TSL 08-09 Fikstür, GoL KraLLığı, Puan Durumu [GünceLLenecek]

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Altın Üye
Reaction score
0
TSL 08-09 Fikstür, GoL KraLLığı, Puan Durumu [GünceLLenecek]

tsl.png

2008/2009 Turkcell Süper Lig Panorama

TSL-logobeyaz.jpg

22.Hafta

10. hafta günceLLendi...

GüzeL UyguLama HeLL Ama Şu Fikstürde SonuçLarı Da EkLesen Fena oLmazdı =)

tmm usta ekLerim...

12. Hafta günceLLendi...

Süper Lig'de görünüm !

234591.jpg
Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor, haftayı yine beraberlikle kapadı, ancak liderlik koltuğundan vazgeçmedi.
30 Kasım 2008 Pazar 22:12
Beşiktaş ile arasındaki puan farkını bu hafta 3'e çıkaran Trabzon ekibi, bu hafta deplasmanda Kayserispor'un konuğu oldu. Karşılaşmadan 1-1 eşitlikle ayrılan Trabzonspor, 2 haftadır galibiyet elde edememesine rağmen birinciliği kimseye kaptırmadı.

Beşiktaş ise bu hafta derbi maçta Fenerbahçe'ye 2-1 yenildi. Siyah-beyazlı ekip, geçen hafta aldığı Eskişehirspor galibiyetinin de etkisiyle bu puan kaybından fazla etkilenmedi ve averajla 2. sıradaki yerini korudu.

Geçen haftadan golsüz beraberlikle çıkan Galatasaray ve Fenerbahçe ise bu haftayı galibiyetle kapatarak birer basamak yükseldiler. Fenerbahçe, derbi maçta karşılaştığı Beşiktaş'tan aldığı 3 puan ve averajla 1 basamak atlayarak 5. sıraya yerleşti.

Haftanın son maçında Hacettepe'yi konuk eden Galatasaray ise Baros'un attığı 3 golle karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı ve 5. sıradan 4. sıraya terfi etti.

Geçen hafta 3. sırada yer alan Ankaraspor, bu hafta Ankara derbisinde Ankaragücü'ne 1-0 yenilerek, ilk 3'teki yerine veda etti. Haftayı puan alamadan kapatan Ankaraspor, takipçisi Sivasspor'un Gaziantepspor'u 3-0 yenerek elde ettiği 3 puanın da etkisiyle 6. sıraya kadar geriledi. Sivasspor ise Galatasaray'ın hemen üstünde 3. sıraya yerleşti.

Ligde 23 golün atıldığı bu haftada, 5 maçı ev sahibi, 1 maçı da konuk ekip kazanırken, 3 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Ayrıca, Eskişehirspor'un Denizlispor'u 4-3 yendiği maç haftanın en gollü karşılaşması oldu.

13. haftada, gol krallığı yarışında Sivassporlu Mehmet Yıldız 10 golle, bu hafta da ilk sırada yer aldı. Galatasaraylı Baros, haftanın son maçında Hacettepe filelerini tam 3 kez havalandırarak, toplamda 8 gole ulaştı ve gol krallığı yarışında 2. sıraya yerleşti. Ayrıca Beşiktaşlı Nobre ile Ankarasporlu Mehmet Çakır 7'şer golle 3., Galatasaraylı Lincoln, Bursasporlu Sercan Yıldırım, Antalyasporlu Djiehoua ve Eskişehirsporlu Youla da 6'şar golle 4. sırayı paylaştılar.

Ligde 13. hafta yapılan maçlarda alınan sonuçlar şöyle;

Kayserispor-Trabzonspor................................(1 - 1)

Ankaraspor-Ankaragücü..................................(0 - 1)

Eskişehirspor-Denizlispor..............................(4 - 3)

Sivasspor-Gaziantepspor................................(3 - 0)

Fenerbahçe-Beşiktaş....................................(2 - 1)

Bursaspor-Antalyaspor..................................(1 - 1)

Kocaelispor-Konyaspor..................................(3 - 0)

Gençlerbirliği-Büyükşehir Belediyespor.................(0 - 0)

Galatasaray-Hacettepe..................................(3 - 1)

Gelecek haftanın programı;

Denizlispor-Fenerbahçe

Hacettepe Spor-Gençlerbirliği

Gaziantepspor-Kayserispor

Antalyaspor-Eskişehirspor

Beşiktaş-Ankaraspor

Büyükşehir Belediyespor-Sivasspor

Konyaspor-Bursaspor

Trabzonspor-Kocaelispor

Ankaragücü-Galatasaray

kaynak

emeği geçen arkadaşlar bilgi için teşekkürler.

15. Hafta GÜNCELLENDİ...

MiLLet 1 Hafta Konusunu GunceLLemeyınce Kapatmasını BıLıyorsun..19.Haftaya Girdik 2 3 Haftadır Her Hanqı Bı GunceLLeme Yok..Bana OnLine DeqıLdımde Deme Forum OyunLarından Çıkmıyorsun..Ara Sıra GeLde GunceLLe Şu KonuLarını..Bii Zahmet :goz: AnLaşıLan GunceLLiyorum Diyipte GunceLLememek aLışkanLık oLmus Sende..

18. Hafta günceLLendi

MozoLe Miяach;4032986' Alıntı:
MiLLet 1 Hafta Konusunu GunceLLemeyınce Kapatmasını BıLıyorsun..19.Haftaya Girdik 2 3 Haftadır Her Hanqı Bı GunceLLeme Yok..Bana OnLine DeqıLdımde Deme Forum OyunLarından Çıkmıyorsun..Ara Sıra GeLde GunceLLe Şu KonuLarını..Bii Zahmet :goz: AnLaşıLan GunceLLiyorum Diyipte GunceLLememek aLışkanLık oLmus Sende..

:clap :clap :clap :clap
Yazdıgın yazı gercekten cok etkiLeyiciydi. . .

1)Unutmusum bu konuyu kimsede hatırLatma yapmadıgı için günceLLememiştim. . .
2)O kapatıLan konuLarLa iLgiLi adam en son 3 ay önce günceLLemiş ve konusuna baya post atıLmıs adam günceLLeme yabmamıs.Ve ben direk kapatmadım uyardım ve 1 hafta zaman verdim. . .
4)Sadece bana Laf atmak için post atmaya caLısma gercekten komik oLuyor :goz:

Hadi iyi forumLar . . .

18. Hafta günceLLendi

:clap :clap :clap :clap
Yazdıgın yazı gercekten cok etkiLeyiciydi. . .

1)Unutmusum bu konuyu kimsede hatırLatma yapmadıgı için günceLLememiştim. . .
2)O kapatıLan konuLarLa iLgiLi adam en son 3 ay önce günceLLemiş ve konusuna baya post atıLmıs adam günceLLeme yabmamıs.Ve ben direk kapatmadım uyardım ve 1 hafta zaman verdim. . .
4)Sadece bana Laf atmak için post atmaya caLısma gercekten komik oLuyor :goz:

Hadi iyi forumLar . . .

Senın Bu Mesajını Gorunce AkLıma Birden MevLananın Bi Sözü GeLdi..Ben Lafa Bakarım Laf'mı Diye..Bide O Sozu SoyLeyen Adama Bakarım ADAM'Mı Diye..Bende ŞöLe Bi Baktım Ve 1.2.3.4. Diye ŞıkLara Girmeden Cevap Vermemeyı Tercih Ettım.. =) Hadı Sana Iyı UnutmaLar..Dikkat Et Kendını Unutma Bi Yerde :goz:

MozoLe Miяach;4033131' Alıntı:
Senın Bu Mesajını Gorunce AkLıma Birden MevLananın Bi Sözü GeLdi..Ben Lafa Bakarım Laf'mı Diye..Bide O Sozu SoyLeyen Adama Bakarım ADAM'Mı Diye..Bende ŞöLe Bi Baktım Ve 1.2.3.4. Diye ŞıkLara Girmeden Cevap Vermemeyı Tercih Ettım.. =) Hadı Sana Iyı UnutmaLar..Dikkat Et Kendını Unutma Bi Yerde :goz:

ÖneriLerin için saol :durdurun :durdurun

GünceLLendi. . .

Geri