tsk ya yönelik sistematik kampanyaya dur diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zerkli

New member
Reaction score
0
faşizm uygulayandan uygulanana bulaşan bir hastalı
Sayın modlarım ve sevgili vatanını milletini sevenler...burada ''TSK'nın içindeki şerefsizler''ibaresi çok fazla tekrarlanıyor ve cevap vermek zorunda kalıyoruz ve biz de buna alet ediliyoruz...Gerçi hoş TSK'yı savunmak ne bizim ne de hiç kimsenin haddine değildir ancak; karalamak da kimsenin haddine değildir...Sırf bazı şeyler hoşa gitmiyor diye(üstelik hiçbir yargı kararı da yokken...)bu ibareler ne kadar etik ve insani değerlere uygundur ki...şimdi birisi çıkıp(sözüm meclisten dışarı!!) ''hackhell deki şerefsizler ''dese ne kadar uygun düşer?bu ifadeyle hackhell haksız yere karalanmış olmaz mı?nasıl ki başta bizler bu son ibareye müsaade etmez isek; yüzyıllar boyu ülkemizi koruyan Türk Silahlı Kuvvetlerimize de böyle hakaretlerde bulunmamamız gerektiğini düşünüyorum...Daha önce de yazmıştım; bireysel olarak emin olduğunuz; ismi cismiyle tanıdığınız bir şerefsiz asker varsa kendinize güveniyorsanız ismini de vererkatın tutun hakkında...mahkemede yüzleşirsiniz,ama yoksa''TSK'NIN İÇİNDEKİ ŞEREFSİZLER...''demek benim onuruma dokunuyor...ve kınıyorum...bu konuda önlem alınmasını ve bunu yapanların da ikaz edilmesini rica ediyorum

ayrıca askerliği yapmış ve yemin etmiş her türkiye cumhuriyeti vatandaşının bu ordunun bir üyesi olduğunu da unutmayalım. biz askerde yemin ederken 2 gün sonra orduya sövelim sayalım diye yemin etmedik. yeminimizin arkasındayız ve ölene kadar bağlıyız.

bir sepetteki çürük elmaları en fazla istemeyenler o sepetteki sağlam elmalardır.

sağlam bir elma olarak orduya karşı yürütülen sistmatik karalama kampanyasının bir parçası olmamak için elimizden gelenin yapılmasını istiyorum.
....................................................

Vay zerkli kardeş ilk defa ama inşaAllah son olmaz diyorum ve size katılıyorum...
TSK yı kirletmek isteyenlerin ebedi karşısındayız...

Vay zerkli kardeş ilk defa ama inşaAllah son olmaz diyorum ve size katılıyorum...

Bu forumda orduyu kirleten kişi en başta sensin'ki Atatürk'ün şerefli ordusunu bile kirletmişsin bakıyorum

Bak ben diyorum ki temizlenecek TSK nın içndekiler def olacak işte sevin kardeş bunun neresi kötü sen TSK yı sevmiyormusun.Bak uzun sürmeyecek ne güzel söylüyorum işte.
Yüzyıllardır olan bu gidişat duracak.Atatürk zamanında çok net gördğk askeri ama Atatürkte yğit gibi davrandı ve gereğini yaptı hainler için.Sanki öyle bir tsk dan bahsediyorsun ki başka evrende başka dünyada ve başka ülkede...

bunu o konudada cevap olarak yazdım gene yazıyorum

hangi hainlerdeden söz ettiğini anlamadım Atatürk'ün ordusu bu ülkeyi rus fransız yunan ve ingiliz köpeklerinden kurtardı , Ha hainler vardı tabi izmir suikastında,, yani saltanatı geri getirmeye çalışan bazı gericiler ve terfi alamadığını düşünen bazı vekiller ve Atatürk'ün hainler hakkındaki davranışı konusunda çok haklısın.. o olaydan sonra yanlış hatırlamıyorsam 7 kişi halklın gözü önünde asıldı.... Asil Türk ordusu hala değişmedi
bazı bölücüler, ara bozucu köpekler gazeteler bu işi yapıyorlar.

