TSYD Ercan Saatçi'yi fena ezdi

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
02112009153126.jpg

Türkiye Spor Yazarları Derneği, Galatasaray'a ağız dolu küfreden Ercan Saatçi'yi gazeteci olarak görmediğini ilan etti....

TSYD'den yapılan yazılı açıklamada, konuyla ilgili olarak ''TSYD şunu yapmalı, bunu yapmalı'' türünden tepkilerin geldiği, bu nedenle de böyle bir açıklamanın yapılmasına gerek görüldüğü bildirildi.

Ercan Saatçi'nin TSYD üyesi olmadığı belirtilen açıklamada, ''Bunun için kendisine herhangi bir yaptırım uygulama imkanına sahip değiliz. TSYD daha önce Ercan Saatçi'yi spor gazetecisi olarak da görmediğini bildirmiş, buna karşın bir büyük gazetenin spor sayfasında yazma şansını bulmasının önemini vurgulayıp, bunu meslek ilkelerine uygun biçimde değerlendirme uyarı ve önerisinde bulunmuştur'' denildi. Saatçi'nin, TSYD üyesi olan bir spor yazarıyla ilgili yazısı nedeniyle yazılı olarak uyarılmasının da yönetim kurulunca kararlaştırıldığı ve yapıldığı kaydedilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Ercan Saatçi'nin elbette ki son derece üzücü ve tepkilere yol açan eylemi, bugünün olayı değildir; birkaç yıl önce olmuş, o zaman da meydana çıkmış ve gerekli tepki gösterilmiştir. ...

Devami...

Şerefsizin önde gidenlerindendir kendisi.Terbiyesiz herif...

fenerbahçelilerin buraya yazması gerek bence.. onlardan çok biz niye konuşalım ki bu seviyesiz hakkında..

şerefsiz sen kimsin ki galatasaraya küfür ediyorsun.kimsenin yanına yaptığı kar kalmaz.

Utanmadan özür diledi bide insanın yüzü kızarır yaptığı terbiyesizlikden....

pislik herif sen kimsin galatasaray gibi buyuk kulup hakkinda kufurlu yazi yazarsin serefsizin onde gideni asaglik duygulariyla yanip tutusuyorsun bizim elde ettigimiz basarilari bes yuz yil gecse elde edemezsiniz soytari

ercaan ercaaaan ercaaaaaaaaaaaaaan

sana koysunlar kocaman :durdurun

ya arkadaşlar yapmayın allah aşıkına yaa.. bu olan olay 4-5 sene önce ve bu tv de böyle yayınlanmadı bu fb tvden çalınmış bir görüntü dür.. ayrıca siz hiç mi arkadaşlarınızla konuşurken tatrışırken fener hakkında veya başka bir takım hakkında küfür etmiyosunuz.. abartmayın bunu lütfen bu kadar.. sonuçda iki arkadaşın arasında geçen bir sohbettir bu.. yakın tarihimize bi bakalım bjk yi 3-0 mı ne yendiniz o maçdan sonra neler konuşdunuz onları bi düşünün eminimki çoğunuz ne çaktık, nasıl s..tik ama vs.. gibi şeyler söylemişsinizdeir illaki, benim yanımda söyleyen kız arkadaşlarım dahai oldu bunu..

ya arkadaşlar yapmayın allah aşıkına yaa.. bu olan olay 4-5 sene önce ve bu tv de böyle yayınlanmadı bu fb tvden çalınmış bir görüntü dür.. ayrıca siz hiç mi arkadaşlarınızla konuşurken tatrışırken fener hakkında veya başka bir takım hakkında küfür etmiyosunuz.. abartmayın bunu lütfen bu kadar.. sonuçda iki arkadaşın arasında geçen bir sohbettir bu.. yakın tarihimize bi bakalım bjk yi 3-0 mı ne yendiniz o maçdan sonra neler konuşdunuz onları bi düşünün eminimki çoğunuz ne çaktık, nasıl s..tik ama vs.. gibi şeyler söylemişsinizdeir illaki, benim yanımda söyleyen kız arkadaşlarım dahai oldu bunu..

aynen katılıyorum sana herkes aslında kufur ediyor ama simdi dusene vurma vakti ne yazıkki

Ya Allah aşkına bu adamı spor yazarı koltuğuna oturtanlara ne demeli
Önce onların mantıklı olup olmadıkları sorgulanmalı

kardeşim sen bizle bide türkiyeniin herkes tarafından tanınan bir gazete yazarını bir mi tutuosun senin benim aramızda ettiğin küfürü senden benden başka kimse duymuyo ama şerefsiz köpeğin alçakça hakaretini tüm türkiye duyuyo.ki galatasaray bu ülkeyi dünyada temsil eden ilk ve tek takımdır ole 100 yılda 1 guruptan çıkıp çeyrek finale gitmeyle olmuyo bu işler.Biraz ağır başlı ol saygılı olilk önce seni insanlar izliyo ne kadar dil döksem boş.

iç güveysi Ercan saatçi...

Kayınpederinin torpili ile Hürriyete spor koordinatörü olan sözde sanatçı, öküzden bozma Ercan saatçiyi ve ona hala spor camiası içerisinde yer veren zihniyeti kınıyorum...

Arkadaş arasında argo muhabbet etmek başka, Ülkenin en büyük gazetesinde yazar sıfatıyla küfür etmek başka. Adamı haklı çıkarmaya çalışmasın kimse. Madem spor yazarı pozisyonunda görüyor kendisini, o zaman saygılı olmayı da bilecek, terbiyesizlik yapmayacak.

küfür etmeyin boşuna günaha girmeye bile deymez bu kişiliksiz ! damat kontenjanından yazar olmuş sözde müzik adamı ! nasıl müzikte bi halt yiyemediyse spordada yiyemiyor...

Geri