TRT'den bir ilk daha

icemen

New member
Reaction score
0
trt-den-bir-ilk-daha.jpg

Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı'nın düzenlediği “Muharrem Cemi” programı, ilk kez TRT ekranlarından canlı olarak yayınlandı.
Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı, matem ayı dolayısıyla, Erzincan Cem Evi’nde “Muharrem Cemi” programı düzenledi. Program TRT 1 Televizyonu'ndan canlı olarak yayınlandı.

Devletin televizyonu TRT, bir ilke imza attı, Muharrem Cemi'ni tıpkı kandillerde camilerden yaptığı gibi bir cemevinden canlı yayınladı. Cemde, Alevi deyişleri okundu, dualar edildi, semah dönüldü. Muharrem Cemi canlı yayını Alevi açılımında önemli bir adım oldu.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• trt-den-bir-ilk-daha.jpg
    trt-den-bir-ilk-daha.jpg
    12.3 KB · Görüntüleme: 5,560
türkiye sonunda herkesi kucaklamaya baslayacak

Ne oldu 9 şiddetinde depremmi oldu...yaradan bile yarattıklarını inanmak hususunda özgür bırakmışken..inançlara set yapmak niye...lütfen biraz empati yapalım..imamı azam niye hapislerde çürütüldü...bilenler bilmeyenlere anlatsın....

TRT neden tamamen iktidarın politikaları üzerine kurulu bir strateji izliyor? bu sorunun cevabını verebilecek olan var mı aranızda?

TRT sadece iktidara oy verenlerin vergisiyle mi ayakta duruyor?Çok ilginç....

Ne oldu 9 şiddetinde depremmi oldu...yaradan bile yarattıklarını inanmak hususunda özgür bırakmışken..inançlara set yapmak niye...lütfen biraz empati yapalım..imamı azam niye hapislerde çürütüldü...bilenler bilmeyenlere anlatsın....

Burda kimse alevilere hitaben program yapmasına karşı değil...Neden şimdi? ve ne kadar sürecek? konu bu?

Biraz mantıklı ol lütfen! Sen önüne bi parça kemik atılmış varlık gibi olmak ister misin?Bi parça gönül alma....alevi açılımı falan...bi de TRT de bilaç program....ve bitti...BU MUDUR YANİ?

bu konu da polemiğe gerek yok trt herkesin geç kalmış 1 uygulama vergileri ayırıyormuyuz herkes veriyor karşıyım böyle şeylere

tekrar ediyorum geç kalınmıştır.memleketimizde o kadar alevi kardeşimiz var yapmayın.son derece doğal ve güzel olmuştur.tebriklerim bunu düşünüp uygulamayı yapanlara devamını dilerim.istemiyorsan zapla başka kanalı izle

Ergenekon mergenekon beni ilgilendirmiyor....ben hukuka bakarım...bunlar hakkında yakalama emri olan, sahte bir hahamı(yani karaktersiz olduğu tipinden belli olan birini) kanunsuzca, BENDEN ALDIĞI VERGİ ADI ALTINDAKİ PARALARI KULLANARAK, canlı yayında ve görüntülü saatlerce kanada ile görüşmediler mi?
Tekrar ediyorum...konusunun ne olduğu ve kim olduğu hiç de önemli değil aslında....benim paramı suç işlemek için kullandı DEVLETİN televizyonu...NEYİNİ SEYREDEYİM BEN...Seyretmek bile suça iştirak etmektir benim vicdanımda....

Geri