zerkli ben daha önce de yazdım tekrar ediyorum...bu kadar cepheyle savaşamaz TSK...arkalarında Koskoca amerika var...amerikanın koskocalığından değil ama; şartların eşit olmamasından; yapılan kirli propagandanın kalleşçe olmasından dolayı yapılacak tek şey var:İSTİFA ETMELİLER...HEM DE TOPLUCA...bence başka yol yok...hem de o kadar kalleşçe ki bu savaş; konuşsalar darbeci, konuşmasalar''bak gördün mü genelkurmay da kabullendi...'' tarzı yaklaşımlar...çare ; toplu istifa...o zaman görelim israil'e mi kafa tutuluyor...Nato için asker mi gönderiliyor...ne yaparlarsa yapsınlar...

Bu konuyu şikayet öneri bölümünde ben açtım ve son mesajlarındaki hakaretlerinden dolayı açtım...bu ne nokta noktadır ya...kınadığım şahıs bizzat sendin...Allah diyeceksin...Peygamber diyeceksin....ve önceki mesajlarının üzerine şu yukarıda yazdığın mesajı yazacaksın...İNANAMIYORUM....

Bu forumda orduyu kirleten kişi en başta sensin'ki Atatürk'ün şerefli ordusunu bile kirletmişsin bakıyorum

bunu o konudada cevap olarak yazdım gene yazıyorum

hangi hainlerdeden söz ettiğini anlamadım Atatürk'ün ordusu bu ülkeyi rus fransız yunan ve ingiliz köpeklerinden kurtardı , Ha hainler vardı tabi izmir suikastında,, yani saltanatı geri getirmeye çalışan bazı gericiler ve terfi alamadığını düşünen bazı vekiller ve Atatürk'ün hainler hakkındaki davranışı konusunda çok haklısın.. o olaydan sonra yanlış hatırlamıyorsam 7 kişi halklın gözü önünde asıldı.... Asil Türk ordusu hala değişmedi
bazı bölücüler, ara bozucu köpekler gazeteler bu işi yapıyorlar.

Birader bende TSK yı sevmiyorum mu dedim mesajlarıma gözat TSK bizim gözbebeğimizdir demiyormuyum.Atatürk zamanında olmadımı Tarih kitabını aç bak.Ama bunu Orduya mal etmek son derece kötü.Son kez diyorum ki TSK nın içine sızmış olanları temizlesinler Allah'ın izniyle.Ama Şimdi ergenekon sanıkları 2000 yıldan yargılanan asker var ve bu 190. mahkeme bunu bütün TSK ya yamamak iğrenç birşey.Biz bu değiliz.Çanakkaleyi unutmadık unutmayız.Ama her kurumda başkalarına hizmet eden olur.Ben bunu diyorum siz ne diyorsunuz.Allah aşkına yalansa yalan deyin siz benden daha iyi biliyorsunuz...

Acele işe şeytan karıştı forumdan özür diliyorum...

Birader bende TSK yı seviyorum mu dedim mesajlarıma gözat TSK bizim gözbebeğimizdir demiyormuyum.Atatürk zamanında olmadımı Tarih kitabını aç bak.Ama bunu Orduya mal etmek son derece kötü.Son kez diyorum ki TSK nın içine sızmış olanları temizlesinler Allah'ın izniyle.Ama Şimdi ergenekon sanıkları 2000 yıldan yargılanan asker var ve bu 190. mahkeme bunu bütün TSK ya yamamak iğrenç birşey.Biz bu değiliz.Çanakkaleyi unutmadık unutmayız.Ama her kurumda başkalarına hizmet eden olur.Ben bunu diyorum siz ne diyorsunuz.Allah aşkına yalansa yalan deyin siz benden daha iyi biliyorsunuz...
TSk 'nın içine sızmış olanlar lafını neye göre kullanıyorsun ve konuyu sabote ediyorsun sen ya...Elinde bu konuda hangi mahkeme kararı var?Vahiy yoluyla mı geldi sana karar?
Aç biraz oku...idamla yargılanıp, idamla yargılanıp demek bile yanlış, savcı tarafından hakkında idam cezasıyla iddianame hazırlanmış ama beraat etmiş o kdar çok insan var ki....
ARKADAŞLAR KONU MUHTEMELEN ZORUNA GİTTİ SABOTE ETMEK İSTİYOR...İLK MESAJIMDA YAZDIĞIM GİBİ BİZİ DE ALET ETMEK İSTİYOR...KAALE ALMAMAKTA FAYDA VAR...

