TTNET İnternet İşlem Merkezi

HAKAN

YalnıZ Kurt
Reaction score
0
Kürşat'ın narasıyla indik Tanrı Dağı'ndanruhumuzu
ttnet.jpg

TTNET’in son tarife rezilliğinden sonra birazcıkda olsa sevindirici bir haber. Hemen Anlatayım. TTNET, İnternet İşlem Merkezi kurmuş. Bu internet işlem merkezi sayesinde TTNET tarifenizi online olarak değiştirebilirsiniz. Yani 6 dk boşu boşuna mozart dinlemeyeceksiniz. TRT ses sanatçıları gibi konuşan müşteri hizmetleri operatörlerini dinlemenize de gerek kalmayacak.

Ayrıca bu TTNET İnternet İşlem Merkezi sayesinde, sadece tarife değişikliği değil, ttnet hizmetlerini satın alma, bilgi güncelleme, fatura ödeme gibi işlemleride yapabiliyorsunuz.

Nasıl kullanırım diyorsanız; TTNET adresinden giriş yapıp sağ üst kısımdan ”İnternet işlem merkezi” ne girip yeni şifre oluşturma linkinden hizmet numarası, kullanıcı adı ve şifre ile şifrenizi oluşturabilir ve bu hizmetten yararlanabilirsiniz.

TTNET kullanıcılarına hayırlı olsun.

TTNET

Konuya direk ulaşabileceğimiz bir kaynak linki eklermisin arkadaşım tşk.

Arkadaşım en alta ttnet linkini eklededim linke tıklayınca yeni olarak vrilmiş bizzat kendim denedim uygulamayı ttnet işlem merkezine üyelik gerçekleştirilip hizmetten faydanılabiliyor
konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

Arkadaşım en alta ttnet linkini eklededim linke tıklayınca yeni olarak vrilmiş bizzat kendim denedim uygulamayı ttnet işlem merkezine üyelik gerçekleştirilip hizmetten faydanılabiliyor
konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

Peki tamam link olayı ok..

Konuyu ben internet bölümüne kaydırıyorum şimdi iyi forumlar.

TTnetin böyle bi gelişim yapmasına inanmak zor :D

Bende kotamı değiştirip hızlı olan 8 mbps te geçiçemde önce bir babama sormam gerek :)

Geri