ttnet'ten büyük müjde artık ADSL'lerimiz 1 megabit(1024kb)

Unknownn

New member
Reaction score
0
ttnet 1 ağustosdan itaberen yürürlüğe koyacağı tarfileri açıkladı.bundan sonra 512lik adsleler 1024 e yükseltilecek ve fiyatlara indirimler yapılacak

i74571_sa.jpg

ulen zaten 1024 ile günde 9 gb'dan fazla download yapma imkanı doğuyor

bu demektir ki 3 gb kota milleti yolmak için koyulan limittir..

siz müjde demeye devam edin :)

ben günde 5 g b indiriorum adslemde sınırlı ttnetten kazık yemek istemiosan başka şifreden girmeni tavsiye ederim

Unknownn' Alıntı:
ben günde 5 g b indiriorum adslemde sınırlı ttnetten kazık yemek istemiosan başka şifreden girmeni tavsiye ederim

ona bakarsan ben de günde 18 gb download yapıyorum fakat konu bu değil..

asıl üzerinde durulması gereken konu 1mbit'e 3 gb gibi komik bir kota vermeleri ve 256 sınırsızı'ı direk kaldırmaları

tekelcilik başka birşey değil..

ya şimdi bende 256 sınırsız war.. ne olucakda ne değişicek, yukardaki tablodan ya ben bişy anlamadım, yada deişen bişiy yoq. fiyat düşmüş biraz. o kadar..

akharis' Alıntı:
ya şimdi bende 256 sınırsız war.. ne olucakda ne değişicek, yukardaki tablodan ya ben bişy anlamadım, yada deişen bişiy yoq. fiyat düşmüş biraz. o kadar..

1 eylülden sonra kendi isteğin doğrultusunda aynı fiyata 1mbit 6 gb kotalıya geçeceksin :)

kurtulus23' Alıntı:
ona bakarsan ben de günde 18 gb download yapıyorum fakat konu bu değil..

asıl üzerinde durulması gereken konu 1mbit'e 3 gb gibi komik bir kota vermeleri ve 256 sınırsızı'ı direk kaldırmaları

tekelcilik başka birşey değil..

haklısın:D

akharis' Alıntı:

1 eylülden sonra istersen 6 GB limitli 1024 Kbps bağlantıya geçebilirsin. Eğer istemezsen devam et sana dokunan yok. Hatta diyelim 1024'e geçtin ve pişman oldun. Tekrar 256 sınırsıza dönebiliyorsun. ;)

Limitli internete geçmeyi düşünmüyorum. 256 sınırsızım kalsın. Günde 2 gb indiriyorum.

valla adamların amacı milleti yolmak ama ttnet i yolan adamlar da var hiç meraklanmasınlar :p

Geri