TSK'ya DİNCİ Darbe Geliyor

vay be adam tam islam düşmanı burada asıl kast ettiği islami değerlerin ülkede yaşanmasından rahatsızlık duymasıdır bizim TSK mız peygamber ocağıdır kim ne derse desin kıyamete kadarda öyle kalacaktır.. Benim anlayışıma göre dinci demek dinini (hangi dinden olursa'olsun '' Allah katında tek din İslamdır''') en güzel biçimde yaşayandır. Allah aşkına bu AKp nin neresi dinci zinayı suç olmaktan çıkardı domuzu kasaplık et sınıfına aldı bunlar olsa olsa dini kullanan dinsiz olur dinci aslaaaa.....

vay be adam tam islam düşmanı burada asıl kast ettiği islami değerlerin ülkede yaşanmasından rahatsızlık duymasıdır bizim TSK mız peygamber ocağıdır kim ne derse desin kıyamete kadarda öyle kalacaktır.. Benim anlayışıma göre dinci demek dinini (hangi dinden olursa'olsun '' Allah katında tek din İslamdır''') en güzel biçimde yaşayandır. Allah aşkına bu AKp nin neresi dinci zinayı suç olmaktan çıkardı domuzu kasaplık et sınıfına aldı bunlar olsa olsa dini kullanan dinsiz olur dinci aslaaaa.....

Eline sağlık dostum.

Mesele AKP CHP vb parti purti meselesi değildir.

Mesele ordumuzun peygamber ocağı olduğu ve bu minvalde hareket etmesi gerektiği meselesidir.Biz ordumuzu değil,ordumuzun içindeki Selanikli yahudi ermeni rum güruhun oluşturduğu polit kurmay kadroyu istemiyoruz.Yoksa ordu biziz,biz askerlik yaptık,bizim dedelerimiz cephelerde şehid oldu.

Selaniklilerin dedesi nerede savaştı?

Netekim Kenan,veledi yahud ÇB,safkan Karaim Türk(!) Çukuranıt ve niceleri

Benim ordum bunlar değil.

Benim ordum ilayı kelimetullah uğrunda cihad eden,Müslüman Türk milletinin ananesine geleneğine aykırı iş yapmayan MUHAMMED İN(s.a.v) ZAFER KAZANMIŞ ASKERLERİDİR.

dinci deniliyor okumuyormusun

dindar-dinsiz demiyor

dinci=dini kendi çıkarlarına alet eden

dini kendi çıkarlarına alet eden senin savunduğun yazarlardır adamlar müslümanlara hakaret edip sonra bende müslümanım babam hacıydı, dedem müftüydü, babaannemde çarşaflıydı diyorlar bunlardan ala dini çıkarlaerına alet aden mi olur

tekrar soruyorum

SİZ kimsiniz?

siz bir hiçsiniz

Bende tekrar cevap veriyorum.analaşılan verdiğim cevaplar hoşuna gitmedi.benden yeni cevap istiyorsun.tamam onuda veririz ama sen öce aşağıda ki cevabıma cevap ver bakim

Ergenekoncu olduğunuz doğru zaten bir orası doğru

Cumhuriyetci değil tek parti diktatörlüğünü savunan sınız

Ulusalclığınız "Ülkenin karışmasından medet umacak kadar ve hatta bu uğurda danıştay cinayetini bile işletcek kadar" sahte ve bir okadar da kan lı

yukarda saydıklarımı düşünürsek bunları yapanların türklükle alakası nedir sen kakar ver

Asker Ocağı Peygamber Ocağı değilmi

Beyler bu nasıl bir zihneyet yav Askerlik peygamber ocağı değilmi nasıl olurda TSK dinci darbe diyebiliyorsunuz onlar müslüman değilmi sanki dinsizmiş gibi millte epoze etmeye çalıyorsunuz yani şimdi benim askerin çatışmada ölünce şehit olmuyormu yani sizin yazınızda bu anlamı çıkarıyorum ben TSK'ya dinci darbe değinci yav bırakkın bu laklakıları onlarda bu vatanın evlatları cumhurriyet gazetisi yazarı kendini bilmez oktay bey ALLAH bilir bu vatana askerlik bile yapmamıştır ergenekoncu bölücü vatan haini başka birşey diyemiyorum beyler televziyonları seyrettiniz bütün gerçekler meydanda kim vatan sever kim vatan haini bu vatan uğruna komploya şehit giden kardeşlerimiz kalksalar vallahi önce bu insanları vururlardı bu körpe ana kuzularının ne günahı vardı neyse beyler görünen köy kılavuz istemez herşey meydanda sizler benden daha iyibiliyorsunuz hepiniz Allaha emanet olun

tekrar soruyorum

SİZ kimsiniz?

siz bir hiçsiniz

Polis misin kimlik sorup duruyon ..Sen köşede sıkışmış ufak bi ergenekon artığısın bu cevap seninde benimde kim olduğumuz hangi safta yer aldığımızı açıklıyor:goz:

bu dincilerde ne kadar çokmuş böyle yav.o kadar ordudan atıldılar hala temizleyemediler.bi de merak ettiğim bir fabrikaya veya herhangi bir işe birini alırken okadar araştırma yapılıyor da ordumuza alınan subay asubay öğrenciler araştırılmıyormu.yoksa bunlaarın beyni askeriyedemi yıkanıyor.namaz kılamıyorlar,oruç tutamıyorlar,içki içiyorlar,sürekli gözetim altındalar,aileleri bile denetim altındayken nasıl dinci olabiliyorlar.laf olsun torba dolsun.can çekişiyorlaaaaar.

bu dincilerde ne kadar çokmuş böyle yav.o kadar ordudan atıldılar hala temizleyemediler.bi de merak ettiğim bir fabrikaya veya herhangi bir işe birini alırken okadar araştırma yapılıyor da ordumuza alınan subay asubay öğrenciler araştırılmıyormu.yoksa bunlaarın beyni askeriyedemi yıkanıyor.namaz kılamıyorlar,oruç tutamıyorlar,içki içiyorlar,sürekli gözetim altındalar,aileleri bile denetim altındayken nasıl dinci olabiliyorlar.laf olsun torba dolsun.can çekişiyorlaaaaar.

Bu arkadaş burdaki TSK dinsiz mi ki?sorularına büyük ölçüde cevap vermiş sanırım..

ya beyler biri ortaya bi palavra sıkmış sizde birbirinize girmişsiniz ayrıca konuyla dinci minci gibi kelimeler taraflı kelimedir çok gördük yüce TÜRK bayragının arkasına saklanıp ulu önder ATATÜRKün kabrine gidib şikayet edenler bellidir işte asıl tehlike onlar ve onlar gibi düşünenlerdir çünkü o şerefsizler vatan menfaatleri doğrultusunda değil kendi şahsi menfaatlerini göz önünde bulunduran vatan hainleridir

Geri