TSK’nın kıymetini bilin

MARCUSX

New member
Reaction score
0
TSK’nın kıymetini bilin

BİNLERCE yıldır bu toprakların semalarında ay-yıldızlı bayrak dalgalanır. Onun gölgesinde aileler kurulur, yaşamlar sürdürülür, insanlar Allah’a olan ibadetlerini yerine getirirler...

O ay-yıldızın hür, bağımsız ve korkusuz nazlı nazlı vatanın ve milletin üzerinde dalgalanmasını ise, yine o milletin bağrından çıkmış olan ordu sağlar.

O ordu, bu aziz topraklarda yaşayan insanların oruçlarını tutmalarını, namazlarını kılmalarını, dualarını ve tüm ibadetlerini boyunduruk altında kalmadan eda etmeleri için; Çanakkale’de 250 bin can verdi. Sarıkamış dağlarında 90 bin kişi olup dondular.

Kollarının birini Yemen’de, bacaklarının birini Hicaz’da bırakarak, Kurtuluş Savaşı’na katıldılar... Sakarya’da, Dumlupınar’da göğüs göğse savaştılar... Son parçalarını da o meydanlarda bıraktılar.

Allah’a şükür o gün bugündür, ne bayrak indi, ne de ezan sesi sustu bu toprakların semalarında...

Yıllardır da dağlardan, ovalardan; tuzaklardan, pusulardan öbek öbek cenazeleri inmekte baba ocaklarına...

Kıbrıs’ta banyoda katledilen Türk bebeklerin, kadınların, kızların, er kişilerin de imdadına onlar koşmuştu...

Selde, depremde, kışta, kıyamette, ayazda, tipide ülkenin dört bir köşesinde yurdu bekleyen yine onlar...

Alçak terör yüzünden kopmuş kolları, bacakları; körelen gözleriyle hiçbir şey olmamışçasına aramıza katılıp tebessüm etmeye çalışanlar da onlar...

Şimdi bunlar kalkacak babalarının, amcalarının, dayılarının, komşularının, hacı emmilerinin gittiği camileri bombalayacaklar ha?

Yapsa yapsa Bosna Hersek’teki Sırp askerlerinin Müslümanlara yaptıklarını yapacaklar ha?

Paramparça olmuş Afganistan bir ordu kurabilmek için önüne gelene muhtaç olmuş, kuramıyor...

Irak’ın ordusu yok, boşluğu Amerikan erleri dolduruyor. Filistin’de de ordu yok... Donanımlı, güçlü İsrail ordusuna karşı, sapanla taşla karşı durmaya çalışan çoluk-çocuk var yıkık binaların köşe başlarında.

Azerbaycan, Ermenistan karşısında onca büyük ekonomik gücüne rağmen henüz gücünü gösterebilecek, caydırıcı olabilecek bir ordu kuramadı... Tüm devletler 21 yüzyıla askerini, ordusunu güpgüçlü yaparak giriyor... Demek ki devletler güvenlikleri açısından pek bir rahat değiller bu vahşi ortamda... İşte bu ahval ve şerait altında, Türk milletini en kutsal varlığı ile yani ordusuyla karşı karşıya getirmenin hain planları uygulamaya sokulmak isteniyor. Dikkat! Düşman Türk Ordusu topraklarımıza giriyor!

Hadi rastgele!

C.Y.

Selamet-felaket

GENELKURMAY Başkanı’nın önceki günkü açıklaması malumunuz. Dedi ki, “Sabrımızın da bir sonu var.”

Peki, sizce nedir o sabrın sonu? Selamet mi, felaket mi?

Yani, TSK’nın sabrı taşarsa n’olur? Tarihe mi bakalım, yoksa hukuka mı?

Göksel AKINCI

Hilmi Özkök hep seyretmiş

KEVGİRE dönen karargâhtan yine bir darbe planı sızdırılmış... Ne Genelkurmay Başkanı’ymış... Sarıkız, Eldiven, Balyoz vs...

Hepsi, eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök zamanında tasarlanmış, bir kısmı eski Deniz Kuvvetleri’nin bilgisayarından çıktı, ‘Balyoz’ isimli olanı da askeri deyim ile plan, prensip çalışmalarının konusu yapılmış. ]İstihbarat dünyasını en iyi bilenlerden biri olan Mahir Kaynak, bir gazeteye servis edilen son planda (Balyoz), eklemeler ve değişikliklerin sırıttığını yazdı.

Hilmi Özkök’ün Genelkurmay Başkanlığı’nda, bu sözde darbe planlarının hazırlıklarının yapıldığı zamanda, 4.7.2003 tarihinde, Süleymaniye’de, en seçkin askerlerimizin başına, ABD’nin 1000 dolar aylıklı çapulcu (askerlik tarihinin değerlendirilmesi ile, tecavüzcü ve katil olarak tarihe geçecekler) askerleri tarafından çuval geçirildi; yaklaşık 48 saatten fazla, seçkin askerlerimiz, bu eşkıyaların insafına terk edildi. Hükümet ve Özkök bu zilleti seyretti.

Şimdilerde, liberal toramanlar, bu Genelkurmay Başkanı’nı, ‘demokrat’ olarak yutturmaya çalışıyorlar, neymiş darbe yapılmasını engellemiş... A be susaklar, kendi askerini başlarında çuvalla, ABD’li askerlerin kucağında bırakan bir komutan, hangi gücü ile hangi darbeyi engellemiş olabilir.

Yağmasa da gürler...

ARINÇ, gazetecilerin Danıştay’ın katsayı kararı ile ilgili sorusu üzerine, “Bayramdan sonra ne Danıştay kalacak, ne Bülent Arınç” dedi. Arınç, bir gazetecinin “Sert olacak o zaman” sözleri üzerine ise “Sert, yumuşak Bülent Arınç bir şey söyleyecek” karşılığını verdi.

Bayram geçti, ses yok.

Tekel işçileri için, devreye girecek gibi oluyor ama Erdoğan’ın tütün işçilerini sert eleştirmesiyle, maç bitecek hâlâ devrede değil. Herhalde gündemde kalmak için magazin siyasetçiliği yapıyor.

Zafer YÖNTEM

Düşman hücum ettiğinde...

EKRANLARDA üzgün bir Genelkurmay Başkanı görmenin duygusallığı içinde doğrusu ona bu hak etmediği sorumlulukları yüklemenin asla faydası olmayacağını düşündüm. Doğuda hizmet gördüğüm yılları anımsadım ve İstanbul’a yağan 5 santimlik karı... Doğuda karakollarda ve nöbet başında - 40’larda görev yapan Mehmetçik’i düşünerek kararı siz verin. Bir gün termometreyi gazinonun duvarına yapıştırdım, - 38 dereceydi. Komutanıma ‘Bu gece eğitime çıkmayalım, çok tipi ve kar var’ dedim. Yasalar - 15 dereceden sonra eğitimlerin kışlada yapılmasını emretmişti. Rahmetli komutanım bana aynen şu cevabı verdi: “Bölüğü hazırla, düşman hücum ettiğinde derece eksi 38, bu gece savaşmayalım mı diyeceğiz.” ‘Emredersiniz komutanım’ dedim. Tipi ve karda yürüyüş kolunda gecenin karanlığında - 38 derecede Dumlu’ya doğru yol almaya başladık.

İşte bu asker ve bu Mehmetçik bizim askerimizdir, saygı duyarız.

Onun için demokrasi güzeldir, geliniz bu demokrasiyi halkın oy sandığına giderken daha anlı şanlı kullanarak ifadeleştirelim. İşte parolası ‘Vatan’ ve işareti ‘Bayrak’ olan bir ülkenin fertleriyiz. Ne olur germeyelim bu güzel ülkeyi ve üzmeyelim o sevgili candan Genelkurmay Başkanımızı... O ordularımızın bugün Atatürk’ten sonra sırasıyla gelen komutanlarımızdan biridir. Birkaç ay sonra emekli olduğunda ona huzur ve mutluluk ifade eden güzellikler armağan etme mecburiyetindeyiz!

Nejat TAŞKIN

GÜNÜN SÖZÜ

“Ortada bir darbe siyaseti yok ama darbe ticareti var.”

(Deniz Baykal)

KAYNAK

Askerin Balyoz planında " FAYDALANILACAK GAZETECİLER" listesinde yer yer alan Bu yazar bunları yazdığı için ben de Tamam bundan sonra kıymetini bileceğim ve ordumuzun bize karşı yapacağı darbelere ses çıkarmayacağım.İstedikleri kadar siyasete müdahale edebilirler bunada ses çıkarmayacağım.

Darbecileri aklamak için en demokrat genelKurmay başkanı Özkök ü karalamaya çalışmış aklınca

Özkök olmasaydı şimdiye kadar 10 defa darbe yapılırdı:Zaten bu yüzden bütün darebeciler Özkök e kızgın

Askerin Balyoz planında " FAYDALANILACAK GAZETECİLER" listesinde yer yer alan Bu yazar bunları yazdığı için ben de Tamam bundan sonra kıymetini bileceğim ve ordumuzun bize karşı yapacağı darbelere ses çıkarmayacağım.İstedikleri kadar siyasete müdahale edebilirler bunada ses çıkarmayacağım.

Darbecileri aklamak için en demokrat genelKurmay başkanı Özkök ü karalamaya çalışmış aklınca

Özkök olmasaydı şimdiye kadar 10 defa darbe yapılırdı:Zaten bu yüzden bütün darebeciler Özkök e kızgın

siz anlarsınız..

Çağımızda en iyi asker demokrasiye bağlı askerdir. Bunun dışında kimse nutuk çekmesin.

yazarın Darbecilere ses çıkarmamamız için verdiği ( yada kendisine verdirildiği) örneklere bakarmısınız. Afganistan Irak filistin

Peki neden İngiltere den fransa dan italya dan Norveç ten ve diğer avrupa orduların dan örnek

veremiyor bu " DARBE SIRASIN DA KULLANILACAK YAZARLAR" listesin de de adı geçen bu zat .

vermez çünkü Avrupa daki ordulardan vereceği örnekler darbecilerin işine yaramıyor. Bu yüzden

TSK yı 3. hatta 4. sınıf ülkelerle kıyaslıyor

Fransada bir tatbikatta 17 asker kazara yaralandı diye genelkurmay başkanını görevden aldılar bizde

ise 4 tane askerin eline bomba verip havaya uçuran teğmeni Askeri Mahkeme de yargılayıp 5 yıl gibi komik ceza veriyorlar. 4 tane fidan gibi delikanlının katiline 5 yıl ceza.

yahu 4 tane hayvanı öldürsen bundan daha fazla ceza verirler adama

Hatta bunu olayı ilk olarak çatışmada şehit oldu diye kamuoyuna duyuruyorlar Fakat yine Taraf sayesinde olayın gerçek yüzünü öğrenme fırsatımız oluyor

lafın kısası biz neyin ne olduğunu biliyoruz bu yüzden darbecilerden ve ergenekonculardan alacak aklımız yok o akıllarını kendilerine saklasınlar

Çağımızda en iyi asker demokrasiye bağlı askerdir. Bunun dışında kimse nutuk çekmesin.

yazarın Darbecilere ses çıkarmamamız için verdiği ( yada kendisine verdirildiği) örneklere bakarmısınız. Afganistan Irak filistin

Peki neden İngiltere den fransa dan italya dan Norveç ten ve diğer avrupa orduların dan örnek

veremiyor bu " DARBE SIRASIN DA KULLANILACAK YAZARLAR" listesin de de adı geçen bu zat .

vermez çünkü Avrupa daki ordulardan vereceği örnekler darbecilerin işine yaramıyor. Bu yüzden

TSK yı 3. hatta 4. sınıf ülkelerle kıyaslıyor

Fransada bir tatbikatta 17 asker kazara yaralandı diye genelkurmay başkanını görevden aldılar bizde

ise 4 tane askerin eline bomba verip havaya uçuran teğmeni Askeri Mahkeme de yargılayıp 5 yıl gibi komik ceza veriyorlar. 4 tane fidan gibi delikanlının katiline 5 yıl ceza.

yahu 4 tane hayvanı öldürsen bundan daha fazla ceza verirler adama

Hatta bunu olayı ilk olarak çatışmada şehit oldu diye kamuoyuna duyuruyorlar Fakat yine Taraf sayesinde olayın gerçek yüzünü öğrenme fırsatımız oluyor

lafın kısası biz neyin ne olduğunu biliyoruz bu yüzden darbecilerden ve ergenekonculardan alacak aklımız yok o akıllarını kendilerine saklasınlar

:clap:clap:clap:clap

ekleyecek tek kelime bulamadım aynen imzamı atıyorum

ha bide almanya genelkurmay başkanı da istifa etti.. niye biliyormusunuz.. alman askerlerin afganistanda ki bi olay hakkında hükümete yanlış bilgi vermesinden dolayı.. bizim genelkurmay başkanı çıkıyor dursun çiçeğin imzaladığı olayla ilgili belgelerin yok edildiğinden emin olduktan sonra kağıt parçası diyor ve mahkemeye verdik diyor.. ıslak imzalı belge çıkınca da istifa etmesi gerekirken pişkin pişkin biz talimlerde Allah Allah diye eğitim yaptırıyoruz diyor..

askerlik yapmamış olsam eyw. diyecem.

soruyorum bunlara madem Allah ' a bu kadar inanıyorsunuz neden namaz kılan subayları ordudan atıyorsunuz, başörtülü akrabası var diye niye orduya almıyorsunuz.?

bi tane Kur'an okumayı bilen subay varmı orduda.. ya da bi imam..
dini kavramları kendi çıkarlarınıza kullanıyorsunuz, şehitti gaziydi, ama imam yok, cemaat yok, çoğu birlikde hatta alayda mescid yok, isteyecek olursanız vay halinize..

neyse çok yazmayayım yoksa orduda birilerinin sabrı taşar.. :)

her zaman söyledim bu işler başını utahdaki cıa ajanının çektiği akp pkk işbirliği amaç belli orduyu zayıflatmak cumhuriyeti yıkmak akp ve pkk ortak hareket ediyor bu amaç uğrunda tayyibin şehitlere kelle demesi tesadüf değildir içindeki niyetin istem dışı dışa vurumudur zaten akp nin pkk maşası olduğunuda habur karşılamasında kesin olarak görmüş olduk

ha bide almanya genelkurmay başkanı da istifa etti.. niye biliyormusunuz.. alman askerlerin afganistanda ki bi olay hakkında hükümete yanlış bilgi vermesinden dolayı.. bizim genelkurmay başkanı çıkıyor dursun çiçeğin imzaladığı olayla ilgili belgelerin yok edildiğinden emin olduktan sonra kağıt parçası diyor ve mahkemeye verdik diyor.. ıslak imzalı belge çıkınca da istifa etmesi gerekirken pişkin pişkin biz talimlerde Allah Allah diye eğitim yaptırıyoruz diyor..

askerlik yapmamış olsam eyw. diyecem.

soruyorum bunlara madem Allah ' a bu kadar inanıyorsunuz neden namaz kılan subayları ordudan atıyorsunuz, başörtülü akrabası var diye niye orduya almıyorsunuz.?

bi tane Kur'an okumayı bilen subay varmı orduda.. ya da bi imam..
dini kavramları kendi çıkarlarınıza kullanıyorsunuz, şehitti gaziydi, ama imam yok, cemaat yok, çoğu birlikde hatta alayda mescid yok, isteyecek olursanız vay halinize..

neyse çok yazmayayım yoksa orduda birilerinin sabrı taşar.. :)

senin gibileri iyi tanırım hayatında bir kere cami yüzü görmemiş adamsındır mutlaka ama orduya bok atmak için namazı orucu imamı öne sürersin 2001 yılında ıspartada askerliğime başladım sonra kayseri ve pervaride devam ettim askerliğime ne namaz kılmaya karışan tek subay gördüm nede oruç tutmaya karışan hatta sahura kalkacak olanların ismi nöbetçi subaylar tarafından alınıp onlara özel sahur yemeği çıkartılırdı ve talimler kapsamındaki tüfekli tüfeksiz hareketler ALLAH diye başlardı ama senin gibi kökü utah olan bir cıa ajanı müridinin bunlara inanmasını beklemiyorum zaten sen utahtaki yankee moruğun peşinden gitmeye devam et

senin gibileri iyi tanırım hayatında bir kere cami yüzü görmemiş adamsındır mutlaka ama orduya bok atmak için namazı orucu imamı öne sürersin 2001 yılında ıspartada askerliğime başladım sonra kayseri ve pervaride devam ettim askerliğime ne namaz kılmaya karışan tek subay gördüm nede oruç tutmaya karışan hatta sahura kalkacak olanların ismi nöbetçi subaylar tarafından alınıp onlara özel sahur yemeği çıkartılırdı ve talimler kapsamındaki tüfekli tüfeksiz hareketler ALLAH diye başlardı ama senin gibi kökü utah olan bir cıa ajanı müridinin bunlara inanmasını beklemiyorum zaten sen utahtaki yankee moruğun peşinden gitmeye devam et

SEN BENİM GİBİLERİ HİÇ TANIYAMIMIŞSIN.
cocukluğumdan beri Allah'a şükür namazlarımı muntazaman kılarım..

orduya söylediklerim az bile..
hemen hepsi bey namaz ama ölünce de hepsi şehit bila istisna.. varmı böyle beleşden şehit olma..

peygamberimizin ordusunda bile yok böyle bedava dan şehit olma ..

al bakalım bu linki bi incele bu adamların suçu günahı neymiş..

Allah Allah dedik, atıldık

kısa dönem olarak yaptığım askerlikte 12 atış yaptım 0 isabet ama oradakiler naptı.. benim hedef kağıtları iyi atış yapanların arkasına koydular ve hop oldun kör nişancı..

orduda çoğu şey formalite, üste yaranma ve 3 maymunlar şeklinde gidiyor..kim kendisinden önceki napıyorsa onu aynen devam ettiriyor..
bi berbat nöbet sistemini düzeltene kadar göbeğim çatladı..
en alt kuraya insan muamelesi bile yapılmıyor.. oraya gelenlere vatan sevgisi değil, birbirine komplo kurma dersi veriliyor sanki...iyi komutanlar da var ama sayılarının şiddetle çoğalması lazım..

ha askerlik yaptığım yerde mescit yoktu haliyle koğuşta ya da arazide kılıyorduk.. bi gün komutan ben yokken dolabımda seccademi bulmuş ve atmış.. ama o komutan benim yüzüme karşı hiçbir zaman bişey diyemedi.. ama arkamdan çok konuştular..

neyse istersen sana özelden yazayım geri kalanı yoksa orduya hakaretten bu ülkede birilerinin yine sabrı taşar ve şiddetli masaya vururken ya masayı kırması ya da elini incitmesi muhtemel ve sebebi olmak istemem..

Arkadaşlar tartışma konumuz Ordu olmamalı. Ordu içerisinde yuvalanmış Demokrasi karşıtları olmalı. Bir çürük elma bütün kasayı kirletmez , zamanında müdahale edilip diğerlerinden ayrılırsa sorun olmaz fakat eğer müdahale edilmezse çürük elma temas ettiği diğer elmaları çürütür onlarda diğerlerini sonra bir bakmışsınız bir kasa dolusu çürük elmanız olmuş.

Bu konunun başlığındaki yazı tamamen çarpıtmalardan oluşan bir çuval palavradan oluşuyor. 2003 yılında darbe planlayan paşa ile Sarıkamışta şehit düşen yüzbaşının ne alakası var. Kıbrısta şehit düşmüş Köylü Osman efendinin çocuğu ile 2002 seçiminde aynı Köylü Osman efendinin oy vererek iktidar yaptığı partiyi İktidardan indirmek için darbe planları yapan Tuğgeneral aynı amaca mı hizmet ediyorlar ?

Sıkıntı Ordunun gücü ile ilgili değil. Elbette Türk Ordusu güçlü olmalı. Dostuna güven Düşmanına korku vermeli. Bu inançla her Türk evladı gidip aslanlar gibi vatani görevini yapar. Analar şehit düşen evlatlarının haberini aldıklarında " VATAN SAĞOLSUN " der. Babalar daha bir gururlu gezmeye başlar " ŞEHİT BABASIYIM " diye. Halk Orduya " PEYGAMBER OCAĞI " gözüyle bakar. Hatta Askerliğini yapmamış olana " ADAM " demez.

Türk Halkı Ordusuna bu gözle bakarken , Ordu içerisinden bazı gruplar sinsice planlar yapıp Bu Halkın oyları ile iktidar olmuş bir partiyi antidemokratik yollarla alaşağı etmenin hesaplarını yapıyorsa , Bu sinsi yapılaşma gün ışığına çıkmışsa , Gazetelerde TV lerde çarşaf çarşaf konuşma kayıtları yankılanıyorsa..... Bir yerde birileri hata yapıyor demektir. Türk Halkının Orduya olan olumlu bakışının değişmemesi için Ordunun Tepesindekiler çürük elmaları ayıklamakla yükümlüdürler. Fakat son zamanlarda görünen o ki ; Bırakın çürük elmaların temizlenmesini , O elmaların çürük olmadığına dair beyanatlar verilmektedir. Toplumun kafası O nedenle karışıktır. Yoksa Benim Türk Halkım Camilerde yaptığı dualarda Şehitlerine Rahmet gazilerine Acil şifalar dilemekten vazgeçmemiştir.

Darbe neden yapılır asker ülke yönetmeye çok mu meraklı .. Askerin ne çıkarı varki darbe yapsın birde bu yönden baksanıza olaya .... Asker LAİK HUKUK CUMHURİYET yönetimi tehlikeye girerse darbe yapar değilmi hep öyle oldu...Ve anayasa mahkemesinin AKP için kararı da belli ( Laiklik karşıtı güçlerin odağı ) ... Ben darbeden hiç korkmuyorum siz neden korkuyorsunuz...Haaa Türkiye 50 yıl geri gider masalının arkasına saklanmayın... 12 Eylül darbesini eleştirebilirsiniz ama ben o günleri İstanbulda yaşayan biri olarak "eğer yapılmasaydı 150 yıl geri giderdik" diyorum...

Dilerseniz başımdan geçen bizzat yaşadığım olayları anlatırım Ülkemizin o karanlık günlerini belirtme açısından.....

Örnek : Askeri birlikler operasyonlara başlayınca bir grup ( hangisi olduğunu söylemeyeceğim gerçi fark etmez ) Bolu dağlarında bir kampta dışarıdan aldıkları "TANK" ların montajını yaparken yakalandı... Gerisini sen düşün ...

Örnek : Hemen her gün okula giderken karşılaştığın insanlar sağcı mısın solcu musun sorusunu sormasın diye dua ederek okula gidiyorsun.....

örnek : Bir gece uyuyoruz ( daha darbe olmamış ) Birden silah sesleri bağıranlar , küfredenler , biraz ortalık duruluyor bir silah patlaması bizim camlar kırılıyor..
Ertesi sabah dışarı çıkıyoruz yanımızdaki inşaatta genç birinin cesedi.. Bir sürü mermi kovanı ... Genç duvara dayanmış ve .....
ve daha çooookkk var....

Dostum senin bu bahsettiklerin yapılacak bir darbeyi Meşrulaştırmak için oynanan oyunların bir dizisi. Fakat yaşamak değil yaşadığından ders almak lazım. Sen yaşamışsın ama bundan kendine hiç ders çıkartmamşsın. darbeler durup dururken uluorta zamanlarda yapılmaz. Önce Darbeye zemin hazırlanır sonrasında yapılan bir darbe halkın gözünde meşru olur. Darbeyi yapanlar ayakta alkışlanır ve onlara kurtarıcı gözüyle bakılır. Bence konuları daha etraflıca irdelemen lazım.

Arkadaşlar tartışma konumuz Ordu olmamalı. Ordu içerisinde yuvalanmış Demokrasi karşıtları olmalı. Bir çürük elma bütün kasayı kirletmez , zamanında müdahale edilip diğerlerinden ayrılırsa sorun olmaz fakat eğer müdahale edilmezse çürük elma temas ettiği diğer elmaları çürütür onlarda diğerlerini sonra bir bakmışsınız bir kasa dolusu çürük elmanız olmuş.

Bu konunun başlığındaki yazı tamamen çarpıtmalardan oluşan bir çuval palavradan oluşuyor. 2003 yılında darbe planlayan paşa ile Sarıkamışta şehit düşen yüzbaşının ne alakası var. Kıbrısta şehit düşmüş Köylü Osman efendinin çocuğu ile 2002 seçiminde aynı Köylü Osman efendinin oy vererek iktidar yaptığı partiyi İktidardan indirmek için darbe planları yapan Tuğgeneral aynı amaca mı hizmet ediyorlar ?

Sıkıntı Ordunun gücü ile ilgili değil. Elbette Türk Ordusu güçlü olmalı. Dostuna güven Düşmanına korku vermeli. Bu inançla her Türk evladı gidip aslanlar gibi vatani görevini yapar. Analar şehit düşen evlatlarının haberini aldıklarında " VATAN SAĞOLSUN " der. Babalar daha bir gururlu gezmeye başlar " ŞEHİT BABASIYIM " diye. Halk Orduya " PEYGAMBER OCAĞI " gözüyle bakar. Hatta Askerliğini yapmamış olana " ADAM " demez.

Türk Halkı Ordusuna bu gözle bakarken , Ordu içerisinden bazı gruplar sinsice planlar yapıp Bu Halkın oyları ile iktidar olmuş bir partiyi antidemokratik yollarla alaşağı etmenin hesaplarını yapıyorsa , Bu sinsi yapılaşma gün ışığına çıkmışsa , Gazetelerde TV lerde çarşaf çarşaf konuşma kayıtları yankılanıyorsa..... Bir yerde birileri hata yapıyor demektir. Türk Halkının Orduya olan olumlu bakışının değişmemesi için Ordunun Tepesindekiler çürük elmaları ayıklamakla yükümlüdürler. Fakat son zamanlarda görünen o ki ; Bırakın çürük elmaların temizlenmesini , O elmaların çürük olmadığına dair beyanatlar verilmektedir. Toplumun kafası O nedenle karışıktır. Yoksa Benim Türk Halkım Camilerde yaptığı dualarda Şehitlerine Rahmet gazilerine Acil şifalar dilemekten vazgeçmemiştir.

altına kalın puntolarla İMZAMI atarım..

senin gibiler de bu ülkenin ekmegini yiyor ya zıkkım olsun.dağdaki pkk katillerinin daha fazlası sokakta dolaşıyormuş.taraf ve saman gazetesi sayesinde tanımış-görmüş olduk.

:clap:clap:clap:clap

ekleyecek tek kelime bulamadım aynen imzamı atıyorum

Çok doğru arkadaş. Milli savunma bakanlığının fonksiyonu hiç yok. anayasa değişmeli doğrudan tsk milli savunma bakanlığına bağlanmalı. doğrudan başbakana bağlılık ta neymiş. vatanı koruma ve kollama emrini tbmm de alınır. başka yerde değil. Buna milletimiz izin vermez.

ortada darbe siyaseti yok mu? yuh artık, hem de bunu baykal söylemiş ha :D

Orduyu yani yerine başka bir şey koyamıyacağımız ordumuzu

Dinsizlikle itham edenler var, Başımızdakilere ne demeli o zaman

onlar yaptıkları ve yapacakları gün gibi ortada. Onlarda fani ,günü

geldimi olarda Müslüman mezarlığına gömülecekler değil mi?

Asıl ordunun başındakiler bu milletin kıymetini değerini iyi bilsin. Bir çok hasına rağmen bu asil millet peygamber ocağı diyrek göz bebeneğimiz diyerek hatalarını görmezden gelip sahip çıkıyor. ancak son zamanlarda yaşananlar milletinde gözünden kaçmıyor.Nitekim orduya olan güvenin yüzde 60 lara kadar düştüğünü gösteriyor.ordunn bundan ders çıkarması ve içindeki darbecileri temzilemesi gerekiyor

AB ve ABD'nin, Türkiye'de korktuğu tek şey TSK'dır.AB,ABD ve Türkiye'deki yerli işbirlikçiler TSK'yı yok etmek için elinden geleni yapıyor.

Orduya çamur atanların aklından veya karakterinden şüphe ederim....Ordu kendi içerisinde hata yapanları tarihinde hep safdışı etmiştir, gerken cezayı vermiştir...taa ki kuvvet komutanına kadar...hatta istifa etmiş genelkurmay başkanı dahi vardır...
bu yönüyle bir de siyaset kurumunu gözden geçirin bakalım....bir milyon doları cebe indirenler, eroin ticareti yapanlar, ülkenin rejimini değiştirmeye çalışanlar, trilyonları kaybedenler(!) şu an neredeler ? ne yapıyorlar?bir gün dahi hapis yatmışlar mı?EL İNSAF YAAA...

Geri