ttnet modeme tlf baglama yardım!!!

denizerkan

New member
Reaction score
0
arkadaslar modemın kurulumunu daha once yapmıstık ama sımdı tlf baglamak ıstıyoruz splıtter e kabloyla telefonu baglıyorum sınyal yok telefonda, dırek gelen kabloyu baglıyorum yıne sınyal sesı gelmıyor.. ben nerde yanlıs yapıorum? bı yardımcı olsanız...acıl bırazda..:hhmenter:

splitter15qe.gif

kardes resım ıcın eyvallahta o resmını koydugun alet splıtter ve o baglantıları yaptım ama bı turlu sınyal alamıorum modemın kurulumunda felanmı bı yerı tıklıyoruz ben orayımı kacırdım acaba? yardımcı olacak yokmu yawwww

belkı kablonun ıcınde temassızlık wardır dostum.normalde calısması gerek!!!!bende aynı sekılde net kullanıorum

modem ayarlarını yapmalısın internet adres satırına 192.168.1.1 yaz çıkan sayfada modeminin kullanıcı adını ve şifresini gir, sonra çıkan sayfadan hızlı kurulumu tıkla vpı 8, vcı 35 olsun ileri butonunu tıkla çıkan sayfada ppp0e seç ileri de çıkan sayfada ise ttnette sana verilen kullanıcı adın ile şifreni gir genellikle telefon numarası@ttnet şifrede telefon numarası oluyor 2 kere daha ileri butonunu tıkla kaydet ve kaydet yeniden başlat butonlarınıda tıkladınmı tamamdır.

kardes pekii dırek gelen kabloyu baglıyorum ama ondada calısmıo:( o gelen kablo yanı gelen hat telefon hattı deılmı nıe calısmıo?

modem ayarlarını yapmalısın internet adres satırına 192.168.1.1 yaz çıkan sayfada modeminin kullanıcı adını ve şifresini gir, sonra çıkan sayfadan hızlı kurulumu tıkla vpı 8, vcı 35 olsun ileri butonunu tıkla çıkan sayfada ppp0e seç ileri de çıkan sayfada ise ttnette sana verilen kullanıcı adın ile şifreni gir genellikle telefon numarası@ttnet şifrede telefon numarası oluyor 2 kere daha ileri butonunu tıkla kaydet ve kaydet yeniden başlat butonlarınıda tıkladınmı tamamdır.

eywallah kardes bı deneyeyım bakalım

kardes pekii dırek gelen kabloyu baglıyorum ama ondada calısmıo:( o gelen kablo yanı gelen hat telefon hattı deılmı nıe calısmıo?

ya modemın kullanıcı adı ve sıfresı nedır acaba ?

yahuu mod arkadas yada herhangı bı arkadas nıe yardım etmıosunuz?

ya modemın kullanıcı adı ve sıfresı nedır acaba ?

yahuu mod arkadas yada herhangı bı arkadas nıe yardım etmıosunuz?

genelde böyle olur ama kullanılan modeme göre değişiyor..

kullanıcı adı : admin
şifre : admin

arkadaslar modeme gırdım soledıgınız ayarlamaları yaptım ama hala telefonu bagladıgımda sinyal sesi alamıorum. cıldıracam ya yardım edın

ya arkadaslar adam ne sormus sız baska seyler anlatmıssınız...
Baglantınla ılgılı bı sorun yok...eger kullanmak ıstedıgın telefon cıhazında bı sorun yoksa sorun sınyalda..
121 arıza yı ara kayıt ver ıslem tamam ;)

2. Mesajdaki resimdekini doğru yaptıysan sorun senden kaynaklanmıyordur eğer internete girebiliyosan...

arkadaslar modeme gırdım soledıgınız ayarlamaları yaptım ama hala telefonu bagladıgımda sinyal sesi alamıorum. cıldıracam ya yardım edın

sinyal sesi derken ?

bağlantıların sorunsuz tamamsa, modemde dediğim işlemleri sorunsuz yaptıysan telefondanda çızırtılı ses gelmiyorsa senin sorunun ya kablodandır yada modemden

modemdeki ayarları yaptım sinyal sesi derken hanı telefonu kaldırırsın dıttttt diye bı gıcık ses gelirya ondan bahsediyorum.. benım anlamadıgım duvardan gelen bu hat telefon hattı deılmı? o hattı telefona dırek taksam calısması gerekmıomu? nıe o durumdada telefon calısmıo?

başka bir telefon bulup takarsan denemiş olursun aksi taktirde ya telefon bozuk yada hat kablonda kopukluk vardır, boşuna modem ayarlarını yaptın :S

başka bir telefon bulup takarsan denemiş olursun aksi taktirde ya telefon bozuk yada hat kablonda kopukluk vardır, boşuna modem ayarlarını yaptın :S

baska telefonda taktım yıne calısmıyo:(:( anlamadım gıttı yaaa hat kablosunda herhalde baska kablo alıp denıyecem artık saol kardes yardımların için

Geri