Tuncay Özkan'ın Para Tezgahı

Bay Kontör Tuncay duyduğuma göre Cumhuriyet mitinglerinin işe yaramadığını görünce şimdide kontör miitingleri düzüenleyecekmiş.:)

saçmalama arakadaşım...cumhuriyet mitinglerinin hepsine katıldım..sen nasıl olurda cumhuriyet mitingleri bi işe yaramadı diye saçmalarsın...gitseydin anlardın zaten burdan laf salatası yapmakla olmuyo boyle seyler...

bunun yanı sıra akp işine gelmeyen her kişi ve kuruluşu yok etmeye çabalar...örnegin kanaltürk..tuncay ozkan...cem uzan...vs..bunların yanı sıra 30000 şehidimizin katili olan ite ! sayın diyerek türk milletinin gururunu ayaklar altına alır,kimse sesini çıkaramaz...istenilen bu mudur merak ediyorum...yani herkes akp gibi mi düşünmek zorunda...ya da bi sana yağ 3 torba kömür mü senin oyunun değeri???????

kontor mitingleri demişsin...kontor mitinglerine katılmak istiyorsan kral tv de her dakika alt yazı geçiyo onlara katıl !!!!!

saçmalama arakadaşım...cumhuriyet mitinglerinin hepsine katıldım..sen nasıl olurda cumhuriyet mitingleri bi işe yaramadı diye saçmalarsın...gitseydin anlardın zaten burdan laf salatası yapmakla olmuyo boyle seyler...

bunun yanı sıra akp işine gelmeyen her kişi ve kuruluşu yok etmeye çabalar...örnegin kanaltürk..tuncay ozkan...cem uzan...vs..bunların yanı sıra 30000 şehidimizin katili olan ite ! sayın diyerek türk milletinin gururunu ayaklar altına alır,kimse sesini çıkaramaz...istenilen bu mudur merak ediyorum...yani herkes akp gibi mi düşünmek zorunda...ya da bi sana yağ 3 torba kömür mü senin oyunun değeri???????

kontor mitingleri demişsin...kontor mitinglerine katılmak istiyorsan kral tv de her dakika alt yazı geçiyo onlara katıl !!!!!

Arkadaşım cumhuriyet mitinglerinin işe yaramadığını ben değil ADD nin genel başkan yardımcısı söylüyor.İstersen oku da sen de gör

ADD başkan yardımcısından itiraf: Yaptığımız eylemler işe yaramıyor

Prof. Dr. Ercan, Zonguldak'ta düzenlenen ADD Batı Karadeniz Bölge Toplantısı'nda, derneğe katılımların sürdüğünü kaydetti. Türkiye genelinde 400'ün üzerinde şubenin aktif görev yaptığını, 128 gençlik şubesi kurduklarını belirten Ercan, şöyle dedi: "Ülkemizdeki 47 üniversitede Atatürk Düşünce Topluluğu kuruldu. Derneğimize 15 ayda, 15 bin civarında yeni üye katıldı. Halkımızı bir an önce gerçeklerle yüzleştirmeliyiz. Vatandaşlarımızı her fırsatta uyaracağız. Bizim sözlüğümüzde yorgunluk, yılgınlık, korkaklık ve şikâyet yoktur." ADD olarak organize ettikleri mitinglerden istedikleri sonuçları alamadıklarını itiraf eden Ercan, sözlerine şöyle devam etti: "Yaptığımız bazı eylemlerden dersler çıkardık. Türkiye Cumhuriyeti'nde 1 milyon kişiyi meydana topluyorsunuz ve hükümet istifa etmiyor. Bir vidayı fazla sıkarsanız yalama olur. Avrupa'da 100 bin kişi toplandığı zaman hükümet istifa ediyor. İşte bu, bize bir ders. Yaptırımı olmayan eylemler faydadan çok zarar getiriyor." ADD Batı Karadeniz Bölge Eşgüdüm Sorumlusu Erol Sarıal da Türkiye'de Atatürkçü düşüncenin her zaman yükselişini sürdüreceğini, kimsenin de bundan rahatsız olmaması gerektiğini kaydetti. Toplantıya, CHP Zonguldak milletvekilleri Ali Koçal ve Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Baro Başkanı Erol Mekik, ADD yöneticileri ve üyeleri katıldı. AA
http://www.guncelhaber.com/Guncel-Ha...ti!-65332.html

Arkadaşım cumhuriyet mitinglerinin işe yaramadığını ben değil ADD nin genel başkan yardımcısı söylüyor.İstersen oku da sen de gör

ADD başkan yardımcısından itiraf: Yaptığımız eylemler işe yaramıyor

Prof. Dr. Ercan, Zonguldak'ta düzenlenen ADD Batı Karadeniz Bölge Toplantısı'nda, derneğe katılımların sürdüğünü kaydetti. Türkiye genelinde 400'ün üzerinde şubenin aktif görev yaptığını, 128 gençlik şubesi kurduklarını belirten Ercan, şöyle dedi: "Ülkemizdeki 47 üniversitede Atatürk Düşünce Topluluğu kuruldu. Derneğimize 15 ayda, 15 bin civarında yeni üye katıldı. Halkımızı bir an önce gerçeklerle yüzleştirmeliyiz. Vatandaşlarımızı her fırsatta uyaracağız. Bizim sözlüğümüzde yorgunluk, yılgınlık, korkaklık ve şikâyet yoktur." ADD olarak organize ettikleri mitinglerden istedikleri sonuçları alamadıklarını itiraf eden Ercan, sözlerine şöyle devam etti: "Yaptığımız bazı eylemlerden dersler çıkardık. Türkiye Cumhuriyeti'nde 1 milyon kişiyi meydana topluyorsunuz ve hükümet istifa etmiyor. Bir vidayı fazla sıkarsanız yalama olur. Avrupa'da 100 bin kişi toplandığı zaman hükümet istifa ediyor. İşte bu, bize bir ders. Yaptırımı olmayan eylemler faydadan çok zarar getiriyor." ADD Batı Karadeniz Bölge Eşgüdüm Sorumlusu Erol Sarıal da Türkiye'de Atatürkçü düşüncenin her zaman yükselişini sürdüreceğini, kimsenin de bundan rahatsız olmaması gerektiğini kaydetti. Toplantıya, CHP Zonguldak milletvekilleri Ali Koçal ve Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Baro Başkanı Erol Mekik, ADD yöneticileri ve üyeleri katıldı. AA
http://www.guncelhaber.com/Guncel-Ha...ti!-65332.html

Türkiye Cumhuriyeti'nde 1 milyon kişiyi meydana topluyorsunuz ve hükümet istifa etmiyor. Bir vidayı fazla sıkarsanız yalama olur. Avrupa'da 100 bin kişi toplandığı zaman hükümet istifa ediyor. İşte bu, bize bir ders. Yaptırımı olmayan eylemler faydadan çok zarar getiriyor." ADD Batı Karadeniz Bölge Eşgüdüm Sorumlusu Erol Sarıal da Türkiye'de Atatürkçü düşüncenin her zaman yükselişini sürdüreceğini, kimsenin de bundan rahatsız olmaması gerektiğini kaydetti. Toplantıya, CHP Zonguldak milletvekilleri Ali Koçal ve Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Baro Başkanı Erol Mekik, ADD yöneticileri ve üyeleri katıldı. AA

olayın bu kısmından bahsedıyor olmasın!!!!

Arkadaşım topladığınız milyonların( tabi size göre milyon) ,hemen akabinde yapılan seçimlerdeki etkisini gördük. Toplanan kuru kalabalıklara milyonlar diyerek kendi yalanınıza kendinizde inandınız.

Nasrettin hosanın hanımına söylediği söz geldi aklıma.

Yahu hanım ciğeri kedi yediyse kedi nerde,yok eğer yemediyse ciğer nerde.

Şimdi size sormak lazım.

Meydanlarda milyonlar var idiyse seçim sonuçları nerde.Seçim sonuçları belli olduğuna göre o sizin milyonlarınız nerde

Arkadaşım topladığınız milyonların( tabi size göre milyon) ,hemen akabinde yapılan seçimlerdeki etkisini gördük. Toplanan kuru kalabalıklara milyonlar diyerek kendi yalanınıza kendinizde inandınız.

Şimdi size sormak lazım.

Meydanlarda milyonlar var idiyse seçim sonuçları nerde.Seçim sonuçları belli olduğuna göre o sizin milyonlarınız nerde

Kediyimi soruyorsun o Fethullah çetesinin Cihan haber ajansının üçkagıdında!

Rtuk aracılıgıyla veya baska yollarla iktidar sahipleri tarafından cesıtlı nedenler bulunarak her an saldırıda bulunulan kanal ve Tuncay Ozkan.Sacma nedenlerden dolayı reklam koyma yasagı,kanala kapatma cezaları almıstır.
Bunca ekonomik ve turlu yıldırmalara karsı ayakta durmayı basarıyor gibi.Tuncay Ozkan iyi islere parmak basıyor ama ne yapsın milyon dolarları olmayabilir tabi bazı seylere el atabilmesi icin dugun parasından gelen milyon dolarlarıda olmayabilir..Fazla acmaya gerek yok neyse..

