsuzmudur ?

Elbette en doğru kararı adalet verecektir ama yaşanan süreçte daha ne kadar tutuklu kalacağı bellide değildir.

Lakin onun suçsuz olduğuna inanan ve ondan parti kurup siyaset yapmak anlamında beklentileri olan bir kitle
olduğunuda göz ardı edemeyiz umarım bu ergenekon davası ülkemiz adına en hayırlı olacak şekilde sonuçlanır
da kimse suçsuz yere mahkum olmaz sonradan özür dilenmez.

Ülkesini soyup soğana çevirenler kahraman olur, kahramanlar hapise gider bu ülkede. Çünkü kahramanlar hırsıza, soyguncuya el aman çekmez.

Kahramanlara bakarmısın

Veli Küçük

Sedat Peker

ne kahraman ama

sizin kahramanlarınız buysa

:))))

Sizin kahrmanlarınız da geçmişte minareyi silah yapıp cumhuriyete saldırmıştı hatırlarsanız, hafızanızı tazeleyeyim. Veli küçük denen adamın pkk'ya karşı görev yaptığı zaman süreci içerisinde verdirttiği zahiyattan haberin var mı senin? Kafanı kuma gömmüşken olamaz tabiiki...

remix imza ve rte .... ve sizin gibiler... siz vatan sevgisi ne bilmediğinizdenmi yoksa işinize gelmediğindenmi böylesiniz.. aslında biliyorumya dur söyliyeyim bari... sizin gözünüzü deniz fenerinin ampülü kör etti o yüzden gerçekleri göremiyorsunuz.. ama üzülüyorum sizin gibilere çünkü ampülünüz patlayacak az kaldı...

remix imza ve rte .... ve sizin gibiler... siz vatan sevgisi ne bilmediğinizdenmi yoksa işinize gelmediğindenmi böylesiniz.. aslında biliyorumya dur söyliyeyim bari... sizin gözünüzü deniz fenerinin ampülü kör etti o yüzden gerçekleri göremiyorsunuz.. ama üzülüyorum sizin gibilere çünkü ampülünüz patlayacak az kaldı...

aslanım vatan sevgisi sözle olmuyor. savunduğunuz insanlar vatanı satanlar. hani ilhan abiniz varya bak telefonda neler konuşmuş.

Ergenekon'un CIA'nın kontrolünde olduğu iddia edildi
Şüpheli İlhan Selçuk ile İ.Y.'nin telefon görüşmesi ortaya çıkan çelişkiyi gözler önüne seriyor. İlhan Selçuk'un Cumhuriyet gazetesi genel yayın müdürü ile yaptığı bir görüşmede, İ.Y'nin "Şimdi Amerika Büyükelçisi bugün dar bir yemek veriyormuş Ankara 'daki temsilcilere Balbay şu anda büyükelçinin masasında şarap içiyor, bakalım oradan ne çıkacak dar bir toplantı", "Bugün aynı anda aynı zamanda zamanlaması da ilginç bizim Amerika muhabiri Elçin Poyrazlar da Amerika başkan yardımcısı Cehenny'in bürosuna davet edildi", "Biz ona bazı şeyler gönderdik, bir de şöyle soruyorlarmış daha önce bir gazetede daha geçmiş Erdoğan'ın karşısına kim rakip olabilir, gibi soru tahmin ediyoruz bakalım şimdi daha toplantı akşam üzeri" dediği iddianameye yansımıştı.

senin vatan sevgin böyle adamları mı savunmak? ama doğru vatanı TÜRKİYE olmayanın sevgisi böyle olur.

tartışmayı bilmiyorsun git önce öğren gel. hangi millettensin bilmem ama ben ve benim gibilerim vatan sevgisinin yarısı sende olsa bu ergenekon terör örgütünü desteklemezdin.

iyi de bu mektupta içerinin zor geldiği felan konu edilmemiş

sadece çıkar çıkamaz her Türk insanı gibi doğruları söyliyeceğini, bunları anlamayan bazı insanları gerekirse mahalle mahalle dolaşarak uyaracağını söylemiş

ne kadar para aldığınıda söyleyecek miymiş? yeni parti logosunun "$" olacağını,web sitesinin ismi bizkaçytlyiz.com diye değişeceğini?bunları mı söyleyecek halkına ,destek verenlerine,garibanlarına.... keşke seçime girse de görsek kaç paralık adam olduğunu....:biggrin:biggrin

Kahramanlara bakarmısın

Veli Küçük

Sedat Peker

ne kahraman ama

sizin kahramanlarınız buysa

:))))

...Elebaşı, Giritli Derviş Mehmet, yanında da Şamdan Mehmet, Sütçü Mehmet Emin, Nalıncı Hasan, Küçük Hasan vardı. Derviş Mehmet camide namaz kılanlara kendini "Mehdi" olarak tanıttı ve dini korumaya geldiklerini söyledi. Arkalarında 70 bin kişilik Halife ordusu olduğunu, öğle saatlerine kadar şeriat bayrağı altında toplanmayanların kılıçtan geçirileceğini söyledi. Camideki yeşil bayrağı alıp uzun bir sopaya taktılar ve Menemen şehir meydanında kazdıkları bir çukura diktiler. Bayrağın çevresinde dönmeye, tekbir getirmeye, zikretmeye ve "Şapka giyen kafirdir! Yakında yine şeriata dönülecektir." diye bağırmaya başladılar. Bayrağın altından ahaliden bazı kişileri (bir fabrikada çalışan Hayimoğlu Jozef de dahil) geçirdiler. Kasabaya halife ordusunun geleceği iddiası saf insanları korkuttu ((1930 dan bu yana değişmeyen ziyniyetiniz...bunlarda sizin kahramanlarınız...kubilay'ı katleden kahramanlarınız...))

Geri