Tuncay Özkan'ın Para Tezgahı

bigheart

Banned
Reaction score
0
Tuncay Özkan, "Biz Kaç Kişiyiz" kampanyasını para basma makinasına çevirdi. Siteye girenden, yorum yazandan, üye olandan paralar ve kontörler söğüşleniyor..

Tuncay Özkan'ın 'Biz Kaç Kişiyiz' sitesi ticari mecraya dönüştü. Siteye üye olmak 8 kontöre. Üyelerin yazı, yorum ve kişisel reklamları da günlük 10 YTL'den yayınlanıyor

CHP'ye alternatif parti arayışındaki Tuncay Özkan'ın siyasi bir hareketin altyapısı olarak kurduğu internet sitesinde tüm işlemler parayla yapılıyor. 'Biz Kaç Kişiyiz' (www.bizkackisiyiz.com) isimli siteye 1 milyon kişinin üye olduğu iddia edilirken üyelik işlemleri 8 kontör karşılığında SMS ile yapılıyor. Üyelik aşamasında Memleket Sevdalıları Derneği adına bağış talep ediliyor.

PARALI YAZARLIK

Kullanıcılar reklam panosuna kendi kişisel reklamları ile yazı ve yorumlarını da günlük 10 YTL karşılığında yayınlatıyorlar. Örneğin Bekir F. T. isimli bir kullanıcı "Kemalist devrime doğru özde Kemalist güneşimiz Tuncay Özkan'ın yanında, omuz omuza Kemalist zafere yürümeliyiz. Ölümüne Kemalizim" şeklindeki görüşlerini sitede yayınlatabilmek için Özkan'a 10 YTL ödeme yapıyor. Sitede satılan 2008 takviminin fiyatı ise 26 YTL. Neredeyse her sayfada bir ödeme kutusu ile karşılaşılan 'Biz Kaç Kişiyiz' hareketinin internet sitesinde bir de 'marş yarışması' var.

Tuncay Özkan'ın kitap önerileri

Sitede ücretli üyeliğe davet eden çok sayıda yazı var. Özkan üyelere 50 bin YTL tutarında kitap seti almalarını da öneriyor. 'Bu kitapları mutlaka okuyalım, okutturalım' sloganıyla satılan kitaplar Vikingler, Afrodit, Gilgamış gibi hikaye kitapları.

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=157128

saldırın bakalım Ulusal degerlere sahip olan ne varsa.Be Kardeşim bizim arkamızda Amerikanın doları,bedevinin riyali yok.işte Ulusal olunca kendi halkına avuç açmak zorunda kalıyorsun.Vatana ihanet etmek iste sen yeter bak dolarlar nasıl yagıyor üzerine ki bir çok medya kuruluşu ve dernek ihanet karşılıgı dolarlarla besleniyor.Biri çıkıyor Türk'ün tam bagımsızlıgından bahsediyor bütün bu dolarlarla beslenen emperyalist maşası medya adama saldırıyor.Sizlerde getirip onlara alet oluyorsunuz bilerek yada bilmeyerek.Tuncay Özkan'ın savunucusu degilim ama bende o siteya üye oldum hiç kimse benden para istemedi.Varsa istedigi bir şey ben Tuncay Özkan'a güveniyorum ve bir amacı vardır ve hesapta soruldugunda hesabınıda verir.
Ayrıca yukarıda kendiniz söylüyorsunuz- Bekir F. T. isimli bir kullanıcı "Kemalist devrime doğru özde Kemalist güneşimiz Tuncay Özkan'ın yanında, omuz omuza Kemalist zafere yürümeliyiz. Ölümüne Kemalizim" şeklindeki görüşlerini sitede yayınlatabilmek için Özkan'a 10 YTL ödeme yapıyor- diye ama her hangi bu emperyalist uşagı medyalarda "Karanlıga dogru özde balçıgımız Fethullah Gülen'in yanında omuz omuza karanlıga yürümeliyiz" diye bir yazı yazsanız o medyalar üste bir sürü dolar verir be para almak yerine siz en iyisi boş durmayın dolar kazanın yazın öyle yazılar da hadi durmayın yola devam.

bu işler parasız olmaz zaten. adamın kanalına fln acaip baskı var. bu şekilde fon yaratması doğal. ha şahsen hiç hazzetmem orası ayrı..

bütün dertler bitti de şimdi de tuncay ozkana mı saldırıyosunuz?

ondan once vatanın dış dünyaya karşı çıkarlarını tartışırsan boş konuşmamış olursun....

O kanala reklam verdirmemek için çok çaba harcanıyor. Kanala katkı olur ve sivil toplum hareketinin anlamı da budur. Yıllık 20 YTL, internete aylık 50 ytl veriyoruz veya içenler için sigaranın paketi sanırım 3-4 ytl civarı.

Katılımcı hareket daha değerlidir. Bunu teorik yönünü anlatmak uzun sürer.

Ayrıca o siteye ücretsiz üye olunduğu zaman karşıt görüşler üye olup ağıza alınmayacak küfürler hakaretler ve tehditler yağdırıyorlar. Ben kimseye hakaret etmediğim halde bana da yazdılar. Önemli değil herkesin ağzırdan çıkan söz kendi kişiliğinin aynasıdır. Yüz yüze yapayacağın konuşmayı internetten nasıl olsa bilinmiyor diye yapmak bana ahlaki gelmiyor. Desteği ABD'den alıp ücretsiz iş yapacağıma kendi özkaynaklarımla onurlu bir şekilde yaşarım daha iyi.
Hakaretler olmasın diye o site ücretli yapıldı.
Ayrıca bir başka nedeni benim tahminim. O siteye ulusalcı olarak gelipte boş konuşan insanlar oluyor. Paralı olunca kimin çalışıp çalışmayacağı da belli oluyor.

sanki zorla para alıyolar.insanın aklına mantıgına yatıyorsa istediği parayı verir.bunlara saldırmak yerine yeşil sermayenin din adı altında avrupada ve türkiyede çarptığı insanlardan bahsetseniz biraz daha adil olmaz mı?

töbe töbe ben yalnıs okuyorum bazıları yine celişkiler zinciri içindemi daha düne kadar cemaatin parası nerden geliyo kim bunlara para veriyo diyen adamlar demişlerki zorlamı veriyolar cemaate verenler zorlamı veriyoki tuncay efendiye verenler zorla olsun benım kafama takılan tek sey hergün farklı farklı tiplere bürünmeyin neysenız o olun ben tuncayın internet sitesi para tuzagımıyaı degilmiş onlarla ugrasmam onun kım oldugunu herkes biliyor ancak lütfen çelişki zinciri içinde olmayın cok komik oluyor (bu bahsettiğim kişiler kendilerini biliyoler)

arkadaşım görmek istediğiniz gibi görmeyin diyorum ben.ne kadar muhalafet medya varsa bir takım baskılar,ipe sapa gelmez cezalarla ekonomik yönden sıkıntılara yönlendiriliyor.3gün reklam yayınlamadı bu kanal sebepsiz yere..din sömürüsü ile para toplayıp bu ilerde cumhuriyet rejimini tehdit ediyorsa bunun ne acıklanır ne savunulur yönü var.tuncay özkan da para ''laiklik'' adı altında para toplayıp rejimi tehlikeye ugratıyorsa ki böyle bi durumda digerlerinden önce hemen o yargılanır,o zaman onu da görür insanlar ona göre hareket ederler..bu ülkede yaptıklarının hesabını vermesi gereken bir dünya insan varken karşı tarafı nasıl bitiririz,nasıl sustururuz düşüncesi hakim.mehmet barlas da atv ana haberin başına getirilmiş.bende buna çok güldüm.bağımsız mış mış mış..yanına da Nazlı Ilıcak'ı koysunlar tam olsun..

hiç sevmediğim bir insandır Tuncay Özkan... Biz Kaç Kişiyizcilerede anlam verebilmiş değilim!..

böyle boş eylemlere bir yere varamazsınız!.. 3-5 medya patronu halkın çıkarlarını savunduğunu söyluyorsa "inanmayın"... deri patron koltuklarında oturup solculuk oynar bunlar!..

