TTNeT'e Bağımsız bir Alternatif internet sunucusu çıksa Transfer olurmuydunuz...?

TTNet alternatifi olsaydı geçiş yaparmıydınız...

• Kullanılan toplam oy
    124
  • Anket kapatılmış .

pulat

New member
Reaction score
0
TTNeT'ten Bağımsız bir Alternatif internet sunucusu çıksa Transfer olurmuydunuz...?

Evet arkadaşlar Bu gün türkiyede TurkTelekom'un sunduğu TTNet'e bir alternatif yok. İster istemez kullanıyoruz ya peki bir alternatif doğsa ??? Geçiş yaparmıydınız...

adsl.jpg

238576129151447k.jpg

Bana sorarsanız bi dakka durmazdım... :biggrin:biggrin:durdurun:durdurun:durdurun:victory:melek

uydunet var tellcom war bunlar ttnetten bağımsız

ewet onlar var sadece ama coğu yerde yok mesela burda da yok olsa zate sözlemininde a.q diyip başka sunucuya gecerdim

aslında biri de hızlıymış

biri, smile bunlar zaten ttnet in altyapısını kullanıyor değişen hiç bişe olmuyor biz parayı onlara veriyoz onlarda ttnet e veriyor öyle olmasa fiyatları farklı olurdu heralde

Yeni bir dalga geliyor ama şimdiden bişi söylemek istemiyorum.Sadece şu kadar diim ttnet baya bir korkacak :)

3g olayı iyice yaygınlaştığı zaman insanların bir kısmı ona yönelecek böylece ttnet indirim yapmak mecburiyetinde kalacak:D

şuanda quiknet falan var ama alternatif olabilecek düzeyde değiller.Elit kesimin yaşadığı yerlerde hizmet veriyorlar.Ataşehir , başakşehir ,eryaman vs..

smile yada süperonline falan diyosanız onlar zaten telekomdan port alıyorlar öyle hizmet veriyolar.

3g bencede baya etkide bulunacak rekabet başlayacak ve o zaman fiyatlar düsecek vr hız artacak ve telekom artık kanımızı ememeyecek...

Bonservis bedeli uygunsa :D neden olmasın kardeşim..ayıpsın

Şaka maka vallahi geçerdim.

3g yakında gelecek biraz daha beklıyeyım tt netle sözleşmem biiti 3g yi beklıyom duyumlarıma göre kablosuz olacakmış kasaya bir cip takılacakmış uydydan direk sinyal alacakmış bir bakıma cep telefonu gibi diyorlar

Quiknet var fakat malesef henüz yaygın değil. Sadece 5-6 şehirde hizmet verebiliyorlar şuanda. TTnet kendi tekelini bozdurmak istemiyor bu yüzden Quiknet'in yoluna taş koyuyor. Bu taşlar TTNet kablolarının geçtiği yeraltı kanallarından Quiknet'in kablolarını geçirmemek, Quiknet'in kendi yeraltı kanallarını açmasına zorlamak ya da bu işten vazgeçmelerini, zaman kaybetmelerini, yayılamamalarını sağlamak vs... Ve ayrıca Devlet bu yeraltı kanalları için Quiknet'den kira parası alıyor.

Quiknet tam anlamıyla yaygınlaştığında gerçekten çok şeyin değişeceğine inanıyorum.

Fiber kablo nerede bakır kablo nerede..

arkadaslar..onemlı olan hangı fırmadan hangı hızmet alındıgı degıl..
Smıle kullanan bırcok abone neden ttent e gectı..
yada dıgerlerı..
su onelı bı arıza oldugunda telekomun elemanları ttnet tarafından daha yetkılı..
ve daha cabuk arızaya mudale edılıyor..
Suan bı arıza olsun 2gun kullanamayın..bakım gorurum ben sızı..
ttnetın bu avantajı var..arıza ya cabuk mudahale edılıyor..
sonuc olarak..fıyatlar ucuzlasada ucuzlamasada eger ınternet kullancaksam bu kesınlıkle ttnet olur..

3g yakında gelecek biraz daha beklıyeyım tt netle sözleşmem biiti 3g yi beklıyom duyumlarıma göre kablosuz olacakmış kasaya bir cip takılacakmış uydydan direk sinyal alacakmış bir bakıma cep telefonu gibi diyorlar

evet modul alacaksın USB bellek gibi bir modül. modüle sim kart takıcaksın ve usb girişine takıp hızlı ve kablosuz ayrıca istediğin zaman cep telefonunada takabileceğin bir internet hattın olacak. istediğin zaman laptopuna takarsın nasıl istiyorsan. :)

evet modul alacaksın USB bellek gibi bir modül. modüle sim kart takıcaksın ve usb girişine takıp hızlı ve kablosuz ayrıca istediğin zaman cep telefonunada takabileceğin bir internet hattın olacak. istediğin zaman laptopuna takarsın nasıl istiyorsan. :)

fiyat nedir peki önemli olan bu?eğer ttnet ile aynı olursa direkt geçerim..

bence fiatı çok çok pahalı olur.ilk başta sadece cep telefonundan yada laptoplardan internete girmek amaçlı kotalı kullanımlar çok tuzlu bi şekilde sunulur bence.

Geri