SEGMEN
İstiklal Mahkemesi Hakimi
- Reaction score
- 0
biz ergenekoncu isek
biz cumhuriyetçi isek
biz ulusalcı isek
biz Türk isek
siz kisiniz
tekrar soruyorum
SİZ kimsiniz?
siz bir hiçsiniz
biz ergenekoncu isek
biz cumhuriyetçi isek
biz ulusalcı isek
biz Türk isek
siz kisiniz
vay be adam tam islam düşmanı burada asıl kast ettiği islami değerlerin ülkede yaşanmasından rahatsızlık duymasıdır bizim TSK mız peygamber ocağıdır kim ne derse desin kıyamete kadarda öyle kalacaktır.. Benim anlayışıma göre dinci demek dinini (hangi dinden olursa'olsun '' Allah katında tek din İslamdır''') en güzel biçimde yaşayandır. Allah aşkına bu AKp nin neresi dinci zinayı suç olmaktan çıkardı domuzu kasaplık et sınıfına aldı bunlar olsa olsa dini kullanan dinsiz olur dinci aslaaaa.....
dinci deniliyor okumuyormusun
dindar-dinsiz demiyor
dinci=dini kendi çıkarlarına alet eden
tekrar soruyorum
SİZ kimsiniz?
siz bir hiçsiniz
Ergenekoncu olduğunuz doğru zaten bir orası doğru
Cumhuriyetci değil tek parti diktatörlüğünü savunan sınız
Ulusalclığınız "Ülkenin karışmasından medet umacak kadar ve hatta bu uğurda danıştay cinayetini bile işletcek kadar" sahte ve bir okadar da kan lı
yukarda saydıklarımı düşünürsek bunları yapanların türklükle alakası nedir sen kakar ver
tekrar soruyorum
SİZ kimsiniz?
siz bir hiçsiniz
bu dincilerde ne kadar çokmuş böyle yav.o kadar ordudan atıldılar hala temizleyemediler.bi de merak ettiğim bir fabrikaya veya herhangi bir işe birini alırken okadar araştırma yapılıyor da ordumuza alınan subay asubay öğrenciler araştırılmıyormu.yoksa bunlaarın beyni askeriyedemi yıkanıyor.namaz kılamıyorlar,oruç tutamıyorlar,içki içiyorlar,sürekli gözetim altındalar,aileleri bile denetim altındayken nasıl dinci olabiliyorlar.laf olsun torba dolsun.can çekişiyorlaaaaar.