TSK Onlara hayal bile edemeyecekleri acılar yaşatırız

fulus1000

New member
Reaction score
0
GENELKURMAY BAŞKANI ORGENERAL YAŞAR BÜYÜKANIT’IN
CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

2epu8fs.gif

( 29 Ekim 2007 )

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Değerli Mensupları,

Yüce Türk ulusunun kahramanlığına ve Atatürk’ün vurguladığı yüksek Türk kültürüne dayanan Cumhuriyetin kuruluşunun 84’üncü yıl dönümünü kutlamanın engin coşkusunu yaşıyoruz.

Ulus devlet, üniter devlet ve laik devlet yapısı üzerinde yükselen anayasal düzeniyle “kendisine bağlı olanları en ileri zirvelere taşıyan” Cumhuriyet, “ulusal egemenlik ülküsünü en iyi ve en güvenilir biçimde uygulayan devlet şeklidir”. Kurulduğu günden beri Türk ulusunun çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmasının itici gücü olan Cumhuriyet, hem her alanda ilerleyişin kaynağı hem de çatısı altında toplananları her türlü tehditten koruyarak ulusal birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük güvencesidir.

Ancak, cumhuriyet bayrağı altında toplanan Türk ulusunun bütünlüğüne zarar verme çabaları ne yazık ki dün olduğu gibi bugün de sürmektedir. Bu çabalar, çağdaş uygarlık hedefine ulaşma hedefimizi engellemekten, bilim ve aklın yol göstericiliğinden uzaklaşarak ulusumuzu karanlık devirlere çekmekten başka bir amaca hizmet etmemektedir.

Bugün, amaçlarına ulaşabilmek için önlerinde en büyük engel olarak gördükleri Cumhuriyet’e ve onun kazanımlarına yönelik saldırılar, yoğunluk kazanmıştır. Bir taraftan bu saldırılarla, diğer taraftan etnik milliyetçiliğe ve irticaya dayalı tehditlere zemin hazırlamaya çalışan çabalarla, devlet yapımıza zarar vermek hedeflenmiştir.

Değişik anlamlar yüklenmek istenen etnik milliyetçiliğe dayalı bölücülüğün yarattığı terörün çirkin yüzü son dönemdeki hain saldırılarla bir kez daha ortaya çıkmış ve tüm ulusumuzu yasa boğmuştur. Bu konuda, hayranlık duyduğumuz ve emrinde bulunduğumuz yüce ulusumuza bir konuyu ifade etmek istiyorum. Son günlerde meydana gelen ve hepimizi çok üzen terörist saldırılardan büyük üzüntü duyuyor, kahraman şehitlerimizin acısını en derinden hissediyoruz. Ancak, bu acılar, bizim mücadele azmimizi artırmaktadır. Unutulmasın ki, bu Cumhuriyeti kuranlar bizden çok daha büyük acılar çekmiştir. Bize bu acıları yaşatanlara, o acıları hayal bile edemeyecekleri bir yoğunlukta yaşatacağız ve bu konuda kararlıyız.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kasteden teröristler etkisiz hâle getirilinceye kadar Türk Silahlı Kuvvetlerinin bu mücadeleyi sürdüreceğinden kimsenin kuşkusu olmasın. Türk Silahlı Kuvvetleri taraf olduğu insani ve ulusal değerler üzerinde yükselen Atatürk Milliyetçiliği vasıtası ile etnik milliyetçiliğe dayanan bölücülük karşısında Cumhuriyetin “ulus devlet” yapısının teminatı olmaya devam edecektir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaş kazanımlarına kasteden irtica tehdidi karşısında da en büyük dayanağımız laikliktir. Cumhuriyetimizin dayandığı akılcı ve bilimsel tutumun ayrılmaz bir parçası olan laiklikten vazgeçilebileceğini düşünmek, çağdaş uygarlık hedefinden uzaklaşarak karanlıklar içine gömülmeyi arzu etmekle eşdeğerdir. Unutulmamalıdır ki, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ve vazgeçilmez değeri olan “laiklik” ilkesinin en güçlü savunucusu yine yüce ulusumuzun kendisidir ve biz onun hizmetkârıyız.

Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına kasteden bütün bu tehditler, kararlı duruşundan asla taviz vermeyecek olan Türk ulusu karşısında başarısızlığa uğramaya mahkumdur. Çünkü, ulusunun güveninden aldığı destek ve Atatürkçü Düşünce Sisteminin yol göstericiliğiyle daima ileri gitmeyi hedefleyen Türk Silahlı Kuvvetleri, büyük bir kararlılıkla Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne ve temel değerlerine hizmet etmeye devam edecektir.

Cumhuriyetin erdemine ve temel değerlerine yürekten inanmanın ve Mustafa Kemal Atatürk’ün düşünce ve eylemlerinin anlamını özümsemiş olmanın bilinciyle; en değerli varlığımız Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önderimizin, ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizin ve komutanlarımızın aziz ruhları önünde saygı ile eğilir, kendilerine Tanrı’dan rahmet diler, kahraman gazilerimize ve emekli personelimize şükran ve minnetlerimi sunarım. Türk Silahlı Kuvvetlerinin değerli mensuplarının ve onların kıymetli ailelerinin Cumhuriyet Bayramını kutlar, esenlikler dilerim.

Bu anlamlı günde Ulu Önderimiz Atatürk’ün ifadesini bir kez daha hatırlatmak istiyorum:

“NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.”

21evitd.jpg

1z1w6ma.jpg

14acw3m.jpg

Farklı bir rejim özlemi olmayan Herkesin

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN......

laf laf laf laf laf.

hükümet konuşuyor ordu konuşuyor muhalefet konuşuyor.

irticacı diye başı örtülü kızlara aslan kesilirsiniz.sıkıyorsa terör içinde kurun bir batı çalışma grubu. irticayı(!) bu ülke için birinci tehdit olarak görürseniz daha çok baskın yersiniz ve olan gariban anadolu çocuğuna olur.sizlerde karagahta kadeh yudumlayıp siyasetle uğraşırsınız.kardeşim asıl işiniz olan güvenlik ile uğraşın.

bravo. bravo . bravo

laf laf laf laf laf.

irticacı diye başı örtülü kızlara aslan kesilirsiniz.sıkıyorsa terör içinde kurun bir batı çalışma grubu. irticayı(!) bu ülke için birinci tehdit olarak görürseniz daha çok baskın yersiniz ve olan gariban anadolu çocuğuna olur.sizlerde karagahta kadeh yudumlayıp siyasetle uğraşırsınız.kardeşim asıl işiniz olan güvenlik ile uğraşın.

bravo. bravo . bravo

belki konuyu biraz saptıyoo olabilirim öyleyse özür dilerim ama arkadaş gerçekten güzel bi konuya değinmiş

ben de cevap veriyorum başörtüsü meselesinde bu başörtüsüyle uğraşanların arkasında her zaman batı devetleri var, Amerika var, kahrolası masonlar var e durum böyle olunca tabi otomatikman baskın geliyoolar
Avrupa, Amerika ister mi senin bacının annenin başının kapalı olmasını

daha da beteri bu şerefsiz iğrenç aşşağılık Masonlar... taa bi devletin balki de can damarı sayılabilecek kadar önemli durumda bulunan kurumuna derin devletine (MIT) e kadar sızmışken (Hatta bi yazar mıydı profesör müydü hatırlamıyorum onun dediğine göre MIT başkanı Yahudi asıllıymış) ister istememez çok güçlü bi yaptırım gücü meydana gelmiş oluyoo (insan büyük bi karamsarlığa kapılıyoo böyle şeyleri duydukça)

neyse asıl konumuza gelelim İnşallah dedikleri kadar karalı ve kesin çözümler bulunur
bu arada size de bi soru sormak istiyorum benim her zaman aklıma gelen bi soru bu

bana sanki ilerideki haftalarda bu Metal Fırtınadaki olan olaylar yavaş yavaş yaşanmaya başlıycak gibi geliyoo yani bi gün gelip sanki Amerikalı leş köpekleri dayanamayıp Mehmetçik'e kurşun sıkıcak gibime geliyoo (Allah korusun)

herkese iyi forumlar

Tsk çatışmayı kazanır ama savaşı kazanamaz.Bir yandanda bu adamların mali kaynaklarını kurutmalıyız genclerimizin katılmasını önlemeliyiz.Daha önceki yıllardada oldu Ordu adamları perişan etti örgüt tamamen çökecek hale geldi ama zamanla aldıkları destekle tekrar toparlandılar.Bu hep böyle oluyor.Pkk ile birlikte ona destek verenleride harcamamız lazım yoksa tekrar toparlanırlar kıyamete kadar da uraşırız bnlarla.Türkiye her zaman old. gibi yalnız, bizi uluslar arası arenada destekleyecek müttefikimiz yok.Eğer Özal Türk birliğini kursaydı şuan dünyanın süper gücü amerika değil biz olurduk

açıklamalar çok yerinde
tabi, kronik olarak "TÜRK SİLAHLARI KUVVETLERİ rahatsızlığı" olan kesimler ben burdayım diye el kaldırmazlarsa rahat edemiyorlar :)

Bugün, amaçlarına ulaşabilmek için önlerinde en büyük engel olarak gördükleri Cumhuriyet’e ve onun kazanımlarına yönelik saldırılar, yoğunluk kazanmıştır. Bir taraftan bu saldırılarla, diğer taraftan etnik milliyetçiliğe ve irticaya dayalı tehditlere zemin hazırlamaya çalışan çabalarla, devlet yapımıza zarar vermek hedeflenmiştir.

Eee tabi Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" sözünü söyleyemedikçe,
ben şuyum, ben buyum diyerek kendisini avutmaya çalışacak. İrtica diyecek,şeriat diyecek, bunlar yolunda savaşan mücahit imajı çizecek (cumhuriyet rejimine küfretmek pahasına)
kendisini acındırma yoluna gidip Türk milletini TSK ya düşman etmeye çalışacak.
AMA OLMAYACAK!

29 Ekim açıklaması yapan Genelkurmay Başkanı şu noktaya dikkat çekmiş,
herkesin(en azından saçmalayanların) artık bunları anlayabilmesi lazım!

Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına kasteden bütün bu tehditler, kararlı duruşundan asla taviz vermeyecek olan Türk ulusu karşısında başarısızlığa uğramaya mahkumdur. Çünkü, ulusunun güveninden aldığı destek ve Atatürkçü Düşünce Sisteminin yol göstericiliğiyle daima ileri gitmeyi hedefleyen Türk Silahlı Kuvvetleri, büyük bir kararlılıkla Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne ve temel değerlerine hizmet etmeye devam edecektir.

CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!

hayal bıle edemıyeceklerı acıları yasatacaz bundan adım gıbı emınım...

laf laf laf laf laf.

bravo. bravo . bravo

tabi canım anca karargahta otururlar öyle san,irtica terörden daha tehlikeli türkiye üstünde türkiyenin illaki kökü kazınır , ayrıca 70 yaşında adamın çıkıp dağa savaşacak mı? senin nohut kafanın almayacagı şeyler bunlar,o yüzden sıkma canını,o komutanlar olmasaydı nolurdu acaba,Hala generalleri karargahta yatıo zanneden böyle insanlar oldukca,ordu düşmanları yapacak birşey yok

bahsettiğin nohut hergün aynaya baktığın zaman gördüğün olsa gerek.

kimse ordu,cumhuryet düşmanı değildir.insanları karalarken dikkat et.orası peygamber ocağıdır ve dil uzatılmaz.ancak herkes gibi , her kurum gibi ordu da eleştirilmelidir.özellikle de pkk ile mücadele konusunda.ortada bir başarısızlık veya zaafiyet varsa herkes hesap vermelidir paşa olsa da.

ha ha ha , pkk yı cok düzenli birşey zannediyorsun galiba,bölgeyi gezmediğinde belli,orayı çözmek öyle basit bir olay değil sabah çay kahve ikram edenlerin cesetleri dağdan çıkıyor geceleri,kimin ne oldugunu nasıl bileceksinki?dağda çatışmalarda zaten büyük başarı elde ediliyor,kayıplar sadece mayın ve pusudan kaynaklanıyor,hükümet izin vermediği için takip edilemiyor ırağa doğru sence nasıl bitirilecek?tamam ordunun çok güçlü mühimmatı olabilir ,hepsini oraya boşaltsasda yerin 15 metre altındaki mağaralara(nerde oldugu belli olmayan) etki edemeyeceği meçhul,kimyasal silahda kullanılamıyor..mantıklı çözümün varmı "nohut" ?kim pkk lı kim deği nerden anlarsın? yada pkk sadece dağdamı var? belki yan komsun belki arkadaşın herkes olabilir içten içe ,herkeside öldüremessin değilmi?

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2250531' Alıntı:
açıklamalar çok yerinde
tabi, kronik olarak "TÜRK SİLAHLARI KUVVETLERİ rahatsızlığı" olan kesimler ben burdayım diye el kaldırmazlarsa rahat edemiyorlar :)

Eee tabi Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" sözünü söyleyemedikçe,
ben şuyum, ben buyum diyerek kendisini avutmaya çalışacak. İrtica diyecek,şeriat diyecek, bunlar yolunda savaşan mücahit imajı çizecek (cumhuriyet rejimine küfretmek pahasına)
kendisini acındırma yoluna gidip Türk milletini TSK ya düşman etmeye çalışacak.
AMA OLMAYACAK!

29 Ekim açıklaması yapan Genelkurmay Başkanı şu noktaya dikkat çekmiş,
herkesin(en azından saçmalayanların) artık bunları anlayabilmesi lazım!

CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!

neden biriLerini iLahLaştırıyorsunuz?
Ordunun başındakiLer de insan değiLLer mi?
eLeştiriLemezLer mi yani?
kimse kimseyi kışkırtmaya ve TSK ya düşman etme gayreti için değiL
yaLnız hükümet ve TSK bir barzani puştu kadar oLup
net cevapLar vermeden insanLarın kafasındaki bu şaibeLerde kaLkmaz
Ne MutLu Türküm Diyene demekLe bitmiyor iş
aLınsın tüm şehitLerin öcü artık kanLarı kaLksın yerden
30 küsür yıLdır şehit veriyoruz üç beş Allahsız yüzünden
soruLsun bu kanın hesabı bütün dünyadan o zaman
israiL iki pici için Lübnanı yaktı
öLen binLerce askerimiz için bütün aLakası oLanLarı ateşe vereLim
O zaman ben Karadenizdeki bütün dağLara yazarım
NE MUTLU TÜRKÜM DİYE...

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2250531' Alıntı:
açıklamalar çok yerinde

+1 Canım kardesım =)
Farklı bir rejim özlemi olmayan Herkesin

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN......

Soz noktayı koymus zaten.Herkesın CUMHURİYET bayramı kutlu olsun. Ordumuza guvenımız sonsuz vede ellerınden geldıgını yaptıklarına ınanıyorum bundanda kımselerın suphesı yok!!

Geri