TSk 'nın içine sızmış olanlar lafını neye göre kullanıyorsun ve konuyu sabote ediyorsun sen ya...Elinde bu konuda hangi mahkeme kararı var?Vahiy yoluyla mı geldi sana karar?
Aç biraz oku...idamla yargılanıp, idamla yargılanıp demek bile yanlış, savcı tarafından hakkında idam cezasıyla iddianame hazırlanmış ama beraat etmiş o kdar çok insan var ki....
ARKADAŞLAR KONU MUHTEMELEN ZORUNA GİTTİ SABOTE ETMEK İSTİYOR...İLK MESAJIMDA YAZDIĞIM GİBİ BİZİ DE ALET ETMEK İSTİYOR...KAALE ALMAMAKTA FAYDA VAR...

Eğerki beni TSk yı kötülemekten yargılayacaksan Ben Sakaryadayım.
Gel eğer TSK yı kötülediğimi düşünüyorsan gel açık adres veririm.Gel vur beni işte ben bu kadar seviyorum.Eğerki beni vururken elim sana kalkarsa en adi benim bu sözünden dönende namertir.Yemin ediyorum açık adresimi vermeye hazırım gel buluşalım böyle düşünüyorsan vur beni.Bazı insanlar için değerli olan şeyler vardır.Bu değerler uğruna ölmeyi göze alır.Ben TSK için canımı ortaya koyuyorum sen geliyorsan Sakaryaya seni misafir etmeye hazırım bilesin...

"Sayın modlarım ve sevgili vatanını milletini sevenler...burada ''TSK'nın içindeki şerefsizler''ibaresi çok fazla tekrarlanıyor ve cevap vermek zorunda kalıyoruz ve biz de buna alet ediliyoruz..."

Öncelikle bahsettğiniz kelimenin geçtiği mesajların bir linklerini alabilir miyim ? sonrasında ;

Siyaset politika bölümün de o kadar konu bitti burada da mı başladınız tartışmaya ?

Arkadaşlar konuyla ilgili gereken açıklamaları dün ben burada http://www.hackhell.com/oneriler-ve-sikayetler/94100-sikayet-ihbar-hatti-1216.html#post4886218

Biraz öncede volkan arkadaşım şikayet ve öneri başlığında burada http://www.hackhell.com/serbest-kur...-sikayetamponeri-basligi-272.html#post4888061

Yaptık rahatsız olduğunuz küçük düşürücü mesajlar hangileriyse (siyaset & politika bölümü )
için tekrar ifade ediyorum ( mesaj linklerini ) bizlere bildiriniz ki bizler de gereğini yapalım iyi forumlar.

Birader bende TSK yı seviyorum mu dedim mesajlarıma gözat TSK bizim gözbebeğimizdir demiyormuyum.Atatürk zamanında olmadımı Tarih kitabını aç bak.Ama bunu Orduya mal etmek son derece kötü.Son kez diyorum ki TSK nın içine sızmış olanları temizlesinler Allah'ın izniyle.Ama Şimdi ergenekon sanıkları 2000 yıldan yargılanan asker var ve bu 190. mahkeme bunu bütün TSK ya yamamak iğrenç birşey.Biz bu değiliz.Çanakkaleyi unutmadık unutmayız.Ama her kurumda başkalarına hizmet eden olur.Ben bunu diyorum siz ne diyorsunuz.Allah aşkına yalansa yalan deyin siz benden daha iyi biliyorsunuz...

