tsk ya yönelik sistematik kampanyaya dur diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Birader bende TSK yı seviyorum mu dedim mesajlarıma gözat TSK bizim gözbebeğimizdir demiyormuyum.Atatürk zamanında olmadımı Tarih kitabını aç bak.Ama bunu Orduya mal etmek son derece kötü.Son kez diyorum ki TSK nın içine sızmış olanları temizlesinler Allah'ın izniyle.Ama Şimdi ergenekon sanıkları 2000 yıldan yargılanan asker var ve bu 190. mahkeme bunu bütün TSK ya yamamak iğrenç birşey.Biz bu değiliz.Çanakkaleyi unutmadık unutmayız.Ama her kurumda başkalarına hizmet eden olur.Ben bunu diyorum siz ne diyorsunuz.Allah aşkına yalansa yalan deyin siz benden daha iyi biliyorsunuz...

Hımm yanlış anlaşılma bu cümleden çıkmış.

"Birader bende TSK yı seviyorum mu dedim mesajlarıma gözat TSK bizim gözbebeğimizdir demiyormuyum"

Sen şimdi burada seviyorum mu yazmak istedin de yanlış yazarak "seviyorum mu dedim" yazdın ?

Çünkü devamında "TSK bizim gözbebeğimizdir demiyormuyum" diyorsun bir
birini tutmayan anlam karmaşına neden olan yazdığın bu iki cümle ?

Bu ifadelerine düzgün yazarak bir açıklık getir konu kapansın.

Hımm yanlış anlaşılma bu cümleden çıkmış.

"Birader bende TSK yı seviyorum mu dedim mesajlarıma gözat TSK bizim gözbebeğimizdir demiyormuyum"

Sen şimdi burada sevmiyorum mu yazmak istedin de yanlış yazarak "seviyorum mu dedim" yazdın ?

Çünkü devamında "TSK bizim gözbebeğimizdir demiyormuyum" diyorsun bir birini tutmayan anlam karmaşına neden olan yazdığın bu iki cümle ?

Bu ifadelerine düzgün yazarak bir açıklık getir konu kapansın.

Heeeeeeeeeeeee öyle desene kardeş.Bende ne diyorum bir saattir.Yahu insan demezmi bak kardeşim aceldenyanlış yazmışsın.Ya beni tanıyan tanır zaten abi ben dermiyim öyle şey.
Tamam düzeltilecek inşaallah...

Konuyu ben açtım(burada değil şikayet öneri bölümünde, zerkli buraya taşıdı)kafamda da bitirilip konunun kapanması vardı ama mesajınızı görünce kendimi tutamadım...

Size katılmıyorum: ben de hükümetin icraatlarını tasvip etmiyorum ama söz gelimi''hükümetteki şerefsizler'' ibaresini kullansam; sanıyorum 1,5 saat içinde ıp nomdan bulunup şu an savcının karşısında ifade veriyor olurdum...zaten bu ibareyi kullansam kendime de saygımı yitirirdim...asla da kullanmam...

ben bu yapılanlara müdahele edilmezse çifte standartın olacağını düşünerek önerimi bildirdim hepsi bu...sağolsun modlar da ilgili davrandılar...

Senin Şikayetine YöneticiLer İLgisiz KaLdıysa, BöyLe Bir BaşLık Açmana veya AçıLmış BöyLe Bir BaşLıkta Mesaj Yazmana Kimse Bişey Diyemez. Ama GörüLüyorki Gereken YapıLmış ve Hata veya Hakaret TeLafi EdiLmiştir. O Yüzden BöyLe Bir BaşLık Açmak Gereksiz ve FarkLı Gayededir.

Hackhelle TSK Karşıtı KişiLerin Rahataça At Koşturduğu İntibası Veren Bu Tür Bir Topic Forum İçin ZararLıdır. BU Zarar Riskini Görememek GafLettir. Lütfen BU GafLete Düşmeyin.

mesajlar veya konular ile ilgili şikayetlerinizi bölüm yöneticilerine bildiriniz, yönetici arkadaşlarım gerekeni yapacaklardır..
sonuç alamadığınız takdirde süper moderatör'lere de özel mesaj yoluyla ulaşıp sorununuzu aktarabilirsiniz, yine sonuç alamazsanız bu bölüme konu açınız..
okuduğum kadarıyla henüz ilk yapılması gerekeni yapmamışsınız, bu yüzden konuyu kapatıyorum, bölüm yöneticisi arkadaşlarımız ile irtibata geçin onlar size yardımcı olmaya çalışacaklardır..
iyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri