TTnet 8mbit İnternet

Mc_Baris

New member
Reaction score
0
İşte Arkadaşlar 8mbit İnternet Farkı :( 1 Hafta Önce 800 kb/sn ile Download yaparken ve tıkladığım anda sitelere girerken birden böyle oldu 2 Farklı Sitede Bağlantı Hızı Testi Yaptım Biri TürkTelekom Speed Test Diğeride www.speedtest.net Türk Telekoma Kafam Girsin
Yorum Sizin

15 GB kotanı geçtiğin icin hızın otomatikman 512 kb'ye düşüyor =) o oLmasın ? :D

Karma Hacı Netlimitsiz Paket Yazıyordu :S:S

nasıl oluyorsa bu memleketde hep sömürülüyoruz ve telekom kafam girsin sana

Karma Hacı Netlimitsiz Paket Yazıyordu :S:S

Limitsiz paket diye bir seçenek yok...
Yaptığın download 15 gb. geçerse bir dahaki döneme kadar hızın 8 mbit'ten
512 kb/s düşüyor

bende geçtim ama 8mbte yükselmedi 1 kere 4 mbti gördüm bi daha görmedim lanet olsun

saçmaLık bu ya..15 gb nedir ki 8 mb için..içine ettiLer iyice bu işin.

onca para ver bombok hizmet lanet olsun........Sayısaldan para çıkarsa japonyadan kablo çekcem:D :D....adamlar 80 liraya 1 gbps hızında internet kullanıyo ya yok böle bişi:'(....

bu ne beee yuh 8mbit ten 512 kbye telekomu ...

ben de geçmiştim ve 4mbit üstüne hiç çıkmayınca internet hızı belki de hayatımın en büyük hatasını yapıp ttnet müşteri hizmetlerini aradım.abuk subuk bir sürü soruyu yanıtladım.hatta telefon bağlantısı olup olmadığını bile sordu.en sonunda adresi de söyledim ne alaka lan diyerek.meğersem evimiz santrala çok uzakmış ve bu bağlantı hızını kaldıramıyormuş.uzak dediği de 1-2 km ya var ya yok.çatıya çıksam görürüm yani o derece.bu saçmalığa gülerek telefonu suratına kapadım adamın.o zamandan beri ttnet kullanmıyorum.

Geri