tamam kardeşim sende dediğimi iyi anlamışsın hakkaten TKS yı sevmiyorum diyorsun
TSK gözbebeğimiz değil diyorsun Öbür taraftanda yok efenim bazılarını bütün TKS ya yamamak iğrenç bişey Yok efenimbiz bu değiliz Ve Hala ATA Ve Onun Şu Anki Türkiyeyi Şu Anki Türkiye Yapan Ordusuna Bile yok efendim hiç olmadımı falan diyorsun peki TKS yı kirlettiğin halde burda ne arıyorsun????

ya biraz önce bizim şikayet baslıgına bildirdiniz

ben orda ne dedim

rahatsız oldugunuz mesajları bildirin gerekenei yapalım demedim mi

siz şikayet ettinizde biz mi ilgilnemedik..

cok gereksiz bir baslık bence farklı niyetler var bu baslıgın acılmasında.

yoksa ortada herhangi bir sorun yokken böyle bir baslık acmak sonderece art niyetli diye düşünüyorum

fazla söze gerek yok niyet belli...

ok...uzatmanın alemi yok, haklısınız...bundan böyle tekrar vukuu bulursa postu şikayet bölümüne taşıyalım.teşekkürler...

tamam kardeşim sende dediğimi iyi anlamışsın hakkaten TKS yı sevmiyorum diyorsun
TSK gözbebeğimiz değil diyorsun Öbür taraftanda yok efenim bazılarını bütün TKS ya yamamak iğrenç bişey Yok efenimbiz bu değiliz Ve Hala ATA Ve Onun Şu Anki Türkiyeyi Şu Anki Türkiye Yapan Ordusuna Bile yok efendim hiç olmadımı falan diyorsun peki TKS yı kirlettiğin halde burda ne arıyorsun????

Tamam birader göster mesajımı sen git bunu doğuya anlat 44 katlimamını hatırlatırım.Kaç insan TSK yı kullanarak doğuda katliam yaptı.Doğudakiler neden TSK dan nefret ediyorlardı bundan önceki senelerde hoş yeni yeni sular duruluyo ama gelişmeler var.

Bir tane mesajımı göster TSK yı kötüleyen bir daha buraya uğrarsam namerdim.TSK mı demişim yoksa TSK yı kullananlar mı.stephard_9 karreşime söylediklerim senin içinde geçerli böyle düşünüyorsan adresimi vereyim gel vur beni elimi kaldırırsam namerdim...
TSK nın içinde olup PKK yla savaşmak en büyük arzum...Polislikten çok Asker hatta Emekliliğe kadar Askerlik hevesim var yokta değil...

Show AmaçLı AçıLmış Bir Konu. ELeştiriLere Konu OLan TSK'nın Manevi Şahsiyeti DeğiL, O KutsaL Üniformaya Yakışmayacak HareketLerden BuLunan KişiLerdir. BiriLeri Bu KişiLeri KuLLanarak TSK'nın Manevi Şahsiyetine SaLdırı Amacı Güdüyorsa Bu ELbette Art NiyetLi Bir Tutumdur. KutsaL OLarak VasıfLandırıLmış ve Her TürLü SaLdırı ve Hakaret KanunLarcada YasakLanmış Kişi ve KurumLara SaLdırı Varmış Gibi Şikayetlenmek En Başta Hackhelle HaksızLıktır. Bu Forum İLLegaLiteye, KuraLsızLığa Hiçbir Zaman İzin Vermemiştir. ÖzeLLikLe Siyasetteki YöneticiLer Bu Konuda Garantör Durumundadır.

DokunuLamzLardan ve HassasiyetLerden Pirim Yapmayı, SevmedikLerinizi veya Karşıt GörüşünüzdekiLeri KaraLamayı Artık Bir Kenara Bırakın. Oratada Suç Varsa, YöneticiLer Gereğini Yapar ve Adaleti SağLar. Bu Türde AçıLan Konu BaşLıkLarı HackheLLe Zarar Vermektedir. Şahsi ÇıkarLarınız Adına Bu Siteyi Zora Sokmaktan Vazgeçin.

üfffff....seviye düştü zerkli dostum, modlar haklı...arkadaşlar kapatılsa daha mı iyi olur acaba?adam gel beni vur falan demeye başladı....

