TRT'nin Eurovision 2010 adayı Emre Aydın!

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
221020092214443970707.jpg

Önümüzdeki yıl Eurovision’a erkek sanatçı gönderme kararı alan TRT yönetimi rockçı Emre Aydın’da karar kıldı.

2010 yılının Mayıs ayında Norveç’te gerçekleştirilecek olan 55. Eurovision Şarkı Yarışması’nda, Türkiye’nin son dakika değişikliği olmazsa Emre Aydın tarafından temsil edileceği öğrenildi. TRT yönetiminin, 15’inci MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde “Avrupa’nın En İyi Sanatçısı” ödülünü alan Emre Aydın’ı öncelikli tercih olarak belirlediği, alternatif olarak ise Murat Boz isminin gündeme geldiği ifade edildi.

TRT yönetiminin yarışmaya bu yıl öncelikle erkek solist gönderme kararı alması nedeniyle Emre Aydın’ın ismine ağırlık verdiği, alternatifler arasında ise Murat Boz’un yanı sıra Şebnem Ferah ile Grup Manga’nın bulunacağı öğrenildi. Aralık ayında yarışacak ismi resmen açıklayacak olan TRT, bu adaya beste yapması için bir süre tanıyacak. Sanatçı tarafından getirilen 3 beste müzik prodüktörlerinden oluşan bir komisyonun beğenisine sunulacak ve yılbaşında kamuoyuna açıklanacak.

kaynak

şemmamme yi sölesin arkasına da şivan perver godoşu ile ibrahim sulugöz ü alır..(şaka bi yana trt iyi bi seçim yapmış bence)

Emre aydın iyi olur inş, zaten en fazla 1. olur,eurovision o kadarda önemli bişey değil zaten

süper seçim oLmuş bence
hayırLı oLsun

Bence de iyi seçim ama kazanacağını sanmıyorum, Emre Aydın çok kaliteli bir sanatçı, yazık olacak. Sonuçta bu oylama müziğe göre değil siyasi görüşe göre şekilleniyor.

Şebnem Emre Tarkan Ulen Eledim eledimLe girelim nedir o abidik kubidik kendimizi belli edelim.

TRT
Şu hiç izlemediğimhalde devlet zoru ile abona yapıldığım paralı kanal.
TRT payları arttırılıyormuş da TRT yazan her şeye nefretle bakar oldum.
%8 istiyorlar araba bile alsanız trt soyucak.

Geri