TsL 28.Hafta Beşiktaş 0-0 Bursaspor[Tek Başlık]

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
bjk-brs.jpg

Hakem : Deniz Çoban

Futbol Takımımız, Bursaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Basına kapalı yapılan çalışma yaklaşık 2 saat sürdü.

Antrenmana sol ayak bileğinde ödem bulunan Delgado, grip olan Yusuf Şimşek ve bel ağrısı çeken Nobre katılmadı. Kulüp Doktorumuz Devrim Urgun, tedavileri süren bu oyuncularımızın hafta sonu oynanacak Bursaspor karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışıldığını söyledi.

Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli yönetimindeki antrenman takım halinde koşu ile başladı. 5'e 2 pas çalışması sonrasında çift kale maç yapan Ekibimiz, idmanı salonda yapılan çalışmalarla tamamladı.

Takımımız, yarın (16 Nisan) saat 10.30'da basına kapalı yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek.

medya.php

medya.php

medya.php

Beşiktaş-Bursaspor maçı bilet fiyatları şöyle:

VIP ÜST B&E 250,00 TL
VIP ÜST A&F 200,00 TL
VIP ALT A&F 150,00 TL
VIP ALT B&E 175,00 TL
VIP ALT C&D 200,00 TL
NUMARALI ORTA 150,00 TL
NUMARALI KENAR 130,00 TL
KAPALI ÜST 110,00 TL
KAPALI ALT 80,00 TL
YENİ AÇIK 35,00 TL
ESKİ AÇIK 30,00 TL
RAKİP TAKIM (E.AÇIK) YOK :hhmanD

Geçen hafta pişmaniye yedik bu hafta da kestane şekeri yiycez

Lig'den Düşürdük...
Bu Sezon Allah'ın İzniyLe UEFA'dan Düşürcez.
İçten İçe ÇıLdırcakLar :hhmanD

şimdi bunlar bize yine trip atarlar uefa ya gitmemizi engellediniz diye :D

Adamlar başlarına ne gelse Beşiktaş' tan biliyolar. Bizim sayemizde şampiyon olsalar nolur? onu da ayrıca merak ediyorum.

Bir de Erdem kardeşim. bilet fiyatlarından rakip takım kısmını siler misin? :) İşleri çıkmış gelemiyeceklermiş. :)

İnönüyü Dar Edıcez ßu HoßıtLere İnşaLLah.. =))

Basına kapalı yapılan ve 1.5 saat süren idmana Siyah Beyazlılarımız toplu koşu halinde başladı. Kısa mesafeli koşularla devam edilen antrenmanda minik kalede maç yapıldı. Bir süre dar alanda pas yapan Ekibimiz son olarak yarım sahadaki çift kale maçla günü tamamladı.

İdmana bel ağrısı devam eden Nobre ve dünkü antrenman sırasında sağ ayağına darbe alan Aydın Karabulut katılmazken Delgado ve Yusuf takımla birlikte çalıştı.

Bu arada soğuk algınlığı bulunan Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli antrenmanda Takımımız’ın başındaydı.

Siyah Beyazlılarımız yarın (17 Nisan) saat 10.30’da basına kapalı yapacağı idmanla çalışmalarını sürdürecek.

Bursaspor taraftarı gelip bizim tribünde bayrak açıcakmış 16. dakika.
Gelin, bekliyoruz erkek semtinde. kendiniz kaşındınız.

Futbol Takımımız, Bursaspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Basına kapalı gerçekleştirilen idman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenmana tedavisine devam edilen Nobre katılmadı.

Isınma ile başlayan idman kısa mesafeli koşularla devam etti. Daha sonra orta alanda tek pas çalışması yapan Takımımız, ayak tenisi oynadı ve yarım sahada taktik ağırlıklı çift kale maçla idmanı tamamladı.

Delgado, Yusuf Şimşek ve Tello çift kale maçta yer almadı.

Doktorumuz Devrim Urgun, bu oyuncularımızın hafif ağrılarının bulunduğunu belirterek, çift kalede riske edilmediklerini ve maça yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Takımımız, yarın (18 Nisan) basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girecek.

medya.php

medya.php

medya.php

nasıl açacaklarmış o bayrağı ki ? orası adana aile tribünü değil inönü , vakit ramazan da değil semtte meyhaneler de kapalı değil.. merak ettim ben de valla nasıl açacaklarmış?

Futbol Takımımız, bu akşam yaptığı idmanla Bursaspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girdi.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki çalışmaya Nobre dışındaki tüm oyuncularımız katıldı.

Isınma hareketlerinin ardından bir süre 5'e 2 pas çalışması yapan Ekibimiz, antrenmanı taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamladı.

İdmanın ardından kampa giren Takımımız, maç saatini beklemeye başladı.

fener yenildi bursa avrupa macerasına bi adım daha yaklaştı maça kesinlikle asılcaklar zor maç olcak
ama karşisinda beşiktaş var ne olur hiç belli olmaz artık ligin rengi belli degil kimin yarın ne olcağı hiç belli değil

Yenmekten Başka Şansımız Kalmadı...

Çok ßuyuk Fırsat AyakLarımızın aLtında..Taßiki ßursada AyakLarımızın aLtında..ßize Ezip Geçmekten ßaşka Hiç ßişey Dusmez...SALDIR ßEŞİKTAŞIMMMMM...!!

bu hakemler olduğu sürece olmaz!!!!sanki ikinci yarı bursa 10 kişi oynadı,bu gece sahada olan tüm topculara helal olsun...dakka 60 bursa kalecisi zaman geçiriyo......ondan sonra anadolu takımı değiliz...önde gidenisiniz öndeeee....ama alayına inat alayına isyan o kupayı alıcaz söke söke alıcaz...son sözüm hakeme,maç başına federsayondan aldıgın ücrette devlete verdiğim vergiden 1 kurus varsa HARAM ZIIKIM OLSUN..HELAL ETMİYORUM HAKKIMI....

Yine oyunlar dönmeye başladı.Hakem sahaya Beşiktaş'ı galip getirmemek için çıkmıştı.

Maalesef olmadi BJK 0-0 Bursa :( , yenseydik ne guzel simdi lider olurduk ve sampiyonluk daha'da yakin olurdu...

ßu Hakeme Sadece aLLah ßeLanı Tez Zamanda Verir İnsaLLah Demekten ßaşka ßişey Demıcem..AsLında Diyecem Ama ModLar Ve SmodLar Pusuya Yatmıs ßu Adam ßişey SoLesede BanLasak Diye Fırsat BekLiyorLar Ne Yazık kı..!!!

ßursadakı O Çekik GözLü Japon Askerı Her Dakıka Kendını Yere Attı Numaradan Sarı Kart Yok..!!
Ceza Sahası Icınde AdamLar eLLe Topu Durdurdu PenaLtı Ve Sarı Yok..!!
ßoßo'yu 2 Kısı Sıkıstırıp Yere IndırdıLer PenaLtıyı Verıceqıne Devam Dedı...!!

Yıne ßaşLadıLar Pis OyunLarına Yıne........

Ama Dedık Ya ßu Sefer Pes Etmek Yok..İnadına Şampiyon oLucaz... :mad:

ulan sıyırcam 1 gol atamadılar şu bursaspora ligin başından beri bekliyorum şu bursayı yenmeyi gene olmadı bursada oturuyorum nasıl istedim yenilsin şu bursa spor

Geri