ttnet netlimitsiz tarife hız sorunu

asi00024

New member
Reaction score
0
arkadaslar bir yıl oldu ttnet net limitsiz tarife kullanalı ama bir buçuk aydı evde olmadığım için neti kullanmadım fakat gelince hızlı netin yerinde yeller esiyor net çok yavaş 8 mbsden eser yok kaç defa arıza kaydı yaptırdım. her sey normal diyorlar modem dediler modemde sorun yok antivirüs dediler sürekli kaspersky kullanıyorum kaspersky bir yıl sonra huy mu değiştirdi. test yaptırdım sonuç 0.210 mbps geliyor download hızı veriyor. bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.

Benim başıma gelen bi olayı aktarayım sana, netlimitsiz çıktığı gün geçtim o tarifeye, ancak hızım değişmemişti, arıza bildirdim, bi saat sonra damladılar eve, adam santralden sinyal istedi, benim modem 15-20 mb arası gitti geldi, sonra adam 8 mb'e sabitle dedi ve öylece kaldı, taşınana kadar müthiş hızlıydı. Oradan taşındıktan sonra nakil yaptırdım, internetim açıldı, yaklaşık iki ay hızım adete kağnı hızıydı, tekrar aradım, 5 dk. sonra aradılar, şimdi kontrol eder misiniz diye, bi anda değişti hızı, yine aynı teraneye döndü. Sonuç olarak, ttnet bu işi pek tınlamıyor, siz ararsanız yardımcı oluyor.

Benim başıma gelen bi olayı aktarayım sana, netlimitsiz çıktığı gün geçtim o tarifeye, ancak hızım değişmemişti, arıza bildirdim, bi saat sonra damladılar eve, adam santralden sinyal istedi, benim modem 15-20 mb arası gitti geldi, sonra adam 8 mb'e sabitle dedi ve öylece kaldı, taşınana kadar müthiş hızlıydı. Oradan taşındıktan sonra nakil yaptırdım, internetim açıldı, yaklaşık iki ay hızım adete kağnı hızıydı, tekrar aradım, 5 dk. sonra aradılar, şimdi kontrol eder misiniz diye, bi anda değişti hızı, yine aynı teraneye döndü. Sonuç olarak, ttnet bu işi pek tınlamıyor, siz ararsanız yardımcı oluyor.

acaba müşteri hizmetlerini mi aradın? bende de 8mb var ama 6.5 mb zor görüyorum müşteri hizmetlerini aradığımda normal ancak bu kadar olur zaten diye bir küstah cevap alıyorum kaç kere aradım değişen birşey yok sistem yetersiz falan diyorlar. arkadaş sistem yetersizse neden 8mb yazıyorsun oraya. 6 yaz fiyatını da ona göre koy. 5-6 mb internet kullanıyoruz 100tl para veriyoruz :S:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

müşteri hizmetlerini de aradım hemde kaç kere bu gidişle sabit telefon faturası net limitsiz tarifeyi geçeçek gibi papağan gibi tekrarladıkları bir sey var antivirüs, modem veya en son bahane virüs bulaşmış diyorlar bunlar hangi akla hizmet ediyorlar anlamadım gitti.

acaba müşteri hizmetlerini mi aradın? bende de 8mb var ama 6.5 mb zor görüyorum müşteri hizmetlerini aradığımda normal ancak bu kadar olur zaten diye bir küstah cevap alıyorum kaç kere aradım değişen birşey yok sistem yetersiz falan diyorlar. arkadaş sistem yetersizse neden 8mb yazıyorsun oraya. 6 yaz fiyatını da ona göre koy. 5-6 mb internet kullanıyoruz 100tl para veriyoruz :S:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Müşteri hizmetlerini aradım evet.

6.5 normal, şükret, onu bulamayanlar da var:durdurun

Altyapının yetersiz olduğunu TT kendi söylüyor, değişkenlik gösterebilir diye.

Aynı durum bende de mevcut.
8 aydır hızım hiç düşüğyordu hem normaldi hızım 1 buçuk ay öncesine kadar.
Şu an 2 mb gözüküyor hızım.512 ye hiç düşmedim.Şimdi aramaya korkuyorum.
Ararsam acaba hızımın düşmediğini anlayıp uygulamaya sokarlar mı acaba.
Her bok beklenir bu çakallardan parayı görünce ağızlarının suyu akıyor nasıl olsa

0,851 mb ile yaşam mücadelesi verirken arkadşlar 6,5 mb ları beğenmiyor vay bee ne günlere kaldık

invictus kardeşim aynen sana katılıyorum. aslında ttneti biz bu noktaya getirdik.insanlar artık şikayetçi olmuyorlar. topyekün bir birleşme olursa belki ama bu birleşme kavramı ülkemiz insanı için çok uzak bir kavram.....

Net limitsiz tarife ile ilgili veritmeyen bilgi 15GB download yaptıktan sonra hızınız 512mb düşüyor. TTnet 3 kağıdı satarken söylenmiyor tabi bu :D

bende 8mbite kadar kullanıyorum. Şu an 600 kb ile cekiyorum. Bazen 150 yi gecmiyor kafasına göre yani..

şuanda kullandığım tarifemdir ttneti en az 15 defa aradığım için bu işler yüzünden yeterli bilgim var

başımagelen trajikomik olay:
ttnet beni aradı bu tarifeden bahsetti falan saatlerce anlattı sonra susunca dedim ki (tüm sözleşmeyi daha önceden araştırıp okuduğum için biliyorum tüm açıkları) 15GB ı geçince hızım 512KB e düşecek mi dedim kadın lafı dolandırınca bidaha sonrdum hanımefendi benim hızımı düşürecekmişiniz! ardından bayan kısık bir ses ile 1 dakika efendim dedi ve araya müzik girdi (yaklaşık 1 dk. dinledim) o sırada artık ne düşündü kime sorduysa muhtemelen yan masada çalışan arkadaşıncan saçma bi akıl almış olacak ki müzik durdu ve beyendi dedi efendim dedim ve devam etti siz ev kullanıcısısı değilmisiniz dedi evet dedim (ki orda zaten görünüyo bi şirket olmadığım) ve küstahça o halde zaten 15 gb ı geçemezsiniz bu çok zor dedi daha sonra telefonu kapattığımı hatırlıyorum çünkü o cahilin seviyesine düşemeyeceğim kanaatine vardım halbuki kota bilgilerime baksa 1 MBit net ile 150 GB ı Geçtiğimi Görüm Yerin Dibine Girecek Ama Maleseft :S

Senin Durumun ise ttnet in yetersizliğiyle alakalı olsa gerek bazende kafalarına göre düşürüyolar onların bahanelerine sakın kanma bikere antivirüs ile internetin hiç bir alakası yok bunu çıkarın kafanızdan işlerine öyle geliyo sadece

sana hattının gürültü değerini ölçmeni tavsiye ederim ben yapmıştım ve değerlere göre rahatlıkla 8 Mbit kullanabilir dim ve öylede oldu hızım eğer torrent iyi ise 840 Kb/sn iniyo ;)

ve şuanda 70 Gb cicarı kotam ve hız kesilme hikayesi tamamen yalan yada bana vurmadı bilmiyorum ama kafalarına göre kesiyolar 15GB sadece göz korkutmak ;) yada yasal hak için sonradan dava açmayalım diye ;)

ben yorumları okudum ama fazla bişe anlamadım kendı tarıfeme gore banada bi akıl verın !!

ben 2 yıl boyunca telekoma sözleşme imzaladım 7 ay 24 mılyon sonra 54 ama hızlı ınternet diye gecıyor bu tarıfe ılk ay 950 k yı gordum rahatlıkla ondan sonra 800 sabıt hızla yavas yavas dusmeye basladı sımdı 120 102 lerı hatta 20 k ları zor zar goruyorum bazı upload sıtelerınde bazen 800 k sabıtle ındırıyor ama cok nadır az tercıh edılen sıtelerden bnde TELEKOMU arasam hızım yukselırmı ?

yaptığım hız testınde

upload 0.592 Mbps

6.565 mbps downloadhızm var ama bunun yanında bıle gcmıyor hızım dosya ındırırken Eskısehırde ıkamet bu arada :D alt yapı var yanı ...

ben yorumları okudum ama fazla bişe anlamadım kendı tarıfeme gore banada bi akıl verın !!

ben 2 yıl boyunca telekoma sözleşme imzaladım 7 ay 24 mılyon sonra 54 ama hızlı ınternet diye gecıyor bu tarıfe ılk ay 950 k yı gordum rahatlıkla ondan sonra 800 sabıt hızla yavas yavas dusmeye basladı sımdı 120 102 lerı hatta 20 k ları zor zar goruyorum bazı upload sıtelerınde bazen 800 k sabıtle ındırıyor ama cok nadır az tercıh edılen sıtelerden bnde TELEKOMU arasam hızım yukselırmı ?

yaptığım hız testınde

upload 0.592 Mbps

6.565 mbps downloadhızm var ama bunun yanında bıle gcmıyor hızım dosya ındırırken Eskısehırde ıkamet bu arada :D alt yapı var yanı ...

kardeşim senin olay farklı sen ttnetin değil upload sitelerinin madurusun ya premium hesap al yada torrent e geç ;) ben torrent kullanıyorum hızım 840 kb civarı ;) ama rapid yada hotfile olunca en fazla 160 verdiklerini gördüm ki genelde 120 veriyolar

yeşil gözlü iyide bir sene boyunca 8 mbps ile bazen ayda 300 gb bile indirdiğim oldu. hotfile üyelik aldım. daha önce 800 lerde indiriyordum şimdi 120 ile 160 arasında değiştirmiyor premiumum dışındaki sitelerden
300 ü buluyor. premiumumları bağlamışlar. bunu nasıl çözebiliriz.

millet 4G ile bir GB verileri 1 dk da kasıyor üstelik yolda belde yürürken yapıyor bu işi biz evde ıkana ıkına :D

yeşil Gözlü Kardeş saol :D önerin için .

birde 15 Gb aşımında hız yarı yarıya düşüyor diyorlar doğrumu bu ben 15 Gb sınırını rahat aşıyorum 1 günde katlayabılıyorum okul oldugu halde.

yeşil gözlü iyide bir sene boyunca 8 mbps ile bazen ayda 300 gb bile indirdiğim oldu. hotfile üyelik aldım. daha önce 800 lerde indiriyordum şimdi 120 ile 160 arasında değiştirmiyor premiumum dışındaki sitelerden
300 ü buluyor. premiumumları bağlamışlar. bunu nasıl çözebiliriz.

o halde sorunun hotfile ile ttnet ile değil bence torrent e geç sende benim gibi

sana bi link göndericektim kardeşim ama çok acelem var daha sonra sağlam bi torrent göndericem sana kullanıcı adımı unuttum da şim bakıcam ben kaçla indiriyorum aynı linki sana göndercem ve denicez bakalım sorun nerde ;)

millet 4G ile bir GB verileri 1 dk da kasıyor üstelik yolda belde yürürken yapıyor bu işi biz evde ıkana ıkına :D

yeşil Gözlü Kardeş saol :D önerin için .

birde 15 Gb aşımında hız yarı yarıya düşüyor diyorlar doğrumu bu ben 15 Gb sınırını rahat aşıyorum 1 günde katlayabılıyorum okul oldugu halde.

daha öncede yazdım şuan 150 GB ı geçtiğim halde bişi olmadı o sadece göz korkutma ;)

Geri