TS yaz 6761'e Gönder

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
sms.jpg

Kentimizde bulunan meslek kuruluşları ve dernekleri, kulübümüze destek sağlamak için SMS kampanyası düzenlediler.

'Trabzonspor'a Desteğe Devam' adı verilen kampanyayla taraftarlarımız tüm GSM Operatörlerinden ''TS' Yazıp 6761'e göndererek kulübümze 5 YTL katkıda bulanabilecekler.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TTSO) toplantı salonunda gerçekleştirilen kampanya töreni öncesi kulübümüzün tarihini ve başarılarını anlatan bir video gösterimi yapıldı.

Toplantıya Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Serdar Bedii Onay, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü İhsan Günaydın, TTSO Başkanı Şadan Eren, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Sebahattin Aslantürk, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan ve davetliler katıldılar.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Şadan Eren, Şubat ayında göreve gelen yönetim kurulumuzun, kurumsallaşma hamlelerini önemli transferlerle süslediğini belirterek "Şehrimize yeni bir hava ve yeni bir heyecan getirmişlerdir. Kombine kartların satışı konusunda başta Trabzon Valiliğimiz olmak üzere tüm kurumlardan destek istenmiş ve verilen destek taraftarların ilgisiyle birleşince rekor bir sayıya ulaşılmıştır" dedi.

Taraftarların ısrarla arzu ettikleri kısa mesaj kampanyasını başlattıklarını belirten Eren, "Trabzon Meslek Kuruluşları ve Dernekleri olarak şehirde ve taraftarda var olduğu aşikar bu heyecana ortak olmak ve Trabzonspor Kulübü'ne maddi destek sağlama amacıyla taraftarca da çok arzu edilen kısa mesaj kampanyasını başlatmış bulunmaktayız" diyek onuştu.

Buna göre tüm Trabzonsporlular Turkcell, Vodafone ve Avea faturalı hatlarından 'TS' Yazıp 6761'e göndererek kulübe 5 YTL. katkıda bulunabilecekler. Mesajlar ise 2 kısa mesaj olarak ücretlendirilecek.

ResmiSite​

valla faturalı hattım yok yoksa gonderirdim

Geri