TTNET mi Şişiriyorrr? Benmi? Anlamak Güç..

Immortalqame

Atatürkçü
Reaction score
0
Merhaba HHA
Henüz Daha Ayın 7'si 6 Gün İnternet Kullandım. KOTAM: "2 GB" olmuş. Tamam 2 GB 2 günde de Dolar,20 Günde de ama Ben 3 Gündür Sadece 5 Saat İnternet Kullanıyorum ve Kotayı Aşacağım Şeyler Yapmadım. Ne Bir Oyun İndirdim Ne Bir Film İzledim...
ama Gel Görki KOTA Off...:vur:vur:vur BİRİ ADSL 'yemi Geçsem Diye Düşünüyorum...

f4pted.jpg

benimde her ay böle nedense hiçbirşey yapma 1 gb zıplatıolar şerefsizler boşuna demioz kafamız gırsın telekoma şu kablolu net gelsede kurtulsak

Merhaba HHA
Henüz Daha Ayın 7'si 6 Gün İnternet Kullandım. KOTAM: "2 GB" olmuş. Tamam 2 GB 2 günde de Dolar,20 Günde de ama Ben 3 Gündür Sadece 5 Saat İnternet Kullanıyorum ve Kotayı Aşacağım Şeyler Yapmadım. Ne Bir Oyun İndirdim Ne Bir Film İzledim...
ama Gel Görki KOTA Off...:vur:vur:vur BİRİ ADSL 'yemi Geçsem Diye Düşünüyorum...

f4pted.jpg

selam,

buraya yazana kadar modem'in wireless degil ise yada wireless ise ve wireless'de bir parola yok ise buna eminsen yani baskalarinin kullanmadigina 444 0 375 'i arayip derdini anlatsan ?

kolay gelsin.

video izleyince çok giriyo ya indirmiş gibi oluyoruz herşey giriyo kotaya zaten ahaa bak bu yazıyı okuosun ya oda girdi :D kb kb girio sonra mb oluo sonra gb sonra fatura girio bize :D:D en iyisi sınırsız ama oda çok pahalı tek kullanıcılar için heleki öğrenci iseniz, türkiyede dowload video film bize haram anlaşılan

valla bıktım ben ttnetten geçtim uydunet512 sınırsız istedigin gibi kullan valla atnı ttnet 1 mbit le ayın 512 mbit tıkır tıkır oyun indir film indir internete gir valla memnunum kesilme asla yok kesilmez kalbotv kablosundan geldigi için inteernet kesilmez

ttnet şişiriyooooooooooorrrrRRRRRRRRRRR

aynı sorun bendede varr

Senin aşmana göre oluyor eğer kotayı bir kere aştıysan ... telekom çakıyo olayı..basıyo sana kotayı

Normalde 1 Senede 29 TL den 360 TL Vermemiz Gerekiyo Kotayı Aşmadan Bazen oluyo 2 Ayda Bazen Oluyo 3 Ayda 1 Senelik Parayı Veriyoz Anasını Satim..

bence o kadar işkence çekene kadar şu anda limitsiz 1 mbps 45 lira fazladan bi 20 kağıt ver rahat et abicim istesiğin kadar film de izle istersen download. yapacak bişey yok mecburuz

ya arkadaşlar laptopumla masa üstü bilgisayarımdan nasıl kablosuz internet alabilirim bunun için ne gerekiyor ya yardımcı olabilirmisiniz acil.

Geri