Para tezgahından cok bazı olaylara el atabilmek icin kandırılan,somurulen insanların haklarını koruabilmek, yapılan yanlıslara muhalefet olmak, ulke bagımsızlıgını ve butunlugunu koruyabilmek icin gerekli demek ki..Hmm demiyorum Tuncay Ozkan herseyi dogru yapar bu isi yapıcak adam budur diye sadece gorusleri dogrultusunda olaylara el atan birisi.

Şimdi size sormak lazım.

yapılan kömür yardımına göre oy veren daha olgulugunu tamamlamıs bireyler çoksa meydanlarda toplanan insanlar ne yapsın?

ya gerçekten çok ayıp pkklı yaptılar adamı bir kere siteye üye olmak bedava onu belirteyim 8 kontör falan değil gelelim.eğer böyle bir şey olsa bile normal çünkü akp yönetiminin yolladığı devlet memurları bütün çalışanların kredi kartlarına kadar incelediler o da yetmedi 3 gün reklam yasağı verdiler o da yetmedi tuncay özkanın akşam kuşağındaki programını 7 gün kapattılar yerine belgesel izlettiler.şimdi gelelim iktidar yanlısı gazete zaman.Zamanın bugünün tirajı gerçekten alan sayısı 80000 fakat türkiyede yaklaşık 800000 gazetesi satılıyor(yaklaşık rakamlar araştırdım).şimdi buna bazıları kültür hi
zmeti işte ne güzel diyenler olabilir fakat o devlet kanalturku incelerken zaman gazetesini neden incelemiyor.ben örnek veriyim bizim apartmana her gün iki tane bırakılıyor apartmanda herkese sordum kimse almadığını söyledi sabah dağıtan motorlu kişiye sorduğumda abone var ondan bırakıyorum dedi adamı tersleyince ve kimsenin abone olmadığını söyleyince bir daha gazete gelmedi.ilk önce bunların hesabını versinlerin melih gökçekin banka hesabındaki 1 milyon ytl nin unakıtanın oğlu için çıkarılan 2 günlük yasasının tayyibin oğlunun gemiciğinin dağıtılan kömürlerin hesabını versinler ondan sonra başkalarına ... atsınlar.bir arkadaşta pkk yanlısı yazmış acaba o savunduğu akp meydanlarda doğuda mitingte acaba hiç pkk terör örgütüdür demişmidir.gerçi doğru tuncay özkan bir numaralı köpek öcalana sayın dedi... saygılar

Sonuna kadar katılıyorum teşekkürler

arkadaşlar birde olaya şu açıdan bakalım atv de gazi adlı dizi çalık grubunun adamlar tayyibin sevdiği dostlarından. filmde işte bir asker şehit olurken altta çanakkale türküsü yolla gelsin gibi milli unsurları kullanarak yapılan ve sadece para kazanma amacı güden bu kanala ne demeli.şimdi gelelim iktidar ortağı kanallar stv kanal7 bu kanallarda 5. boyut gönül gözü gibi programlar var.o programlar sırasında çıkan halkın dini duygularını sömüren yolla gelsin melodin olsun mantığına ne demeli. şimdi tayyip erdoğan pembe gözlüklerle bakıyor iktidar yanlısı gazeteler olaylara. diyorki ihracat 21 milyar dolar oldu yaşasın akp..ama o medya demiyorki ithalat 35 milyar dolar oldu cari açık iki katına yani 14 milyar dolara çıktığını söylemiyor.Özaldan devraldıkları bu özelleştirme politikasını devam ettiriyorlar en stratejik kurumları arap şeyhlerine veriyorlar örnek telekom.ismi türk ama sahibi arap.burada telekomun özelleştirilmesini küçük bir örnekle anlatmak istiyorum.şimdi bazılarının cepleri dolduğu için anlamak istemiyor.Bİr çiftçi düşünün kendi tarlasından yılda 5 milyar kazanıyor.Ama bu çiftçi birgün karar veriyor ve tarlasına 6 milyara satıyor.yani senelik kazancının biraz üstüne işte telekom özelleştrimesi.
saygılar

Arkadaşlar ben o parayı seve seve verrim o adamın bizim ülkemize yaptıgı şeyler kadar hiç kimse yapmadı bırakta okadarını alsın siz ona bakarsanız başbakan devlet hazinesini cebe atıo siz ilk önce onla tartışın .

Adam bayrak yaptırtmış 2,5 lira almış karşılıgında ve mitingleri finanse ediyor.Ve bu Fethullah çetesi tarafından çarpıtılıp millete skandal yolsuzluk gibi gösteriliyor ama ülkeyi satanları peşkeş çekenleri ve binlerce yolsuzluk ve hırsızlıgı aynı çete kamufle ediyor yada savunabiliyor.İşte zamane müslümanları kıyamet alameti bu olsa gerek.

Geri