İnternet hızındaki düşüş nedeniyle geçenlerde müsteri hizmetlerini aradım. Şunu yapın, bunu yapın sitemizden hız testi yapın gibi laf salatasından sonra oradaki görevli arıza kaydı aldığını ve bunu bağlı bulunduğum bölge telekom müdürlüğü ekiplerine ileteceklerini söyledi. Ertesi gün öğleye doğru sabit telefonum kapandı. Ben de doğal olarak hatta bir sorun olduğunu ve düzeltmeye çalıştıklarını düşündüm. Akşam saat altı gibi birden telefonum çaldı, açtım telefonda bir görevli hattımın tamir edildiğini söyledi. İnternet hızını test ettim. değişen bir şey yok. Görevlinin bana "hattınız tamir edildi" demesi biraz tuhafıma gitmişti. Yeniden müşteri hizmetlerini aradım, durumu anlattım tekrar kayıt alındı, ertesi gün benim telefon yeniden kapandı. bir iki saat sonra sinyal vermeyen kapalı telefonu tesadüfen kulağıma götürdüm; o ne benim telefon hattında iki görevli konuşuyor, araya girdim kendimi tanıttım. Ne yaptıklarını sordum. Görevlilerden birisi bana hattımın telefon tamiri ile ilgilendiklerini söyledi. Telefon mu? Ben de onlara telefonumun bozuk olmadığını benim sorunumun internet hızının düşüklüğü olduğunu yeniden anlattım. Benim telefon hattımdan konuşan görevlilerden biri bunu görevli arkadaşlara anlatacağını söyledi ve benden telefonu kapatmamı istedi. Düşünebiliyor musunuz ben farklı bir sebeple müşteri hizmetlerini arıyorum onlar telefon arıza olarak bildiriyorlar bölge telekom müdürlüğüne ve adamlar iki gündür benim zaten sağlam olan telefon hattımın tamiriyle uğraşıyorlar. Ben artık dört beş aramadan sonra işin peşini bıraktım. Yoksa durduk yerde kanser olmam işten değil. Şimdi bazen düşük bazen normal hızda ve hergün onları saygı ve sevgiyle anarak mutlu mesut yaşıyoruz. Not:Telekomun webte bize ulaşın sayfası var ya hiç denemeyin şu aralar marsta oldukları için siz onlara ulaşsanızda onlar size ulaşamıyorlar. Saygılar.