hiç şaşırmadım!..

bu kanalın ortaklarının pkk şerefsizlerine destek verdiği ispatlandı zaten nesine saldırılcak ki bunların

bu kanalın ortaklarının pkk şerefsizlerine destek verdiği ispatlandı zaten nesine saldırılcak ki bunların

seçim öncesi akpli belediyelerce ''yardım''adı altında dağıtılan paketleri belgelemiş bu belediyelerin önünde yayın yapmış olması olabilir mi saldırıların?akp nin yaptıgı sömürüleri,yanlışları gözler önüne sermesi olabilir mi?pkk lılara destek verdiği söyleniyor ki bu konu hakkında bişey bilmiyorum.meclisteki pkklılara ''demokratik hakları'' diyerek deste veren,apo itine sayın diyen,şehitlere kelle diyen adamlara karşı sesler niye yükselmiyor?ya da yükselen sesler alçaltılmaya çalışılıyor?
Deniz Feneri'nin "yoksullara yardım" diye topladığı 14 milyon euro'nun
kayıp olduğunu ve bu paradan 7 milyon euro'nun Kanal 7'nin Almanya şubesi
Euro 7'ye aktarıldığı tespit edilmişti.bunlar neden söylenmiyor?

ya gerçekten çok ayıp pkklı yaptılar adamı bir kere siteye üye olmak bedava onu belirteyim 8 kontör falan değil gelelim.eğer böyle bir şey olsa bile normal çünkü akp yönetiminin yolladığı devlet memurları bütün çalışanların kredi kartlarına kadar incelediler o da yetmedi 3 gün reklam yasağı verdiler o da yetmedi tuncay özkanın akşam kuşağındaki programını 7 gün kapattılar yerine belgesel izlettiler.şimdi gelelim iktidar yanlısı gazete zaman.Zamanın bugünün tirajı gerçekten alan sayısı 80000 fakat türkiyede yaklaşık 800000 gazetesi satılıyor(yaklaşık rakamlar araştırdım).şimdi buna bazıları kültür hi
zmeti işte ne güzel diyenler olabilir fakat o devlet kanalturku incelerken zaman gazetesini neden incelemiyor.ben örnek veriyim bizim apartmana her gün iki tane bırakılıyor apartmanda herkese sordum kimse almadığını söyledi sabah dağıtan motorlu kişiye sorduğumda abone var ondan bırakıyorum dedi adamı tersleyince ve kimsenin abone olmadığını söyleyince bir daha gazete gelmedi.ilk önce bunların hesabını versinlerin melih gökçekin banka hesabındaki 1 milyon ytl nin unakıtanın oğlu için çıkarılan 2 günlük yasasının tayyibin oğlunun gemiciğinin dağıtılan kömürlerin hesabını versinler ondan sonra başkalarına ... atsınlar.bir arkadaşta pkk yanlısı yazmış acaba o savunduğu akp meydanlarda doğuda mitingte acaba hiç pkk terör örgütüdür demişmidir.gerçi doğru tuncay özkan bir numaralı köpek öcalana sayın dedi... saygılar

her gün gözlerinize batan hırsızlarınızı,ilahlaştıracaksınız.dürüst insanlara çasmur çalacaksınız geçiniz.

ee o kadar çıktı meydanLarda bayrak saLLadı
LaikLik eLden gidiyor Cumhuriyet yıkıLıyor
ama bunu sadece tuncay görebiLdiği için
ve insanLarımıza ön ayak oLup gösterdiği için
karşıLığını da aLacak öyLe değiL mi..
çok görmeyeLim ne demişLer
Sadaka beLayı defeder..!

Bay Kontör Tuncay duyduğuma göre Cumhuriyet mitinglerinin işe yaramadığını görünce şimdide kontör miitingleri düzüenleyecekmiş.:)

Salya sümük aglasa, bir de aglama dövünme efektli grup oluştursa kesin daha çok para ve üye toplardı.İşte işi bilmiyor daha büyüyecek abileri.

Geri