TTNET in adaletsizliği

love_bout

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar kota lı internet kullanıyorum zaten internettte çok fazla birşeyler indiren biri değilim sadece facebook ve bir kaç site de takılıyorum normalde 4-5 gb yi geçmeyen kota son 2 aydır 2 katı kadar bi artış gösterdi ve ay devredeli daha 3 gün olmasına rağmen 1.gb den fazla dolmuş bile ne yapmalıyım bu konuyla ilgili kimle görüşebilirim müşteri hizmetlerini arıyorum cevap yok ttnet dışında tavsiye edebileceğiniz bir internet sağlayıcısı varmı ?

ilk önce ortak kullandığın kişi varise onlara da sor yada kablosuz kullanıyor isen şifrene girmeleri ihtimalini düşün .. ttnet müşetri hizmetlerini devemlı ara olmazsa internetsitelerinden şikayet bölümüne yazabilirsin .. ttnet dışında birtek süper online ve kablo net var .. süperonline yi öneririm ..

ilk önce ortak kullandığın kişi varise onlara da sor yada kablosuz kullanıyor isen şifrene girmeleri ihtimalini düşün .. ttnet müşetri hizmetlerini devemlı ara olmazsa internetsitelerinden şikayet bölümüne yazabilirsin .. ttnet dışında birtek süper online ve kablo net var .. süperonline yi öneririm ..

ortak kullandığım kimse yok ve de kablolu modem kullanıyorum süper online olayını düşünebilirim sağol =)

sözleşmem bitince ben de süper online düşünüyorum

windows update öyle gb larla ifade edilecek kadar güncelleme yapmaz. sakın kapatma. faydadan çok zararın olur. ttnet e gelince; şükür ki sitemize superonline fiberinternet hattı çekildi ve ttnet in tekelci zihniyetinden kurtardı beni. ttnet ten ben de çok çekmiştim. eğer fiber internet hizmeti semtinizde varsa superonline fiber internet, yoksa superonline adsl i şiddetle tavsiye ederim

Sayin kardeŞİm uydunet. Tarİfelere bİ bak 1 mb baĞlanti hizi senİn İŞİnİ haydİ haydİ gÖrÜr.

İlginiz için çok teşekkür ederim o zaman ilk iş bunu iptal edicem geçenlerde süperonline kazı filan yapıyodu buralarda süper online a geçiyim o zaman... Herkeze teşekkürler

Geri