Tt net ten gelen mail

MySouLNeedLove

New member
Reaction score
0
Kimden: Turk Telekom A.Ş <[email protected]>
Gönderilme Tarihi: 09 Aralık 2006 Cumartesi 00:44:28

<TURKTELEKOMINASYON GENEL MUDURLUGU ANKARA>
To: Tr
Subject: Türk Telekom
Date: Fri, 09 Dec 2006 12:00:00 +0000

*********** Kota Üyemiz ;

Bilgisayarınız üzerinden birden fazla kişi ile block out yüklenmesi sonucu adsl bağlantınızın msn adresiniz üzerinden block edildiği anlaşılmıştır.Türk Telekom tarafından yapılan araştırmalar sonucu msn adresleri kötü amaçlı kişiler tarafından kullanılmaktadır ve mevcut bağlantınız üzerinden Avrupa ülkeleri ile telefon görüşmeleri yapıldığı tespit edilmektedir.Bu suç oran artışını azaltmak için telekominasyon turk isimli bütün msn mail adresleriyle yakınen takibe alınacaktır.Msn adresinizin güvenli bir şekilde TTNET tarafından güncellenmesi ve hakkınızda yasal işlem yapılmaması için mevcut msn adresinizin şifre+güvenlik numaranızı(Mailde belirtilen) 2 gün içinde bu adrese gondermeniz rica olunur;

Aksi halde Turkıye Cumhuriyeti Anayasası Sanal Suç yönetmeliği Yeni düzenlenen Hüküm yasalarına göre 8.maddenin 562.fıkrasındaki ihlal kanun yasa tasarısındaki suçu işlemiş konumda sayılacaksınız...

MÜŞTERİ KİMLİK BİLGİLERİNİZ

Güvenlik Numarası:******** Üyelik numarası: *********

Türk Telekom Corporation, One of the generation Way, Redmond, WA 980558-6399, Turkey.

Tüm hakları saklıdır. Türk Telekom logosu ve Windows, Microsoft Corporation’ın Türkiye veya diğer ülkelerde tescilli ticari markaları veya ticari markalarıdır. Bir adsl üyesi olarak bu e-posta size kullanıcı bilgileri hizmetiyle ilgili güncelleştirmeleri ve değişiklikleri bildirmek veya özel haber ve bilgi sağlamak amacıyla gönderildi. İlkemiz yalnızca bu tür bilgileri duyurmak üzere e-posta iletileri göndermektir ve bu ilkeye sadık kalacağız.

©2006-TÜRK TELEKOM Corporation

Alıntıdır...

aaaaaaaaaaahh aaaaaaaaaaaahh hala böle hack yapacaklarını sananlar var mı acaba :p

TÜrktelekom Un İŞ Yok Tek Tek MÜŞterİlerİnİn Msn Adreslerİyle Mİ İlgİlecenek

Valla Bilmiyorum Bunu Bir Arkadaş Yolladı Bende Güldüm Öyle Cahiler Varmı Diye Bende Sizler Paylasmak İştedim ...Kötü Yaptım..

Geri