Tamam birader göster mesajımı sen git bunu doğuya anlat 44 katlimamını hatırlatırım.Kaç insan TSK yı kullanarak doğuda katliam yaptı.Doğudakiler neden TSK dan nefret ediyorlardı bundan önceki senelerde hoş yeni yeni sular duruluyo ama gelişmeler var.

Bir tane mesajımı göster TSK yı kötüleyen bir daha buraya uğrarsam namerdim.TSK mı demişim yoksa TSK yı kullananlar mı.stephard_9 karreşime söylediklerim senin içinde geçerli böyle düşünüyorsan adresimi vereyim gel vur beni elimi kaldırırsam namerdim...
TSK nın içinde olup PKK yla savaşmak en büyük arzum...Polislikten çok Asker hatta Emekliliğe kadar Askerlik hevesim var yokta değil...

TSK yı kötüleyen haberlere yaptığın yorumlar belli ben boşuna kötülüyorsun demiyorum
ateş olmayan yerden duman çıkmadığını sende biliyorsun TSK yı sevmiyorsun ve bakıyorumda kötülemiyorum diyor ve TSK nın askeri olmak için yanıp tutuşuyorsun

Bi dediğin birini turmuyor....

TSK yı kötüleyen haberlere yaptığın yorumlar belli ben boşuna kötülüyorsun demiyorum
ateş olmayan yerden duman çıkmadığını sende biliyorsun TSK yı sevmiyorsun ve bakıyorumda kötülemiyorum diyor ve TSK nın askeri olmak için yanıp tutuşuyorsun

Bi dediğin birini turmuyor....

Aceba TSK yı sevmiyorum diye yazdığım mesajı görebilirmiyim systemberg kardeşim.Yoksa yalancı duruma düşersin bekliyorum.Son sözümü söyledim...
Ama hakkım gani gani sizlere helal olsun ne diyim bir yanlış anlaşılmadır gidiyor hayırlısı inşaAllah...

Show AmaçLı AçıLmış Bir Konu. ELeştiriLere Konu OLan TSK'nın Manevi Şahsiyeti DeğiL, O KutsaL Üniformaya Yakışmayacak HareketLerden BuLunan KişiLerdir. BiriLeri Bu KişiLeri KuLLanarak TSK'nın Manevi Şahsiyetine SaLdırı Amacı Güdüyorsa Bu ELbette Art NiyetLi Bir Tutumdur. KutsaL OLarak VasıfLandırıLmış ve Her TürLü SaLdırı ve Hakaret KanunLarcada YasakLanmış Kişi ve KurumLara SaLdırı Varmış Gibi Şikayetlenmek En Başta Hackhelle HaksızLıktır. Bu Forum İLLegaLiteye, KuraLsızLığa Hiçbir Zaman İzin Vermemiştir. ÖzeLLikLe Siyasetteki YöneticiLer Bu Konuda Garantör Durumundadır.

DokunuLamzLardan ve HassasiyetLerden Pirim Yapmayı, SevmedikLerinizi veya Karşıt GörüşünüzdekiLeri KaraLamayı Artık Bir Kenara Bırakın. Oratada Suç Varsa, YöneticiLer Gereğini Yapar ve Adaleti SağLar. Bu Türde AçıLan Konu BaşLıkLarı HackheLLe Zarar Vermektedir. Şahsi ÇıkarLarınız Adına Bu Siteyi Zora Sokmaktan Vazgeçin.

Konuyu ben açtım(burada değil şikayet öneri bölümünde, zerkli buraya taşıdı)kafamda da bitirilip konunun kapanması vardı ama mesajınızı görünce kendimi tutamadım...

Size katılmıyorum: ben de hükümetin icraatlarını tasvip etmiyorum ama söz gelimi''hükümetteki şerefsizler'' ibaresini kullansam; sanıyorum 1,5 saat içinde ıp nomdan bulunup şu an savcının karşısında ifade veriyor olurdum...zaten bu ibareyi kullansam kendime de saygımı yitirirdim...asla da kullanmam...

ben bu yapılanlara müdahele edilmezse çifte standartın olacağını düşünerek önerimi bildirdim hepsi bu...sağolsun modlar da ilgili davrandılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri