TTNet 'le ilgili bir anım :)

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
HH Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar, bazen TTnet'e kota tarifesinden dolayı kızsakta TTNet'le ilgili sizlerle paylaşmak istediğim olumlu bi anım var:

Neden olduğunu bilmediğim bi sebepten dolayı internet bağlantım koptu. Modem'i resetlediğim halde bağlanamayınca 4440375'i aradım. Gerekli tuşlamaları yaptıktan sonra telesekreter tarafından geçici bi arıza olduğu söylendi. Akşama kadar tekrar deneme fırsatım olmadı, biraz da kendiliğinden düzeleceğini düşünerek o fırsatı yaratmadım. Saat 16:30 gibi pc'nin başına geçtiğimde daha bağlanmadığını gördüm ve tekrar 4440375'i arayarak yetkiliyle görüştüm. Canlı olarak Modem'i resetlememi söyledi ve sonrasında Modem'den kendilerine sinyal ulaşmadığını söyledi. Splitter'ı iptal ederek direkt bağlamamı istedi. Telefonu kapatıp, müşteri temsilcisinin istediği gibi bağladım, bağlantı yine yok. Ewdeki yedek Modem'i bağladım, yok, yok, yok..

Tekrar 4440375'i aradım ve durumu tekrar güzelce özetledim. Müşteri temsilcisi arıza kaydı tutacağını söyledi ve gerekli bilgileri verdim. Telefonu kapattım, 15 dk içinde ew telefonumdan arayıp problemin ne olduğunu sordular. Anlattım, şimdiye kadar denediğim çözüm yollarını da söyledim, gelip görmek için adres istediler ve 30 dk içinde zili çaldılar. (4440375'i ilk defa aramamla, ewin zilini çalmaları arasında geçen süre 1 saatten daha az) Arızayı tespit ettiler ve akşam olduğu için yarını beklememi söylediler. Ertesi gün de erkende problemi çözmek için tekrar ewe geldiler, uzun sürse de uğraştılar ve hallettiler.

TTNet gerçekten işini çok ciddi yapıyor ve bu olayla birlikte takdirimi kazandılar. Böyle bi anım oldu ve paylaşmak istedim. İlginize teşekkürler, iyi forumlar.

TTnet i hem döver hem severiz xD

arada kötülüklerini görsekte iyidir ttnet:D

Hiç bir problem yaşamadığım halde bir kaç aydır ttnette gerçekten gözle görülür bir düzelme hissediyorum profosyonel birilerinin eli değmiş gibi hayırlısı olsun tabi tüm ttnet kullanıcıları için.

İşini çok iyi yapıyor haaa :vur Biz o zaman başka bi ülkede yaşıyoruz vay anasını..

Gerçekten enteresan...

ben arayıp bazen adamlarla muhabbet ediyorum hal hatır soruyorum :p :D

Geri